1. Klesmarked

Mylonglegs is a clothing company that specializes in designing and selling pants for people with longer legs. While we cater to all sizes and shapes, our focus is on creating comfortable and stylish pants that fit well for individuals with longer inseams. Our goal is to help those who struggle to find pants that fit properly, and to provide them with options that make them feel confident and comfortable in their own skin

4,1

Bra

Mykje bra her

Mykje bra her! Veldig lettlest treningsbok som gir gode konkrete tips, samt fine treningsplaner tilpassa kor mykje tid ein har. Fint med fokus på restitusjon og tilpassing for egen kropp.
Matplanane har litt mykje proteinpulver i seg. Samt skulle eg gjerne hatt eigne teke bileter, ikkje AI. Eg hadde også ynskja meir smaksrike oppskrifter, då desse blei litt vell enkle.

14. januar 2025

Tipp topp for oss med lange bein

Veldig nyttig informasjon og bra treningsopplegg for oss med langs bein. Jeg har lange bein og trent i mange år men følt jeg ikke har kommet noe vei. Nå får jeg økter tilpasset nettopp mine lange bein 😃🏋🏼‍♀️🤸🏽‍♀️

9. januar 2025

En lettlest og veldig informativ e-bok

En lettlest og veldig informativ e-bok. Jeg fikk en god forståelse for hvorfor det kan være annerledes og en utfordring å trene «vanlig» med lange bein. Gode oppskrifter på mat og gode treningsprogrammer. Anbefaler denne e-boken på det sterkeste.

12. januar 2025

Beste buksene ♥️

Beste buksene jeg har hatt. Så behagelig, comfy og sexy. Gir fin form på rumpa. Jeg bruker regular i lengde på bena og str S. Jeg er 171cm og 63kg. Skal bestille flere i jeans modellen og i yoga pants modell

2. juni 2023

Super behagelige bukser som sitter som…

Super behagelige bukser som sitter som et skudd🌟utrolig mykt stoff som kan brukes i aktivitet eller til hverdagen🩷elsker å bruke disse😍🙌🏼

7. juni 2023
Logoen til Mylonglegs

Svar fra Mylonglegs

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding <3 Vi er helt enig!