J’ai passer commande d’une paire de basket à 90€ le 5 juin le temps estimer été entre le 9 et le 10 juin nous sommes aujourd’hui le 17 juin et toujours rien aucune nouvelle …
Bonjour J’ai aussi fais une commande de 02 juin 2025 Jamais reçu la commande Je pense que c’est un site frauduleux À éviter Et mon dernier avis sur Mykicks n’apparaît plus
Slechte ervaring ooit, Schoenen niet binnengekomen hun email gestuurd niks Klarna bericht gestuurd zeggen dat ze niks kunnen doen en zeggen dat het probleem is opgelost terwijl dat helemaal niet zo is... Vis mer
Heb op dinsdag 8 februari yeezy's 700 v1 wave runner besteld en de betaling voldaan. Heb tot heden nog geen mail ontvangen dat ze opgestuurd zijn. Aangezien er wordt aangegeven dat ze tussen 2 en 5... Vis mer
My Kicks | Online Exclusive Footwear, Clothing & Streetwear
Hobbemastraat 210, 2526JV, Den Haag, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Eerste x besteld bij My Kicks
Top kwaliteit schoenen en Fantastische service!
Onwijs bedankt, wij zijn vanaf nu absoluut vaste klanten...
Super snelle levering en fijne goede communicatie
Goede service, zoon had toch halve maat groter nodig. Prima reactie in mail, flexibel en klantvriendelijk. Hopelijk komt de halve maat groter snel binnen.
Enige minpunt dat retourkosten volle mep waren.
Bestellen ging gemakkelijk en kwam heel snel geleverd! Mooie sneakers ook 😁!
Schoenen waren 1 maat te klein. Terug gestuurd en in overleg een maat groter ontvangen. Deze stond nog niet op de site. Ze hebben in magazijn gekeken of het er nog was . Top service
Super mooie Jordans! 😍Mijn dochter is er heel blij volgende keer ga ik zeker weer bestellen bij jullie!
de schoenen zijn super netjes aangeleverd met dubbele doos, de bezorgtijd was mega snel heb ze eergisteren besteld en vandaag al binnen dus echt top service!!
Fantastisch! Het retourneren, het bestellen, omruilen en de communicatie. Ik ben erg enthousiast!
Super fijne schoenen maar moeten een beetje uitgeloopt worden