MyIQ Anmeldelser

138 398

4,1

Jeg opplever at myIQ ligger ganske nærme de testene som psykologer utfører dvs såkalte VAIS-IV tester. Jeg har tatt 3 slike tester da det var mistanke om en skade i hodet etter en bilulykke. Om en er... Vis mer

08. november. tok jeg MyIQ-test som ble annonsert på nettet. Betalte de forskrevne beløp på kr 5.99 x 2, via PayPal og trodde jeg var ferdig med hele greia. Jeg ble i går trukket for måneds abonnement... Vis mer

Jeg likte IKKE at jeg nærmest ble "lurt" inn i et rådyrt abonnement, selv om jeg hadde krysset tydelig av at det ikke var aktuelt. Jeg likte GODT at firmaet tilbakebetalte pengene mine ganske kjapt,... Vis mer

Artig og smigrende resultat. Men anser dette som en engangsopplevelse. Ved oppstart mener jeg et valg mangler , det er kun teoretiske, akademiske muligheter. Praktisk/teoretisk bakgrunn mangler. Jeg... Vis mer

1. Utdanningsevaluering

MyIQ is a digital cognitive assessment platform offering a quick 5-minute online test to explore individual intellectual potential. The platform provides users with an accessible, user-friendly interface that delivers instant performance insights and cognitive metrics. Designed as a personal development tool, MyIQ enables individuals to gain a preliminary snapshot of their cognitive capabilities while emphasizing user privacy and convenience.

Bra

138k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

(138 398)

117 236 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Svindel.

Svindel.
Du takker nei til alle "tilbud" under og etter test. Nytter ikke, så snart du har betalt 2 ganger 0.5 euro så er du på abonnement hos de og du blir trukket 366 kr 8 dager etterpå. Du får heller ikke betalt tilbake som noen av disse påstår her. Tror ikke helt på disse anmeldelsene, de protesterer til trustpilot og forlanger flere opplysninger for å verifisere at du har vært kunde. Du har 2-3 dagers svarfrist, så kan anmeldelser fjernes. Dette gjør det enkelt for de som får negative omtaler. . Leser man anmeldelser så lurer ihvertfall jeg på hvordan noen kan gi 4 stjerner med den negative opplevelsen de beskriver.

26. september 2025

Svar fra MyIQ

Dear Liss Wahlmann, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number LISSWAHLMANN606056 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MyIQ

Absolutt ikke grei fremgangsmåte som er…

Absolutt ikke grei fremgangsmåte som er gjort her. Tok IQ test og betalte 6kr, plutselig er jeg trukket 350,- for et abonnement som jeg ikke har godtatt! Har tatt kontakt med kundeservice og bedt om å få returnert de 350,- som jeg ikke har godtatt. Totalt lureri!!

14. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Hanne tjernsmo Kastet, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number HANNETJERNSMOKASTET833810 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Total svindel/ scam

Total svindel, lurer deg inn med et engangsbeløp på ca. 50kr for å få IQ-en din, også kommer du inn på et abonnement hvor du blir trekt flere hundre kroner. Styr unna!!!
Scam, they trick you by a one-time paymant for your IQ which costs about 5 USD, from there they start a montly subscription and empty all you have. Stay clear!!!

4. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Espen K. Wraalsen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number ESPENKWRAALSEN271738 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Dette er svindel

Dette er svindel. De tar seg betalt for en test til ca 12 kroner, som de lover - men deretter begynner de å tappe kortet ditt for penger. Styr unna, for dette er 100% tvers igjennom svindlere som bare er ute etter kortinformasjonen din for å så stjele det de kan klare.

Svar fra MyIQ

Dear Stenhaug, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number STENHAUG621019 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MyIQ

Jeg tok en IQ test som jeg så reklame…

Jeg tok en IQ test som jeg så reklame for på Tv2. Jeg måtte betale 10kr for å se scoren min. Først blir jeg belastet 2 ganger for IQ testen før jeg blir trukket 350kr for en abonnement jeg aldri har tegna.

Svar fra MyIQ

Dear Theodor Edvardsen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number THEODOREDVARDSEN247276 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Kjøpte en iqtest til 6 kr

Har nå fått tilbake pengene. Takk!

17.10: HAR FORTSATT IKKE FÅTT PENGER TILBAKE FRA DERE!

Kjøpte en iqtest til 6 kr, sto overhodet ikke opplyst på siden at man automatisk inngikk noe videre abonnement. Ser at jeg idag er trukket 351 kr. Tatt kontakt med kundeservice og har bedt om å få returnert pengene.

Svar fra MyIQ

Dear Line Frantzen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number LINEFRANTZEN562420 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Gjorde en test nå via TV2 app

Gjorde en test nå via TV2 app. Den forsvant når jeg hadde betalt. Får helder ingen mail med resultat. Så veldig legit ut, men tror dette er ren og skjær scam dessverre. Vil følge opp tett så de ikke trekker noe uten mitt samtykke.

9. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Henning Søfting, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number HENNINGSFTING284136 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MyIQ

Jeg vil si at dette virker som scam

Jeg vil si at dette virker som scam. Etter å ha tatt den åpne testen får du daglige eposter hvor de skryter av resultatene dine, du skal bare i første omgang betale et bittelite beløp for å lese hele vurderingen.

Svar fra MyIQ

Dear Di Rut, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number DIRUT503034 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Lureri 🤬

Ser det er fler som har hatt akkurat den samme opplevelsen som meg. Jeg tok en test så ser jeg at det er trukket penger fra kontoen min som om jeg skulle abonnere. Det står ganske klart at du betaler kun for den ene testen. Så dette er lureri for å skaffe seg inntekter og håpe å at det ikke blir merket av bruker. Det var heller ingen mail som forvarsel, bare et beløp som plutselig ble trukket fra kontoen min. Føler mer rundlurt 🤬

8. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Wenche Jørgensen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number WENCHEJRGENSEN941734 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Svindel

Jeg tok en test, og plutselig ser jeg at det er trukket flere beløp fra min konto, som om jeg skulle abonnere. Det står tydelig at du betaler kun for den ene testen så dette er lureri! Det var ingen mail om forvarsel, bare beløp som plutselig ble trukket fra min konto.

7. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Tove Nilsen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number TOVENILSEN607851 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MyIQ

Først så sto det ingenting om at det…

Først så sto det ingenting om at det skulle koste penger helt fram til slutten. Hvor det sier at det kommer til å koste 5,99. Men det er lureri. Etter du betaler de 5,99kr så havner du i en månedlig betaling på 350kr!. Dette er ren scam.

7. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Karl Vigebo, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number KARLVIGEBO663167 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Unngå myIq

Dette er fortvilende,
Jeg ble lurt til å betale 11 kr. for svar på iq testen.
Det de ikke informert om var at etter deres egne forskrifter ble jeg automatisk med i klubben og ble trukket for mer enn 350kr hver 28 dag.
Selv om myIq sier det er lett å avbestille abonomentet er dette bare ikke tilfelle.
Ingen klarer å abestille medlemskapet.
Ring banken og spere kortet,så vil banken sende reklamasjon og klage med krav om refusjon.
Men best av alt, ikke gå i fellen.
H.M.S.

Svar fra MyIQ

Dear Aomsap Salomonsen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number AOMSAPSALOMONSEN352209 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Dette er bare svindel.

Dette er bare svindel.
Først blir du trukket 2 ganger det som er prisen. Du blir trukket 2 ganger kr 5,99 Ikke det store beløpet men allikevel dobbelt av det de annonserer. Derretter blir du trukket for et abonnement på kr 350,-
Så "myiq" er ren svindel,

Vennligst refunder pengene til min Paypal konto.

Forhandlers ordre Id
MKxv46MljyYR

Transaksjons Id
0HH097559R333484R

Hilsen Bente Marie Hansen

Svar fra MyIQ

Dear Bente, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number BENTE147576 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Styr unna

Styr unna. Dette er bare svindel.
Så "myiq" er ren svindel og har ikke noe med hvor høy iq du har.
Styr unna.

5. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Yngvar Berg, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number YNGVARBERG420616 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MyIQ

Jeg ser at dere har trukket meg for kr…

Jeg ser at dere har trukket meg for kr 350,99 , jeg har ikke inngått noe avtale om det . avtalen var at jeg skulle betale 5,99 og kun det , dere har også trukket meg 2 ganger for det beløpet. jeg ber om at dere refunderer beløpet umiddelbart til min konto. Frank

5. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Frank Halland, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number FRANKHALLAND173384 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Problematisk betaling

27. sept. tok jeg Myiq-test som ble annonsert på nettet. Betalte de forskrevne beløp på kr 5.99 x 2, og trodde jeg var ferdig med hele greia. Jeg ble i dag trukket for abonnement på kr 350,99. Jeg skjønner i etterkant at jeg kanskje har gått meg vill i kronglete betalingsprosedyrer 😳 i etterhånd har MyIQ refundert abonnementsbetalingen!. Erfaringen tilsier at min IQ er vesentlig lavere enn testen viste 😫.

4. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Trond Bøe, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number TRONDBE374940 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Skulle ta iq test

Skulle ta iq test, ble scammet for 350 kr sa nei takk til abonnement men de charget meg likevel, i tillegg ville jeg ikke anbefalt denne som iqtest for den er altfor kort å den koster penger, hold dere unna så slepper dere å bli scamma😃

25. september 2025

Svar fra MyIQ

Dear Sivert Andersen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number SIVERTANDERSEN244118 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MYIQ er ren svindel

MYIQ er ren svindel! Kostet noen småpenger å ta testen. Brukte pay pal for å være trygg for svindel. Så i nettbanken at 352,99 er reservert og snart trekkes av MYIQ. Styr unna! Jeg vil ha utlegget tilbake! Magnar

3. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Magnar, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number MAGNAR522892 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MyIQ

Styr unna, men ordner opp

Styr unna, for her trekker dem doble beløp og plutselig abonnerer du i tillegg uten å få en eneste e-post om forholdet. Forventer dem ordner opp, men så langt får jeg bare svada på epost.

Oppdatering:
Fikk kansellert (retur) pengebeløpet for det plutselige abonnementet

2. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Irene Bjorli, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number IRENEBJORLI966917 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

MyIQ

Fullførte iqtest 29 september og ble…

Fullførte iqtest 29 september og ble trukket 2 x kr 5,99 via paypal som forventet.
I dag 2. oktober ble jeg trukket kr 349,99 som tilsvarer abonnementskostnad pr mnd. Jeg har ikke bestillt dette og anser det som svindelforsøk. Jeg vil ha pengene igjen.

2. oktober 2025

Svar fra MyIQ

Dear Finn, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@myiq.com with reference number FINN253308 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.