In my experience, a subscription in my name was made in a site i have never seen before. but trustpilot walked me through it step by step ,answering my every question and explaining everything to me.... Vis mer
Très satisfaites merci a tout l équipes d'être à l écoute lorsque j'avais un souci vite sa fais régler le problème je recommande fortement se site les yeux fermer je suis satisfaites des personn... Vis mer
Nach unberechtigter Abbuchung (Abo) bittet der Support darum eine gute Bewertung abzugen, damit man sein Geld wieder zurück bekommt. ACHTUNG: Eine Zahlung findet auch nach mehreren Wochen nicht sta... Vis mer
Claire fue muy amable y rápidamente soluciono mi problema. Actualmente estan comunicándose conmigo para hacer efectiva mi petición. Se lo agradezco mucho. Y en un futuro los tendré en cuenta. Mucha... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Declan was super helpful!!
I did not agree to any membership or…
I did not agree to any membership or agree that any money was to be deducted from my account. Therefore I demand my funds back and stop any further deductions. Thank you for responding so quickly to the cancellation.
An speedy response
Pomogli mi że wszystkim są mili i…
Pomogli mi że wszystkim są mili i pomocni jak się szuka pomocy u nich
Rápida respuesta y solución al…
Rápida respuesta y solución al requerimiento.
Mis agradecimiento a Kurt por tomar mi caso y hacer todo lo que esta a su alcance para solucionarlo
Zara se contacto para resolver El…
Zara se contacto para resolver El problema.
Muy buena
Muy buena, pero hice un mal movimiento y transferi sin querer y quiero mi devolución de dinero
Buena atención al cliente por parte de…Zoe
Buena atención al cliente por parte de Zoe.
Good escalation support by Paula
Cancelación de suscripción.
Si deseo que se cancele mi suscripción lo más pronto posible.
Gracias por la atención a este asunto
Molto disponibile
La disponibilità degli operatori a risolvere il mio problema.sono Stati gentili e chiari.. grazie
Refunded after accidentally subscribing
Somehow I managed to accidentally subscribe to mygamemerch and only realised when I saw my account debited. I contacted mygamemerch online and got a prompt response followed by an email offering to refund the debit, which I appreciated
Hvis det her holder
Hvis det her holder - at jeg får refunderet mine penge - er det og har det været en rigtig god oplevelse
لم يتم استرداد اموالي حتى الآن
لم يتم استرداد اموالي حتى الآن
Gracias excelente atención.
Muchas gracias por pronta respuesta para mí petición, excelente servicio.
Quick response and support from Mr
Quick response and support from Mr. Nicholan and team.
they are professional scammers
they are professional scammers! they pretend to be a store and all their marketing is very credible but they do not ship any products.