Myfashionboutique.nl Anmeldelser

4,7

Superblij met mijn aankoop! Snelle levering, leuk verpakt en het persoonlijke briefje maakt het helemaal af. Mooie kwaliteit, hele leuke items. Wordt vaker benoemd, maar inderdaad; fijn dat de verze... Vis mer

Snelle levering, hoewel m’n voorkeur uitgaat naar PostNL ipv DHL. Leuk persoonlijk kaartje erbij en het geleverde artikel komt precies overeen zoals omschreven op de website. Ik ga zeker vaker iets be... Vis mer

Een paar leuke kledingstukken gekocht in de sale, o.a. mijn favoriete topje in 2 andere kleuren. Snelle service en een heel lief persoonlijk kaartje erbij. En ook nog geen verzendkosten vanaf 25 euro... Vis mer

1. Dameklesbutikk

Welkom bij Myfashionboutique.nl, de leukste webshop met online dames fashion. Je shopt gave musthaves gecombineerd met mooie basics voor een leuke prijs - elke week nieuwe items! Vragen? Neem dan contact op via info@myfashionboutique.nl of via social media. Ik reageer altijd binnen 24 uur. Liefs, Roxanne

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Qua kleding ontzettend leuk tot je iets…

Qua kleding ontzettend leuk tot je iets moet retourneren.
Heb begin januari wat geretourneerd maar tot op heden nog steeds mijn geld niet ontvangen. Ook al meerdere malen contact opgenomen of proberen op te nemen met de webshop maar krijg geen reactie! Super slechte service dus! Mocht ik geen contact krijgen helaas genoodzaakt om het hogerop te zoeken.

26. februar 2024

Hi Louelle,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Helaas heb je bij mijn shop niets besteld en ik kan je dus ook niet verder helpen. Ik werk met een duidelijke retourportal die nooit problemen geeft voor mijn klanten.

Ik ben een relatief kleine shop (www.myfashionboutique.nl) en reviews zijn ontzettend belangrijk! Aangezien deze 1-ster review niet voor mij bestemd is wil ik je verzoeken je review te verwijderen.

Succes met het afhandelen van jouw klacht bij de juiste shop!

Liefs Roxanne van Myfashionboutique.nl

Super service

Verkeerde maat besteld, werd super snel opgelost. Hoefde geen verzendkosten te betalen voor het ruilen. Super service
Helemaal blij met mijn aankoop!

24. januar 2024

Service

Fashionboutique heeft een super snelle service en altijd heel persoonlijk.
Pakket wordt mooi ingepakt en er zit altijd een handgeschreven kaartje bij. Super tevreden!

6. oktober 2023

Svar fra Myfashionboutique.nl

Wat lief, dankjewel voor jouw positieve review ♥️ en heel veel plezier van de mooie top en trui! Xx

Top!

Supersnelle levering, hele leuke jurk en heel voordelig!

6. september 2023

Svar fra Myfashionboutique.nl

Hoi Christel, wat lief dankjewel voor jouw positieve review. Heel veel plezier van de mooie jurk en tot een volgende keer! Liefs Roxanne