1. Bobilutleie

MyCamper is the leading platform for private rental of camping vehicles in the Nordics and Switzerland. With a selection of nearly 5000 campers, including caravans, motorhomes and campervans, adventurous travelers can choose the ideal vehicle for their next travel experience. Through our secure online marketplace, you can easily rent your own camper or find the perfect camping vehicle for your next adventure. Experience the freedom of renting a motorhome with MyCamper!

3,9

Bra

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Fikk skade på min kampingvogn under…

Fikk skade på min kampingvogn under utleie. Lokalt verksted har et års ventetid. Fåreslo å få dekket delekostnaden og fikse skaden selv til Omokom ( forsikringsselskapet) men de nekter . Helt håpløs kundebehandling. Bare å holde seg langt unna.

2. desember 2025

Svar fra MyCamper

Hei! Dette høres skikkelig frustrerende ut, og det beklager vi. Skadesaker kan være kompliserte, spesielt når et lokalt verksted har lang ventetid, men du skal likevel oppleve god oppfølging.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din og hjelpe deg videre. Kan du sende oss en melding på support@mycamper.com, så følger vi opp direkte sammen med deg?

Takk for at du sier ifra – vi tar dette på alvor.

Helt utrolig dårlig kundeservice da…

Helt utrolig dårlig kundeservice da ting gikk galt. Rett og slett fascinerende dårlig! Hvis mulig ville jeg gitt minus en stjerne. Jeg er målløs.

12. mai 2025

Svar fra MyCamper

Vi synes det er trist å høre om opplevelsen din. Vi forstår skuffelsen din og beklager frustrasjonen dette har medført.

Det er imidlertid leietakers ansvar å sjekke at campingvognens vekt samsvarer med trekkbilen før en bestilling gjennomføres. Våre avbestillingsregler gjelder for alle bekreftede bestillinger, og en bestilling kan derfor kun kanselleres i henhold til gjeldende avbestillings­policy.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og ta gjerne kontakt med oss på support@mycamper.com igjen hvis det er noe vi kan hjelpe deg med.

Vennlig hilsen
MyCamper-teamet

Leietaker sto igjen 45 mil fra…

Leietaker sto igjen 45 mil fra startstedet når bilen plutselig stanset.Jeg fikk beskjed umiddelbart og forsøkte etter beste evne å bistå.Det var jeg ganske alene om.Mycamper var mest opptatt av at jeg skulle refundere leiebeløpet. Formidling av leieforhold burde utløse mer aktivitet fra formidler når uhellet er ute.

6. august 2025

Hei Tom,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du opplevde å stå alene i situasjonen. Når noe uventet skjer gjør vi vårt beste for å støtte begge parter, men vi må samtidig følge de forsikrings- og erstatningsprosessene som gjelder. Din tilbakemelding om mer aktiv støtte tar vi med oss i vårt forbedringsarbeid.

Vennlig hilsen,
Team MyCamper

The website works great.

The website works well, and it was easy to rent out my car. Would love to have an app.

19. mai 2025

Svar fra MyCamper

Thank you for your feedback! We’re happy to hear that the website worked well and made renting out your car easy. We appreciate your suggestion about an app and will keep it in mind for future improvements.

Easy to use

Easy to use. Insurance is ok.

1. mai 2025

Svar fra MyCamper

Thank you for your feedback! We’re glad to hear you find the platform easy to use and that you’re satisfied with the insurance.

The MyCamper team.

Amazing if you looking for many…

Amazing if you looking for many different ways too se the world

15. mai 2025

Hi,

Thank you for your enthusiastic review! We’re happy to hear that MyCamper inspires you to explore the world in many different ways. Adventure awaits!

Styr unna Mycamper!

Leier du ut bilen din via mycamper risikerer du å måtte betale for alle skader selv. Fikk tilbake en bobil med ødelagt markise da leietaker traff en tunnelvegg med markisen. Den forsikringen de tilbyr fra Omocom er en vits. Får da 20% av markedsverdi på selve markisen igjen da bilen er 8 år eller mer. En ny koster 14000,- pluss timepris på 3-4000 for å få den montert av forhandler. Så i teori får man ikke nødvendigvis bilen sin tilbake i den stand den var da den ble utlevert. Jeg finner ikke en markise til balkongen min en gang for ca 2700,- Jeg forventet i det minste å få det resterende depositumet leietaker har betalt inn etter at bompenger og ferger er trukket fra det, men det fikk jeg heller ikke, selv om de lovet meg dette i flere e-poster. I teori forventer de da at jeg skal selge min markise for 2700,- da det er beløpet jeg har fått igjen. For øvrig har bilen gått under 50000 km, så den er ikke mye slitt heller.

20. august 2024

Svar fra MyCamper

Hei Birte! Takk for at du gir oss en tilbakemelding. Verdien som Omocom dekker ved skade på markisen, representerer verdien av den gamle markisen. De kan ikke betale kostnaden for å montere en helt ny markise for å kompensere for en gammel markise. Leietaker er heller ikke forpliktet til å betale differansen i verdi mellom den gamle og den nye markisen. Markisen er en del av bobilen som utsettes for mye slitasje og derfor synker i verdi med alderen.

All kommunikasjon fungerte veldig bra

All kommunikasjon fungerte veldig bra, veldig rsske tilbakemeldinger.

5. august 2024

Svar fra MyCamper

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at all kommunikasjon fungerte veldig bra og at du fikk raske tilbakemeldinger. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Svært bra erfaring

Svært bra erfaring, dog ikke oppdatert tilgjengelighetskalender på et par av bilene jeg søkte på. Men booking, bekreftelse, kontakt med bileier, betalingsløsninger - OUTSTANDING - oppfølgingsmailer, generell kommunikasjon, veldig bra 🤩👍

25. juli 2024

Svar fra MyCamper

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du hadde en svært bra erfaring med booking, bekreftelse, kontakt med bileier, betalingsløsninger og vår kommunikasjon. Vi beklager at tilgjengelighetskalenderen ikke var oppdatert på et par av bilene du søkte på, og vi jobber med å forbedre dette. Takk for at du deler din opplevelse med oss!

Enkel å navigere på siden kanskje litt…

Enkel å navigere på siden kanskje litt treg

23. juli 2024

Svar fra MyCamper

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du fant nettsiden enkel å navigere, men vi beklager at du opplevde den som litt treg. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre hastigheten og brukeropplevelsen, og setter pris på din tilbakemelding.

Styr unna.

Styr unna.. Er man uheldig og får problemer er man overlatt til seg selv. Leietaker fikk problemer på tur og måtte hentes av bilberger. Forsikringen til mycamper er ikke verd papiret det er skrevet på kun ansvarsfraskrivelse og ikke interessert i å høre, ville ikke ta i mot taksen en gang fra verksted en gang før de avslo saken selv om verkstedet sier skaden bør dekkes på forsikring. Mycamper Bare er totalt fraværende selv etter mange telefoner for å prøve og løse problemet. Lovet og ringe tilbake. Skulle snakke med den ene og den andre men hørte aldri noe. Enden på visen. Regning på 23000 nok. De reklamerer seg med at alt skal være trygt og godt for både Leietaker og utleier. Her er det kun mycamper som kan le hele veien til banken med x antall tusen kr gebyrer for bruk av tjenesten.

10. juli 2024

IKKE BRUK MY CAMPER BARE JUKS OG BEDRAG

Ikke lei ut bilen din bare juks og bedrag bilen din er ikke forsikret som dem sier du mister bonus hvis leietaker har skade du for ikke pengene dine for utleie av bilen leietaker kan bare si at han ikke godtar beløpet så for ikke inkasso selskapet gjort noe da går det til forliksrådet å da trekker dem seg ut å vil at du skal ta saken selv My Camper sier fra seg alt ansvar SÅ VIS MAN VIL HA GRATIS BOBIL LEIE BRUK DETTE FIRMA!!! IKKE LEI UT BOBILEN DIN PÅ MY CAMPER SKJER DET NOE STÅR DU PÅ BAR BAKKE!!!

29. februar 2024
Vis anmeldelser på alle språk. (347 anmeldelser)