1. Telefon- og internettjenester

Mycall is a norwegian mobile operator, leader in low rates to call abroad. It is easy to stay in touch with friends and family around the world with Mycall.

1,7

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Dårlig dekningsgrad

Dårlig dekningsgrad! Jeg må ha mobiltelefon tilgjengelig for mine kunder som ringer. Midt i samtale MyCall dekning er kun en vei… jeg hører ikke eller den som ringer hører ikke meg. Kundeservis forklarer at Huawei har en dårlig kontakt med Samsung!!! HAR IKKE HØRT MERE IDIOTISK FORKLARING EN DET! Det betyr nå at vi må ha mobiltelefoner i alle merker, og de som ringer må fortelle først fra hvilken telefon de ringer at vi kan ringe dem tilbake fra tilsvarende telefon merke som IPhone, Samsung, Huawei… Nå skal jeg bytte operatøren og første spørsmålet mitt blir: Hvilken telefon merke må ha mine kontaktpersoner???

4. mars 2026

Dette er uten tvil en svindel bedrift

Dette er uten tvil en svindel bedrift. Sender du inn mobilen din på reklamasjon og garantien er gått ut kommer de til å fabrikere en skade og legge skylden på deg. Helt utrolig oppførsel og dårlig service.
Hold dere så lang unna som mulig.

12. januar 2026

Dårlig opplevelse, og ingen hjelp fra kundeservice.

Jeg har hatt svært dårlig erfaring med Mycall. Min rollover har ikke gått gjennom hver måned, selv om jeg betaler for abonnementet. Nå har jeg et abonnement som først blir aktivert om 15 dager, selv om jeg allerede har betalt.

Når jeg ringer kundeservice, får jeg bare snakke med ansatte som ikke hjelper. Jeg snakket med to damer som påsto at jeg ikke hadde betalt, til tross for at betalingen er gjort. I tillegg har jeg kjøpt abonnement hos dem uten å få tilsendt kvitteringer.

Mycall er dyre og viser ingen vilje til å hjelpe sine kunder. Jeg anbefaler ikke dette selskapet til noen.

12. august 2025

Dårlig kundeservice, frekk behandling av kundekonsulent

Var nylig å reaktivere mitt nummer da den plutselig deaktivert. Det er noe rart! Hvorfor gjør dem det?
Uansett, jeg ble møtt av en ansatt på Storgata avdeling. Han viste hverken gleden ved kundekontakt eller imøtekommende med kundens behov, for å ikke nevne god kundeservice.
Jeg gikk ut og hentet frisk luft før det renner over meg på han.
Så dårlig kundeservice og oppførsel er nok flere som har opplevd her.
Jeg har bestemt meg å få mitt nummer aktivert og så flytter til en annen operatør. Sorry, dere har en jobb å gjøre her!

10. mai 2024

Elendig

Elendig, Aktiverte SIM og ladet opp (200). Får ikke logget inn på Mine sider, får melding om at "Dette er ikke et Mycall nummer".

11. januar 2024

De fikk våre Mobil nummere sperret..

De fikk våre Mobil nummere sperret, før de idet hele tatt har sendt ut nye sim-kort til våre mobiler.

Har prøvd gjentatte ganger å få kontakt gjennom chat; men der får vi ''The chat is closed'', hver eneste gang når det endelig skulle vært min/vår tur i køene.

Vil anbefale alle og enhver om å holde seg langt til helvette vekk ifra MyCall;..
Stor Tap, om jobben/firmaet ditt er avhengig av Telefoner.

13. april 2023

Bra operatør.

MyCall er et veldig godt og prisgunstig mobiloperatørselskap. Prisene er rimelige, men ikke de beste. De har Telia-antenner som gir god dekning i hele landet, og god kundeservice tilgjengelig på mange språk. Det er inkludert utlandssamtaler i abonnementsavgiften. Ulempen er at de ikke støtter 4G-samtaler for en rekke mobiltelefoner, spesielt de som er produsert før 2021. De har også ikke noe 5G-nettverk. Alt i alt anbefaler jeg MyCall.

10. januar 2023

Kjempe fint kundeservice

Kjempe fint kundeservice. Jeg måtte kontakte før da kunne spare litt. Men priser kan gå ned litt angående data da er det ikke billigste per i dag. Mine opplevelse kundeservise på telefone10/10, priser 6/10. Chat 0
Men i stor grad kan jeg anbefale!

29. juni 2021

Billig og greit

79 kr for 1 gb data. Veldig greit å justere datamengde etter behov uten å binde seg til et abonnement. Helt grei kundeservice. Godt fornøyd med MyCall.

26. februar 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (27 anmeldelser)