Super bedrijf! Het adviesgesprek, de installatie en de nazorg zijn uitzonderlijk goed. Dit bedrijf is echt een aanrader. Ze denken met de klant mee. Overigens zijn de kosten zeer acceptabel!

Wij hebben op 27 december jl. vier camera’s laten installeren door My Secure, naar volle tevredenheid. Het contact verliep vanaf het eerste moment goed en open. Er wordt gezocht naar oplossingen in... Vis mer

Afgelopen weekend 3 camera’s geplaatst door My Secure en de 4e is onderweg. Allereerst zijn ze vakkundig geplaatst in de juiste hoeken zodat je overal zicht hebt daarnaast zijn de camera’s van dermate... Vis mer

De aanwezige kennis en secure manier van werken is zeer aan te bevelen. Goede service en advies gaf de doorslag om hier mee verder te gaan.

1. Montør av sikkerhetssystemer
  2. Forhandler av innbruddsalarmer
  3. Brannalarmleverandør
  4. Vektertjenester
  5. Sikkerhetstjenester

Bij My Secure zijn we gespecialiseerd in het installeren van bewakingscamera's, alarmsystemen, netwerk- en wifi-oplossingen, toegangscontrole en netwerkbeheer met cloud. We bieden betrouwbare en innovatieve beveiligingsoplossingen om uw huis en bedrijf te beschermen. Onze deskundige team zorgt voor een naadloze integratie en beheer van uw systemen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Kies voor My Secure en ervaar gemoedsrust door geavanceerde beveiligingstechnologieën Bewakingscamera's Installatie en onderhoud van beveiligingscamera's Live bewaking en opnamefuncties Nachtzicht en bewegingsdetectie Alarmsystemen Inbraakalarmen Paniekknoppen en stil alarm Integratie met noodhulpdiensten Toegangscontrole systemen Kaart- en pincode toegangssystemen Biometrische toegang (vingerafdruk, gezichtsherkenning) Toegangsbeheer op afstand Netwerkbeheer Beheer en onderhoud van bedrijfsnetwerken Cybersecurity oplossingen VPN en firewall configuratie Videodeurbel Installatie van videodeurbellen Twee-weg communicatie en videostreaming Bewegingsmeldingen en opname Brandalarm Installatie en onderhoud van brandmelders Integratie met sprinklersystemen Periodieke tests en noodprocedures Cloud opslag Veilige opslag van videobeelden en data Toegang tot gegevens via internet Automatische back-ups en versleuteling Elk van deze diensten is ontworpen om uw veiligheid en beveiliging te optimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

4,6

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

4,6

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

I recently had My Secure install a…

I recently had My Secure install a security system at my property, and I couldn't be more pleased with their service. They set up three Dahua cameras and an Ajax alarm system, and the entire process was smooth and efficient from start to finish.

5. juli 2024

Uitstekende service

Uitstekende service, duidelijke uitleg, snelle afhandeling, maar het gene waar ik vooral naar opzoek was is toch echt de kwaliteit, en die heb ik gevonden bij MySecure, precies zoals ik het me had voorgesteld, dankjewel toppers!!!

13. juli 2024

Top Service

Ik kan My Secure van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor de installatie van beveiligingscamera's. Wat ik vooral waardeerde, was dat ze ook de tijd namen om het systeem aan mij uit te leggen en te zorgen dat ik vertrouwd was met de bediening.

3. juli 2024

Bij mij thuis camera’s laten…

Bij mij thuis camera’s laten installeren. De installatie was zeer professioneel. Ik kon direct via een app na de installatie al gebruik maken van het camerasysteem. Het beeld van de camera’s is zeer scherp. Daarnaast hebben de camera’s infrarood waardoor het beeld in de avond ook zeer goed is.

12. juli 2024