Zeer tevreden over My Moments! Ze kwamen supersnel in actie en alles was vlot geregeld. Ook konden we fijne en duidelijke afspraken maken. Absoluut een aanrader!
Selskapet har svart
Juist voor verre adressen is deze webwinkel een geweldige oplossing. Erg leuke keuzes met zeer schappelijke prijzen. Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voo... Vis mer
Selskapet har svart
Zeker een aanrader! Er zijn heerlijke diverse theesmaken, zeer ruime keuze. Thee zit in handige en mooie opbergblikken, staat leuk in huis een echte eye catcher. Snelle bezorging en een persoonlijk ka... Vis mer
Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken. Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste... Vis mer
Maak van kleine dingen iets bijzonder! Ons assortiment is bedacht om de alledaagse momentjes om te toveren tot iets bijzonders. Geluk zit in kleine dingen en een klein gebaar kan daarin een groot verschil maken. Elk cadeau is een uitnodiging om even stil te staan. Om te genieten van het hier en nu. En een speciaal moment te delen met de mensen om wie je geeft.
Zonegge 07 1, 6903 EP, Zevenaar, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Er ging wel iets mis
Het kaartje zat er niet bij, dus het bedrijf stuurde het pakket nog een keer op. En ja hoor… weer retour 😂😂 We wachten het gewoon lekker af, wie weet komt het uiteindelijk nog eens aan!

Snelle levering.
Fijn contact gehad over de levering doordat niet alles te gelijk te leveren was.
Maar echt perfect opgelost!!

Svar fra My-Moments.nl
Cadeautje voor iemand anders besteld. Deze is goed en netjes afgeleverd

Svar fra My-Moments.nl
The chocolate comes in a plastic bag, I was confused because there were no pictures of the actual packaging on the website (chocolate or waffles were with no packaging)

Svar fra My-Moments.nl
Cadeau gedaan en vroegen beide waar ze het konden kopen dus goed bevallen Mannen zeep set

Svar fra My-Moments.nl
Er was fijn contact en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Svar fra My-Moments.nl
Het cadeau was prima verzorgd, maar ik wilde het op 1-11 bezorgd hebben. Kreeg bericht dat het die dag was bezorgd. Dit bleek niet juist: het is pas op 4-11 bezorgd...

Svar fra My-Moments.nl
Op tijd bezorgd, pakket zag er netjes uit en er zat zelfs een leuk, handgeschreven kaart bij!

Svar fra My-Moments.nl
Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voor de ontvangers. Deze werd namelijk door My-Moments met de hand uitgeschreven, waardoor het cadeau uiteindelijk nog leuker werd.
Dank voor de goede zorgen en heel veel success met jullie winkel.

Svar fra My-Moments.nl
Bewust gekozen voor dit bedrijf ivm de keus voor vegan cadeau opties en het kiezen van een afleverdatum. Leuk als je iemand wil verrassen op haar verjaardag. Helaas ging het mis met de afleverdatum door vertraging bij de bezorgdienst. Hierover contact gehad met my-moments en samen een nette oplossing bereikt. Het contact met hen was prettig, persoonlijk en klantgericht. Ik was aangenaam verrast door de afhandeling en raad ze daarom zeker aan. Er kan altijd van alles mis gaan, maar er zijn tegenwoordig nog maar weinig bedrijven die dit zo keurig weten op te lossen. Het geeft mij een positief en betrouwbaar gevoel bij dit bedrijf en zal er daarom zeker vaker bestellen.

Svar fra My-Moments.nl
Bestellen ging redelijk makkelijk, ik had juist voor dit bedrijf gekozen; omdat je de afleverdatum kon kiezen.
Ik had een thee set als cadeau aangeschaft, en die zou ik meenemen naar het buitenland. Uiteindelijk had mijn bestelling vertraging (3x verplaatst qua datum), en is binnen gekomen; toen ik al in het buitenland zat.
Uiteindelijk gevraagd of ik het kon retourneren wanneer ik weer thuis zou zijn. Maar ik moest zelf de verzendkosten ook weer betalen?!
Erg teleurgesteld, dus nu maar kijken wie ik hier blij mee kan maken.

Svar fra My-Moments.nl
Ik heb dit als kado verstuurd en kreeg gelijk een blije reactie via whatsapp.
Ook mooi op tijd geleverd.

Svar fra My-Moments.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.