Meget lang leveringstid og lang tid om…
Meget lang leveringstid og lang tid om at svare på mails. Ikke styr på lagerbeholdning og ingen tilbagemelding før jeg rykker for levering. Produkter er tilfredsstillende

Jupitervej 10, 7430, Ikast, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Svar fra Muudstore
Mitt andre kjøp his Muud Store.
Det var som forventet god kvalitet på skinn tilbehør (til veske).
Garnet var nytt for meg, men når du skal strikke veske er garn av resirkulerte plastflasker genialt.
Deilig at de tar hånd om norsk mva og jeg ikke trenger tenke på toll og gebyrer. Bare å hente i postens pakke-boks (mitt valg).

Svar fra Muudstore
Oversiktlig og flott nettside. Flotte bilder og god forklaring på produktene. Stort utvalg av nydelig strikke og hekte tilbehør !

Svar fra Muudstore
Jeg ville bestille Chris Needle Pockets som er kjempesmå og kan sendes som et brev, men de ville ha nesten 30€ for frakt! Frakt koster dobbelt så mye som selve produktet. Itilleg var pakken min markert feil (VOEC-nummer var ikke merket digitalt) så jeg måtte betale toll 2 ganger (via nettsiden og så fikk jeg faktura fra norsk toll i tillegg). Jeg fikk dårlig hjelp fra Muud kundeservice og dems kundeservice snakker ikke engelsk. Det tok Muud 1 uke, 10 eposter og 2 telefonsamtaler før de endelig refunderte beløpet for VOEC som jeg betalte gjennom dem nettsiden.

Svar fra Muudstore
Jeg fikk vesken i god behold men måtte betale 800,-NOK for å få den ut fra posten!! 🥵. Vesken er bare helt nydelig 🤩🤩

Svar fra Muudstore
En gave til min datter som blev så glad for tasken.

Svar fra Muudstore
Jeg kjøpte to Produkter for ett år siden og syntes de var fine og praktiske. Nå var det på tide å utvide med en lekker strikke veske med plass til strikketøy og tilbehør. En oppbevarings dings til pinner og annet kjøpte jeg og. De er super lekker og rommer meget som ellers ligger og slenger. Meget fornøyd.

Svar fra Muudstore
Leveringen var rask. Jeg bor i Frankrike, og jeg ble levert 5 dager etter at jeg hadde bestilt varene.
Jeg er veldig fornøyd med varene jeg bestilte hos Muudstore. De er av god kvalitet, og de er kjempefine å bruke!

Svar fra Muudstore
Bare positiv opplevelse fra bestilling til levering. Anbefalles å det sterkeste.