Banner for Muudstore

Muudstore Anmeldelser 729

4,6

1. Bagasjebutikk

Om Muudstore

Rooted in Scandinavian design principles, Muud is a Danish lifestyle brand known for its elegant leather accessories. Each Muud product embodies timeless design and functionality, transforming daily life with sophisticated style.

The collections feature a wide range of lifestyle products, from chic knitting and crochet bags to stylish everyday carry items. Each piece focuses on aesthetic beauty and utility, making Muud accessories both attractive and practical.

Muud's design philosophy centers on meticulous craftsmanship and attention to detail. Each product reflects unique styles, transforming daily routines into elegant experiences. The blend of style and function ensures every accessory serves a purpose while adding sophistication.

Using only premium genuine leather, Muud emphasizes durability and luxurious feel. The high-quality materials enhance the beauty of the products and ensure their longevity, providing accessories that stand the test of time.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Meget lang leveringstid og lang tid om…

Meget lang leveringstid og lang tid om at svare på mails. Ikke styr på lagerbeholdning og ingen tilbagemelding før jeg rykker for levering. Produkter er tilfredsstillende

15. januar 2025

Hej Mette

Tak for din feedback.
Vi er selvfølgelig rigtig kede af situationen med din ordre. Jeg ved der blev gjort alt for at du skulle modtage din pakke inde for den forventet leveringstid, men nogle ting er desværre ude af vores hænder. Vi er kede af at høre, at du ikke føler vi har været gode nok til at holde dig opdateret på situationen. Det vil vi selvfølgelig tage til efterretning. Dejligt, at du er glad for dit nye Muud produkt.

Mitt andre kjøp his Muud Store

Mitt andre kjøp his Muud Store.
Det var som forventet god kvalitet på skinn tilbehør (til veske).
Garnet var nytt for meg, men når du skal strikke veske er garn av resirkulerte plastflasker genialt.
Deilig at de tar hånd om norsk mva og jeg ikke trenger tenke på toll og gebyrer. Bare å hente i postens pakke-boks (mitt valg).

16. oktober 2024

Hej Elisabeth

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er utroligt glade for at høre, at kvaliteten af vores produkter lever op til forventningerne. Dejligt, at du har haft en god oplevelse med det for dig nye garn. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med leveringen af din pakke. Vi håber at se dig på hjemmesiden igen i fremtiden.

Oversiktlig og flott nettside

Oversiktlig og flott nettside. Flotte bilder og god forklaring på produktene. Stort utvalg av nydelig strikke og hekte tilbehør !

8. juli 2024

Hej Anita,

Tusind tak for din feedback.
Dejligt at du kan lide både hjemmeside og vores produkter. Det er vi meget glade for.

Amalie -Muud

Ubrukelig kundeservice og frakt som er for dyrt

Jeg ville bestille Chris Needle Pockets som er kjempesmå og kan sendes som et brev, men de ville ha nesten 30€ for frakt! Frakt koster dobbelt så mye som selve produktet. Itilleg var pakken min markert feil (VOEC-nummer var ikke merket digitalt) så jeg måtte betale toll 2 ganger (via nettsiden og så fikk jeg faktura fra norsk toll i tillegg). Jeg fikk dårlig hjelp fra Muud kundeservice og dems kundeservice snakker ikke engelsk. Det tok Muud 1 uke, 10 eposter og 2 telefonsamtaler før de endelig refunderte beløpet for VOEC som jeg betalte gjennom dem nettsiden.

7. juni 2024

Hej Vuikborg

Mange tak for din feedback.
Vi er meget kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse på vores hjemmeside og er glade for du gør os opmærksomme på det, så vi kan undgå det i fremtiden. Dejligt at det løste sig til sidst.

Amalie -Muud

Jeg fikk vesken i god behold men måtte…

Jeg fikk vesken i god behold men måtte betale 800,-NOK for å få den ut fra posten!! 🥵. Vesken er bare helt nydelig 🤩🤩

7. mai 2024

Hej
Det er dejligt at hører at du er glad for tasken.
Hvis du skulle have nogle spørgmål, er du velkommen til at skrive til os på info@muudstore.com

De bedste hilsner
Sabia - muud

Utrolig fornøyd med varene.

Utrolig fornøyd med varene.
Rask levering

2. april 2024

Hej Siri,

Tusind tak for din positive feedback. Det betyder meget for os.

Bedste hilsner,
Cecilie - muud

Fast an goodd

Fast an good

14. september 2023

Dear Michael,

Thank you for your kind words. We truly value your feedback.

Thank you for choosing our product, we hope it serves you well.

Best regards,

Cecilie - muud

Lekre og praktiske skinnvesker

Jeg kjøpte to Produkter for ett år siden og syntes de var fine og praktiske. Nå var det på tide å utvide med en lekker strikke veske med plass til strikketøy og tilbehør. En oppbevarings dings til pinner og annet kjøpte jeg og. De er super lekker og rommer meget som ellers ligger og slenger. Meget fornøyd.

8. mai 2023

Svar fra Muudstore

Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for den gode feedback

Veldig fornøyd

Leveringen var rask. Jeg bor i Frankrike, og jeg ble levert 5 dager etter at jeg hadde bestilt varene.
Jeg er veldig fornøyd med varene jeg bestilte hos Muudstore. De er av god kvalitet, og de er kjempefine å bruke!

1. mars 2023

Svar fra Muudstore

Tusind tak for den positive feedback! Det er så skønt at høre

Professionelt!

Bare positiv opplevelse fra bestilling til levering. Anbefalles å det sterkeste.

27. november 2022

Svar fra Muudstore

Tusind Tusind tak for den skønne feedback!

Vis anmeldelser på alle språk. (729 anmeldelser)