Museumkaart Anmeldelser 17

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede ervaring

Nu enkele jaren gebruik aan het maken van de Museumkaart. Geen klachten over de service. Klantenservice helpt graag als er problemen zijn.

23. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gebruiksgemak dat wordt ondersteund door topservice

De Museumkaart maakt cultuur ontdekken eenvoudig en betrouwbaar. De app werkt soepel en je loopt zonder drempels elk museum binnen. En als er een keer iets misgaat, staat de klantenservice direct klaar met snelle en professionele ondersteuning. Het is een product dat vertrouwen geeft en ontwikkeling stimuleert.

13. april 2026

ik wil 0 sterren geven

ik wil 0 sterren geven. wat een verschrikkelijke klantensevice en systeem qua kaartten. als je meerdere kaarten hebt dan zeker geen digitale route kiezen. dat kunnen ze niet goed. ik heb 2 kids en mijn vrouw en ik willen beiden de pas op onze tel hebben. dat kan niet. dus nu moet mijn vrouw mijn telefoon meenenmen als ze het museum in wiullen zonder mij.

3. april 2026

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, heel omslachtig om een digitale pas aan te maken, voordat je een mail krijgt met de activatiecode ben je een dag verder. Dan moet je in de app en dan weer in je account.
Op dit moment een medewerker aan de lijn…., bij mij uiteindelijk gelukt, maar bij mijn man niet….mevrouw heeft heel goed geholpen

30. mars 2026

Onbegrijpelijk, schandalig

Onbegrijpelijk! En schandalig!!
Ik heb uitgelegd, dat wij in de eerste plaats geen bericht hebben ontvangen van verloop van onze kaarten.
Op zich geen probleem, want ik heb zelf vóór de datum van verloop op de site gekeken om de beide kaarten
te verlengen en krijg dan bericht dat onze kaarten nog geldig zijn en dus nog niet verlengd hoeven te worden
Dan probeer ik - na de dag van de verloopdatum - te verlengen, maar kom niet verder in de site waarop ik zogenaamd zou kunnen verlengen.
Misschien een goed idee dat jullie zelf eens de site bekijken en proberen iets voor elkaar te krijgen.
Het is elke keer gezeur en gedoe met jullie site! Ik herinner me dat ik vorig jaar voor vergelijkbare problemen kwam te staan. Kennelijk is er sinds dien dus nog niets verbeterd.
Door dit alles moet ik dus nu twee nieuwe kaarten kopen, naar verhouding onnodig duurder dan verlengen …

17. mars 2026

Zeer irritant gedoe

Zeer irritant gedoe, ik betaal maar krijg geen nieuwe fysieke kaart meer, dus ik moet kopie maken vh bewijs van betaling allemaal extra gedoe, en moet dus ook nog extra langs de kassa, met de bewijzen.Bah totaal niet klantvriendelijk meer deze museumkaart...

12. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

omslachtig en onduidelijk registratie proces met cadeaukaart

Mijn vrouw en ik hadden allebei een kadobon voor de museumkaart gekregen. De procedure om een digitale kaart aan te maken is bijzonder omslachtig en onduidelijk. de cadeaubon zet je gelijk al op de verkeerde voet. De bon suggereert eerst de app te downloaden. Vervolgens vanuit de app een kaart aanmaken is een compleet drama. een noodzakelijke foto erin krijgen is al een heel gedoe. Vervolgens loop je helemaal vast in de app en kom je niet verder, nergens kan je de cadeaukaart code ingeven en kom je uiteindelijk bij ideal uit om 75 euro af te tikken. Wat blijkt, je moet eerst een account aanmaken op museum.nl. Vervolgens de cadeabon registreren. Dan pas kan je in de app verder. in de app zelf kan je geen account aanmaken zo lijkt het. Erg onduidelijk en frustrerend dit hele proces. Te veel stappen, te dubieus en te complex. Ik kan mij voorstellen dat mensen opgeven na verloop van tijd. Dit moet beter museumkaart.nl!

3. mars 2026

Niet aan beginnen!!

Niet aan beginnen! Stond voor de tweede keer voor de ingang van een museum en de kaart werkte weer niet. Help desk was onbereikbaar. Zeer teleurstellende ervaring.

1. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hoe ga ik met kleinkind naar museum?…

Mijn kleinkinderen hebben een digitale museumpas. Als ik met ze naar een museum wil moet ik de telefoon van mijn dochter meenemen of gewoon betalen. Een andere optie is er niet. Schandalig! Ook een foto van de pas helpt niet want die kan niet gescand worden.
Enige mogelijkheid is nu nog om voor beide kinderen nog eens een fysieke pas aan te schaffen voor €4,75 per stuk.
Dus dan betaal je dubbelop!
Wat een superslechte service van Museumkaart!

12. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik geef graag een museumkaart cadeau...maar......

Ik geef graag een museumkaart cadeau.
Zeer slechte procedure. Je kunt de naam naar wie het wordt opgestuurd niet vermelden. Dus eigen naam gebruiken. Kan alleen bestellen als je je eigen gegevens van je eigen kaart gebruikt. Zeer onduidelijk. Elke keer als ik er een bestel hoop ik maar dat deze aankomt, of ik moet hem op mijn eigen naam en adres bestellen, en zelf naar de ontvanger opsturen. Ik heb een keer de problemen naar de klantenservice gemaild. Men begreep de moeilijkheden niet. Ik denk dat veel potentiële gevers tijdens het proces afhaken.

21. januar 2026

0 sterren.

Bij knap hoe slecht dit georganiseerd wordt.
Een klantenservice die totaal langs elkaar heen werkt. Medewerkers die nors en kortaf reageren. De ene denkt mee en de volgende zegt weer het tegenover gestelde.

Slechtste Service ooit door mijn ervaren

16. januar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mixed feelings

Mijn vriendin en ik kregen onlangs allebei een digitale Museumkaart cadeau van mijn moeder. Hoewel het een superleuk gebaar is, laat de uitvoering van de Museumvereniging aan beide kanten flink te wensen over.

Voor de gever:
Mijn moeder was er absoluut niet over te spreken. Ze vond het aanvraagproces op de website ontzettend onduidelijk en moeilijk. Het was een hele bevalling om de kaarten voor ons beiden goed aan te vragen en de links naar ons te versturen. Een cadeau geven zou een vrolijk en simpel proces moeten zijn, maar dit voelde voor haar als een frustrerende administratieve rompslomp.

Voor de ontvanger:
Zodra wij de e-mail link kregen, werkte de activatie in de app gelukkig wel. Maar toen kwam de grootste ergernis: de pas kan niet in de Apple Wallet. Op de website staat dat dit is vanwege "het veilig houden van de gegevens".
Sorry hoor, maar dat is anno 2026 een bizar slecht excuus. Als de grootste banken ter wereld mijn meest gevoelige financiële data veilig in de Apple Wallet kunnen zetten, dan kan die "stomme" digitale museumjaarkaart er ook wel in. Het is simpelweg klantonvriendelijk om ons te dwingen telkens de app op te zoeken en te openen bij de balie, terwijl de Wallet-app juist voor dit gemak bedoeld is.

Conclusie:
Een geweldig product (de kaart zelf), maar de digitale omgeving en het bestelproces voelen hopeloos ouderwets aan. Stop met de zwakke excuses over veiligheid en kies voor echte klantgerichtheid door Wallet-integratie toe te voegen en de website te versimpelen.

2. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rampzalig Geen idee welke ‘geesten’de digitale…

Geen idee welke ‘geesten’de digitale museumkaart hebben bedacht!
Gewoon rampzalig! Hoe gecompliceerd kun je iets maken!
Gelukkig heb ik als 75+er een handige zoon, die ook na enige inspanning gelukt is.
Voor de ‘ouderen ‘ onder ons, het advies: neem een fysieke kaart!

26. desember 2025

Zeer omslachtige app

Zeer omslachtige app. Bij het activeren van de kaart erg omslachtig. Vervolgens bij het overzetten naar een nieuwe telefoon niet te doen zonder op een pc in te loggen.
Ik denk dat je beter een fysieke kaart kan bestellen.

27. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

op 20 juli betaalde ik voor een…

op 20 juli betaalde ik voor een verlenging van mijn museumkaart. Ik kreeg een brief met een "voorlopige Museumkaart" en een bericht dat de nieuwe kaart na 5 werkdagen zou worden bezorgd.
Op 29 juli hoog geen kaart. op de website staat dat de kaart geldig is. Gebeld voor opheldering:
13 minuten in de wacht. Een nette heer zoekt het uit en meldt, dat de kaart inderdaad niet is gestuurd en belooft dat alsnog te doen. We gaan het zien.

29. juli 2025

Voorbeeld van klantonvriendelijkheid

Tot drie keer toe vul ik het contactformulier op de site in. De belofte om dit snel te behandelen leidt niet tot enige reactie. Ik vind een mailadres en mail mijn probleem. Er wordt nog meer info gevraagd (wat ze allang hebben). Dat leidt tot een ‘non-antwoord’ Ik meld dat. Daarop krijg ik hetzelfde ‘non-antwoord’ terug wat gewoon niets met mijn vraag te maken. Ik meld al het bovenstaande en ja hoor, een zeker Allyshia geeft klip en klaar kort het antwoord. Zij heeft de vraag gelezen en ook nog beantwoord. Top Allyshia! Maar museumkaart.nl, dit verloop is te gênant voor woorden.

21. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv