Ik ben uitstekend ingelicht en geholpen door Mark Pieterse van Murprotec. Hij heeft de situatie deskundig beoordeeld en een eerlijk advies gegeven over de oorzaak en de oplossing voor schimmel en vo... Vis mer
Se hva andre synes
We hebben last van vocht in onze kelder. Daarvoor zijn we in contact gekomen met Tommy. Hij is aan huis gekomen voor een gesprek over onze situatie en om de situatie te komen bekijken. Het was een pre... Vis mer
Door een schimmelprobleem in de muur van mijn wasruimte ben ik in contact gekomen met Murprotec. Mark Pieterse heeft het vocht in mijn muur gemeten en mij van goed advies voorzien. Voor mij gezien he... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Hoogjens 10c, 4254XW, Sleeuwijk, Nederland
- 0416689090
- administratie@murprotec.nl
- murprotec.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Netjes gewerkt en goed opgeleverd.
Het eerste contact liep even stroef omdat er verwarring was over wel of geen werkgebied. Maar dit ben ik snel vergeten. Gister zijn mijn muren geïnjecteerd. Het daadwerkelijke resultaat is even afwachten maar er is enorm netjes, efficiënt gewerkt. Ook de communicatie loopt goed. Ben erg tevreden tot nu toe.
Geweldige adviezen
De heer Jules Hendriks heeft ons bezocht en hoewel zijn bedrijf niets voor ons betekenen kon hebben wij door zijn bevingen en adviezen de juiste maatregelen kunnen nemen die wij anders nooit geweten zouden hebben! Chapeau!
Geen zaken mee doen!
Geen zaken mee doen!
Aan de voorkant ziet alles er professioneel uit, sterkte website, garanties etc. Uitvoering van de werkzaamheden wordt wel netjes uitgevoerd.
Het resultaat (vochtbestrijding) is alleen heel erg teleurstellend. Ondanks de prijzige vochtbehandeling is het probleem niet opgelost en heeft het ook niks geholpen. Volgens de eigen technische dienst zijn de metingen wel goed en zijn lager dan de oorspronkelijke waarden (voor behandeling).
De verkoper (die ze extern inhuren), heeft ook een meting gedaan. Deze bevestigde mijn sterke vermoeden, dat het nog steeds te vochtig is en het resultaat niet goed is.
Als je dit probleem bij hun kenbaar maakt wordt je een beetje van het kastje naar de muur gestuurd en kun je elke keer opnieuw de situatie uitleggen.
Teleurstellende partij, ik zou het geld investeren in een alternatieve oplossing.

Svar fra Murprotec Nederland - Vochtbestrijding
Vocht aan een van onze muren
Vocht aan een van onze muren. Door Murprotec laten behandelen voor duizenden euro's. Nu na een tijdje het vocht weer terug is, vinden ze niet dat het onder de garantie valt en willen ze het voor 4000 euro opnieuw doen.
Onbetrouwbaar.

Svar fra Murprotec Nederland - Vochtbestrijding
Goed advies voor vochtproblematiek
Goed advies voor vochtproblematiek.
Snelle opvolging met offerte,
de adviseur Jan was zeer oprecht en vriendelijk, ze zijn niet goedkoop maar wel de beste ze bestaan niet voor niets reeds zo lang ondanks de lange wachttijden (kwaliteit) !
Aanrader !
Murprotec (Jules Hendriks) is bij ons…
Murprotec (Jules Hendriks) is bij ons geweest voor een analyse van de lekkage in onze kelder. Hij vertelde ons eerlijk dat injectie van epoxy in onze keldermuren niet werkt omdat wij betonnen muren hebben.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.