Het Nederlandsche Muntenhuis Anmeldelser

TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vandaag wederom met een 06-nummer gebeld.. hoeveel nummers hebben jullie in voorraad liggen.. Zwaar irritant heb geen intresse in een of andere zilveren munt.. Je bestelt hier iets, betaalt netjes... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het zijn oplichters en hangen de telefoon op als je de munten probeert op te zeggen!! Mijn vader is hier al maanden mee bezig! Ik ga stappen ondernemen betreft de dreigende incasso’s, terwijl er al ma... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bedrijf levert zelf antwoordnummer stickers met track en trace codes voor retourzedingen, maar vraagt vervolgens toch om verzendbwijs en stuurt aanmaning. klantengevoel/vertrouwen 0,00 . Bedrijf is... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nadat ik overspoeld werd met munten die ik naar beste weten niet besteld heb heb ik via 123 opzeggen aangegeven geen nieuwe toekomste zendingen wens te ontvangen. Vandaag wederom een paket vam AMK. H... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Samlerbutikk

Skrevet av virksomheten

Welkom bij Het Nederlandsche Muntenhuis, dé betrouwbare partner voor Nederlandse muntverzamelaars. Wij streven ernaar om onvergetelijke verzamelmomenten te bieden met onze hoogwaardige munten, medailles, Herdenkingsuitgiften en goudbaren. Onze producten zijn ontworpen om u terug te brengen naar specifieke periodes, personen of plaatsen. Onze uitstekende service is volledig gericht op uw tevredenheid. U ontvangt uw munt altijd vrijblijvend thuis, zodat u deze in uw eigen vertrouwde omgeving kunt bewonderen. Mocht de munt niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze eenvoudig en gratis retourneren.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie en interessante watersnoodramp map

Ik heb op de site alle negatieve berichten gelezen en kan mij hier niet in vinden. Ik heb de set watersnoodramp besteld. Alles is keurig geleverd. Mooi boekwerk erbij. Mooie opbergmap. Van elke munt kreeg ik een beschrijving. 1 x was dit niet erbij geleverd. 1 telefoontje en 2 dagen later had ik het ontbrekende stuk. Ik heb dus hele goede ervaringen

27. juli 2023

Beste Ton,

Hartelijke dank voor uw mooie review!

Het Nederlandsche Muntenhuis

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meest opdringerige bedrijf dat er bestaat

Ik heb een keer een biljet besteld als cadeautje voor mijn Oma. Sindsdien wordt ik iedere week meerdere keren gebeld met een of andere aanbieding.
Ook wordt ik lastiggevallen met een factuur voor items die ik allang retour heb gezonden. Hiervoor heb ik ook contact gehad met hun klantenservice en het was dus bekend dat ze zijn teruggestuurd.
Geef ze geen enkele info en blokkeer alles wat met ze te maken hebeft anders kom je nooit van ze af.

25. juli 2023

Beste Roy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven! Het spijt ons dat u niet tevreden bent met onze service.

Uw ervaring is uiterst belangrijk voor ons en we willen graag de kans krijgen om u te helpen en zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

We hebben daarom via Trustpilot om uw contactgegevens gevraagd omdat we het probleem samen met u willen oplossen. We horen graag van u.

Met vriendelijke groet, Het Nederlandsche Muntenhuis

Update 28-07-2023
We hebben uw contactgegevens ontvangen. Uw retourzending is afgehandeld, u zult geen facturen meer ontvangen hiervoor. Ook zult u niet meer gebeld wordt.

Mvg Het Nederlandsche Muntenhuis

Niet bestellen hier

Ik heb een zeer slechte ervaring met deze firma. Ik heb mijn bestelling(en) nooit ontvangen en heb heel veel moeite moeten doen, via Thuiswinkel onder andere, om mijn geld terug te krijgen. Bedrijf is zeer moeilijk bereikbaar. Ik dacht eerst dat het oplichting was, maar aangezien ik mijn geld terug kreeg, ben ik daarvan teruggekomen. Het is een slecht functionerend bedrijf. Ik hoop dat ze verbeteren zodat andere mensen niet dezelfde ervaring hebben in de toekomst. Zelf zal ik hier niet meer bestellen.

24. april 2023

Oplichters

Een gouden munt besteld voor €449,95 maar ik kreeg geen concrete leveringstermijn. Ik heb de bestelling herroepen en kreeg gelukkig mijn geld terug.
Maar nu word ik lastig gevallen met betalingsherinneringen en aanmaningen met kosten, waarvoor eigenlijk?
Ik wil mijn naam uit hun database verwijdert hebben.

7. april 2023

Beste Suki,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven! Het spijt ons dat u niet tevreden bent met ons. Wij hebben u per ongeluk een aantal automatische betalingsherinneringen gestuurd en daarvoor willen we u onze excuses aanbieden.
Wij zullen u geen betalingsherinneringen meer sturen en u bent verwijderd uit onze contactdatabase!

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@muntenhuis.nl of 085 / 80 80 400

Bert van Het Nederlandsche Muntenhuis

Ingeschreven op een serie Euromunten

Ingeschreven op een serie Euromunten. Na een aantal leveringen stokt het en dus blijft de verzameling incompleet. Waardeloos dit!

23. mars 2023

Beste Jan,

Bert van Het Nederlandsche Muntenhuis

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb afgelopen jaren diverse…

Ik heb afgelopen jaren diverse bestellingen gedaan…moet zeggen dat ze meer aandacht moeten geven aan een mail sturen nadat je een bestelling hebt geplaatst.
Bestelling is mooi op tijd binnen!
Vind wel irritant dat elke keer wanneer ik besteld heb 1 maand daarna gebeld word met de vraag of je nog mee wilt doen met de actie…actie staat op de folder die je bij je levering hebt gehad. Het zou fijn zijn als ze daarmee ophouden.
Voor de rest nooit problemen gehad!!!
Wat ik besteld heb komt precies over op hun website.

20. mars 2023

Opletten! Niet bestellen!

Heel goed opletten met dit bedrijf. Wat je besteld (en betaald, dus niet het gratis prul) krijg je niet tot je je geld terug vraagt. Als je het dan na vele weken pas ontvangt en retour stuurt krijg je je geld niet meer terug. Via incassobureau Juristu heb ik ze te pakken kunnen nemen. Nog nooit meegemaakt zoiets!

4. januar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

niets kopen bij dit bedrijf.

iets besteld hier. blijkbaar nog veel meer waar ik niets van wist. goederen retour gestuurd en nu een incassobedrijf die alsnog aanmaningen gaat sturen.
niets kopen hier wat mij betreft.

12. august 2022

Trap er niet in

Trap er niet in!
Ik dacht begin dit jaar 1 gedenkwaardige Euro munt te hebben besteld. Daarbij aangegeven dat ik ook interesse had om informatie te ontvangen over een complete set van 6 Euro munten. Dit bleek toch gekoppeld te zijn aan een bestelling. Nu wordt er per munt bijna €40,- in rekening gebracht waar ik niet meer onderuit kan. Ik heb veel meegemaakt maar dit zijn hele geniepige verkoop tactieken die anno 2022 echt niet meer kunnen.

24. november 2022

belazerd

ze bieden een serie aan van Elvis ,maar om hem compleet te maken moet je ineens een gouden ???munt kopen voor 199,euro dit staat nergens vermeld gebeld met deze klacht gewoon opgehangen KOOP DAAR NOOIT

23. november 2022

Altijd ontvangen

Ze hebben mijn af en toe bestelling, altijd netjes verstuurd. Dus ik heb nog (niet) geen problemen, ik lees dat veel mensen dat wel hebben. Bewaar goed jouw bestellingsformulieren. Ik verwijder ze pas, zodra ik bestelling heb ontvangen

Mvg

16. november 2022

Opgelicht

Opgelicht. Eén keer een bestelling gedaan. Nadat de bestelling geplaatst is, wordt er verwezen naar de Algemene Voorwaarden. Hierin staat dat ze nieuwe producten kunnen versturen. Dit zijn dus producten waar je niet om hebt gevraagd, maar wel voor moet betalen!!!

Ik heb ze geretourneerd, maar hier heb ik geen bevestiging van gekregen. Er volgen nu aanmaningen en er wordt nu gedreigd met een incasso bureau genaamd INTRUM.

Laatst genoemde koopt contracten van "Het Nederlandsche Muntenhuis" over om te incasseren.

Het Muntenhuis zelfs is niet benaderbaar. Zowel niet op het telefoonnummer 0800-9190 als op het e-mail adres: info @muntenhuis.nl

Dit is oplichting volgens het boekje. Zogenaamd binnen de mazen van de wet. Echter laat ik dit hier niet bij zitten.

24. oktober 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

15 juli Diana munt besteld kosten…

15 juli Diana munt besteld kosten €2,99,- helaas niks ontvangen.
Diverse mailtjes verzonden, en elke keer deze is verzonden..
Ja fijn maar ik heb niks ontvangen.
Bestel hier niks mensen men wordt belazerd.

1. september 2022

Bestellen wordt bestelen!

Bestellen wordt bestelen!
Je kan bestellen en betalen maar er wordt niet geleverd en mails worden niet geantwoord. NIETS KOPEN OF BESTELLEN DAAR!

30. august 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op 11 en 15 juli een order geplaatst

Op 11 en 15 juli een order geplaatst
voor de gratis verzilverde Diana
herdenkingsmunt en de vergulde
munt. Kosten 2.95 euro en 39.90
euro incl. verzendkosten.
De eerste bestelling na gemaild en gebeld te hebben uiteindelijk ontvangen, maar de duurste van 39.90
heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet ontvangen.
Op 25 juli gesproken met Mourad,
waarop ik de eerste bestelling van
2.95 euro heb ontvangen, maar de duurdere bestelling van 39.90 euro heb ik nooit ontvangen.
Dit lijkt mij doelbewust zo gedaan om de indruk te wekken, dat deze firma ter goeder trouw
handelt, maar niets is minder waar
In mijn ogen zijn het ordinaire oplichters, die misbruik maken van
de goedhartigheid van mensen zoals
mijzelf.

Gisteren zag ik tot mijn opluchting, dat het bedrag van Euro 39,90 voor de vergulde Diana herdenkingsmunt teruggestort was op mijn rekening.
Hiervoor wil ik Mourad medewerker van het muntenhuis hartelijk danken, omdat hij voor mij zijn uiterste best heeft gedaan.
Deze vergulde Diana herdenkingsmunt was niet meer op voorraad en moeilijk na te bestellen. Vandaar het ongemak.
Mourad, nogmaals bedankt,good job.

J.C.Postma

15. august 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

HET NEDERLANDSE MUNTENHUIS IS VOLSTREKT…

HET NEDERLANDSE MUNTENHUIS IS VOLSTREKT ONBETROUWBAAR EN OOK DE KLANTENSERVICE IS ONBEREIKBAAR!

Een ster is nog teveel voor het Nederlandse Muntenhuis. Trap er niet in, bestel echt helemaal niets bij ze. Je wordt mega opgelicht. Zo bestelde ik een goudplaatje en nu blijkt dat ik iedere maand een munt toegestuurd krijg waar ik €38 voor moet betalen. Klantenservice is niet bereikbaar.
Nb ik heb GEEN getekend verzoek ingediend om mij munten te sturen.

10. august 2022

Pas op met dit bedrijf

Pas op met dit bedrijf. Is oplichting. Order gedaan op hun website. Geen bevestiging gekregen. Toen 3 dagen later een mail gestuurd, niets terug ontvangen. Dan maar bellen. Je krijgt een bandje met aflopend zoveel wachtende voor je. Bij eerst wachtende heb ik totaal 45 minuten gehangen. Zijn oplichters, dus niet bestellen! heb aangifte bij politie gedaan.

23. februar 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv