Elsker elsker elsker mine smykker fra Munikum og har handlet der mange gange efterhånden. Denne gange købte jeg en personlig adventskalender og jeg glæder mig sindssyg meget til at åbne pakkerne. Alt... Vis mer
Selskapet har svart
Rigtig god hjemmeside, nem og gode priser, og nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået! Hun svarede hurtigt, selv i weekenden og var bare så sød og hjælpsom! Kan klart anbefale denne side,... Vis mer
Marie laver de fineste og smukkeste ting. Jeg har personligt købt maskemarkører, halskæde og 2 sæt øreringe. Alt i fin kvalitet og utrolig smuk håndværk. Jeg vil helt klart købe smykker ved hende i... Vis mer
Selskapet har svart
Forelskede mig i et par citron øreringe fra Munikum, som var til salg hos Ziga i Ebeltoft. Købte dem dog ikke den pågældende dag. Så stødte jeg på Marie og hendes fantastiske bod til julemarkedet på R... Vis mer
Selskapet har svart
Hos Munikum finder du unikke håndlavede smykker og andet kunsthåndværk - udført med omhu og kærlighed i lækre materialer. Alt er produceret af mig, Marie - ansigtet bag Munikum - i mit værksted i Aarhus. Intet hos Munikum er masseproduceret, og mange af produkterne er one of a kind - særligt når det gælder smykkerne i polymer-ler. Fordi disse er 100% håndlavet, vil to ting aldrig være ens. Du er derfor sikker på at modtage unikke produkter, som KUN du er den helt særlige ejer af <3
Truevej 12, 8220, Brabrand, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Marie der står bag Munikum laver de smukkeste smykker og servicen er helt perfekt.
Jeg har efterhånden næsten kun smykker fra Munikum og der kommer konstant nye til samlingen.
Helt klart en anbefaling værdig
Halskæden. Var overhovedet ikke i nærheden af hvodan den så ud på Billedet. Virkelig dårlig oplevelse og dyr.

Svar fra Munikum
Munikum yder sublim kundeservice.
Smykkerne er de skønneste og bringer fest og farver til enhver påklædning.
Jeg har købt den multifarvet halskæde, den er rigtig fin. Som nogle af de andre skriver, er perlerne mindre end på billederne.
Hurtig levering og en sød lille hilsen i låget af æsken.

Svar fra Munikum
Altid den sødeste hilsen, de smukkeste smykker 🌻 bare en super dejlig oplevelse.

Svar fra Munikum
En rigtig sød og hjælpsom kunde service og hurtig levering

Svar fra Munikum
Bestilte en fødselsdagsgave til min svigermor, som blev afsendt hurtigt, selvom det var lige op til påske. Hun blev rigtig glad for sine maskemarkører, og jeg glæder mig til at ønske mig ting fra jeres skønne biks, når det bliver min tur til at fylde år igen ;-)

Svar fra Munikum
Hurtig afsendelse og sikker indpakning til en meget lille forsendelse

Svar fra Munikum
Som altid et smukt smykke. Hurtig levering og hurtigt svar da jeg havde et spørgsmål. Super fin service.

Svar fra Munikum
Smukke, personlige smykker, hvor det tydeligt ses, der er lagt stor kærlighed i og gjort umage med at fremstille!
Vil til hver en tid anbefale Munikum.

Svar fra Munikum
Fineste smykker - og meget personligt. Alt fungerede til perfektion omkring handelen :-)

Svar fra Munikum
Man får altid den bedste service, hurtig levering og de fineste smykker fra Munikum :)

Svar fra Munikum
Hurtigt leveret i en fin lille æske og et lille kirsebær bolsjer med i pakken .

Svar fra Munikum
Hurtig svar på spørgsmål, hurtig ordrebehandling. Varer levede fuldt op til forventninger.

Svar fra Munikum
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.