MundFrisk.dk Anmeldelser 19 542

4,8

Gode produkter til en billigere pris end Netto. Det eneste jeg var overrasket over var hvor lille den farvede doseringsæske var. Nærmest kun til en lille pille i hvert rum. I har sikkert skrevet st... Vis mer

Service og produktet rent faktisk virker. Dog ikke helt så effektiv som forventet men stadig et godt produkt

Strålende! Kunne ikke blitt mer fornøyd. :) Absolutt ingenting å klage på! :) Lynraskt alt. På gjensyn.

1. Forhandler av tannbehandlingsprodukter

Danmarks største udvalg af børstehoveder til elektrisk tandbørster fra Braun Oral-B og Philips Sonicare samt alt andet til mundhygiejne som tandpasta, mellemrumsbørster, tandblegning, mundskyl mv. Hos Mundfrisk.dk tilbyder vi alt det, som du skal bruge for at pleje din mund, dine tænder og din krop. Mundfrisk startede som en udbyder af forskellige typer af alternative børstehoveder til lavere priser end de originale. De billige tandbørstehoveder kan du stadig få, men MundFrisk.dk har over kort tid udviklet sig til at være meget mere end bare dette. Med nu omkring 25.000 kunder senere og et kæmpe udvidet udvalg i alt fra børnetandbørster til protese-lim, kan vi således nu betragte MundFrisk.dk for en storspiller indenfor tand- og mundhygiejne til forbrugere. Vi arbejder konstant på at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter – derfor holder vi os selvfølgelig opdaterede og dermed vil du hele tiden kunne finde nye, spændende og gode produkter til din tandpleje samt meget mere. Vi satser på stor diversitet – dette gælder både inden for de produkter, som vi forhandler, men også de producenter, som vi vælger at føre. Derudover har vi vores egen import under navnet MundFrisk, hvor vi fører produkter til tand- og mundpleje til lavpris, men forhandler også et væld af kendte og mindre kendte mærker – alle sammen nogle vi selvfølgelig står helt og holdent inde for. Vi kan blandt andet tilbyde Danmarks største og mest opdelte sortiment af mellemrumsbørster, et kæmpe udvalg af tandpasta, landets største sortiment af produkter mod tør mund samt et væld af andre spændende og relevante varer – til dig som sætter pris på nem, effektiv og behagelig tandrensning og mundhygiejne! Alt sammen til yderst lave og fair priser. En af de nye tendenser inden for tandpleje er økologi og bæredygtighed, og dette er en udvikling, som MundFrisk sætter en ære i at støtte og være en del af. Her hos os finder du derfor blandt andet organisk nedbrydelige tandbørster, naturlig tandpasta samt økologisk tandblegning. Når det kommer til dine tænder og din krop, så er det klart, at du går op i, hvilke produkter du vælger. Dermed har vi hele tiden kvalitet, effektivitet og gennemsigtighed for øje. Derfor har vi valgt at have vores lager i Danmark. Dette betyder bl.a. også at vi kan tilbyde hurtige levering – vi pakker alle dage til kl. 16.00 og 100% af ordrerne er pakket til forsendelse indenfor 24 timer. Når du handler på MundFrisk.dk er du altid sikker på at varen overholder alle specifikationer og lovpligtige certifikationer. Derfor er vi netop heller ikke nervøse over at udvide den almindelige lovpligtige returret fra 14 til 60 dage. Du kan læse vores handelsbetingelser HER MundFrisk.dk er ”kvalitetsstemplet” på en lang række punkter. Vi er for eksempel fuldt ud e-mærket opkoblet direkte med kundevurderinger og forsendelses-tjek, registreret ved fødevarestyrelsen, Pricerunner Partner og så er vi især stolte af den flotte rating på Trustpilot. Selvom vi har meget lave priser – ofte meget lavere end de andre på markedet – så kræver vi ingen form for tilmelding, abonnementsordning eller andre useriøse bindinger, men vi bliver altid rigtig glade for endnu en anmeldelse på facebook eller Trustpilot. Vi vil være rigtige glade og ikke mindst stolte, hvis også du vil være kunde hos os. Vi lover vi vil gøre alt for, at du ikke bliver skuffet, men tværtimod forhåbentlig vil komme til at betragte MundFrisk.dk som din foretrukne partner til din mund- og tandpleje. Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vores online-chat på MundFrisk.dk er bemandet mere end halvdelen af døgnet, men du kan også sende en mail eller bruge vores kontakt-formular, så vil vi svare dig hurtigst muligt – som regel indenfor et par timer. Hvis det haster eller du gerne vil høre vores stemmer kan du også ringe mellem 12.30 – 14.30 på tlf. 9340 3838 Du ønskes en god dag fra MundFrisk-teamet. PriceRunner | PARTNER

4,8

Enestående

20k anmeldelser

Bestilte blader til høvel

Bestilte blader til høvel, men passet ikke. Elendig service.

20. februar 2026

Hej Egil

Vi er naturligvis kede af, at du oplever situationen sådan.

De bestilte barberblade tilhører Wilkinson Intuition-serien og passer udelukkende til Intuition-holderen. De er ikke kompatible med Hydro 5, da det er to forskellige systemer fra producenten. Dette fremgår af både produktnavn og emballage.

At to forskellige serier fra samme mærke ikke passer sammen, er en producentbestemt systemforskel og helt normalt - og ikke et udtryk for manglende service fra vores side.
Vi kan desværre ikke gøre forskellige barbersystemer kompatible.

Vi har desuden tilbudt returnering i henhold til fortrydelsesretten, så sagen kan løses korrekt og ordentligt.

Vi bestræber os altid på at yde god og saglig kundeservice – også når der opstår misforståelser omkring kompatibilitet.

Venlig hilsen
MundFrisk.dk

De selger en sonisk rensemaskin for…

De selger en sonisk rensemaskin for dental proteser, smykker osv. Denne renser ikke dine proteser slik beskrevet. Den bare rister på seg, ingen rensing eller bleking slik de påstår. Du får heller ikke retur dersom de ikke er enig i din returgrunn og du må betale 250 kr for å returnere.

10. juli 2025

Svar fra MundFrisk.dk

Vi skriver veldig tydelig (kursiv og rød skrift) på produktsiden:

«Merk: Apparatet er sonisk, ikke ultralyd. Dette betyr at det ikke rengjør med ultralyd, men «rett og slett» får væske til å bevege seg rundt og i mediet ved hjelp av soniske bevegelser.»

Som vi også har informert deg om. Dessverre er det ikke oppfunnet et «mirakelapparat» som kan tilfredsstille deg og som vi kan selge for 235 kr!

Kjeltringer

Utrolig kjip opplevelse å handle fra dem. Sendte meg ett annet produkt enn det bildet viste og påsto at det var samme produkt i ny forpakning. Noe det IKKE var. De sa jeg fikk bruke angreretten men at returfrakt kom på 250!!!!! kr fordi den måtte gjennom tollen og det tapte 'de' penger på. Jeg har Melding fra Colgate, svart på hvitt, at de to varene kan avviker, men de velger å overse det. Elendig kundeservice, han var bare frekk... Styr unna!!

Edit; De ville hjelpe meg hvis jeg slettet denne anmeldelsen på trustpilot, så de driver med 'blackmail' i tillegg. Viser hvor seriøst dette firmaet er.
Og jeg er ganske sikker på at 'Bjørg' er ett jentenavn, så HUN er definitivt en Colgate Ekspert, med colgate sin egen uttalelse.

10. juli 2025

Svar fra MundFrisk.dk

Vi har sendt nøyaktig det produktet som ble bestilt. Som vi også har informert kunden, har Colgate endret ingredienssammensetningen til det aktuelle produktet flere ganger. Kunden er uenig i dette, så han er åpenbart en Colgate-ekspert.
Produktsiden viser bilder av flere forskjellige emballasjer, inkludert den som ble levert.

Dårlig service

24. juni 2025

Ja Pia,

du vil komme til at opleve gentagne "dårlig service" når du handler.

Vi følger som MINIMUM e-handelsloven, og er desuden medlem af e-mærket for at støtte ordentlig og sikker handel for forbrugerne.

Du reklamerer over en eltandbørste og vi fremsender straks fragtlabel, så vi kan få den ind til tjek så hurtigt som muligt. Desuden bruger vi rigtige mange ressourcer på at håndtere reklamationssager så hurtig som mulig; hvilket lykkedes, og tror vi kan kan prale af en gennemsnitsbehandling på blot 3 dage! Det tror vi ikke opleves mange steder.

Vi skrev endda også til dig, også efter dit brok, at vi ville skynde os alt hvad vi kunne for at du hurtigst muligt vil få en tandbørste tilbage dig.

Fantastisk kundeservice

Jeg oppdaget mugg på miswakene. Sendte en mail, og fikk refundert beløpet iløpet av få timer, uten spørsmål, og uten og måtte sende i retur. Fantastisk kundeservice 👌👍

13. juni 2025

Kjøpte sonic dental cleaner med…

Kjøpte sonic dental cleaner med rensetabletter. Produktet rengjorde ikke mine aligners i det hele tatt. Styr unna!

Og svaret under er jo virkelig til å bli imponert over. Det står INGEN STEDER at protesene ikke blir rene av å bruke produktet, hvem vil vel selge et produkt på denne måten.. Virkelig god reklame!

4. juni 2025

Svar fra MundFrisk.dk

Der er ingen tvivl om, at dine proteser er blevet renere og at der er blevet fjernet bakterier ved behandlingen.
Som vi tydeligt skriver er apparatet til Dkr. 149,- IKKE ultrasonisk, men blot beregnet til at skylle væske gennem dine proteser, så bakterier bliver mere effektivt fjernet. Det er et supplement til blot at lægge proteserne i, i stedet for blot et glas for eksempel.
Vi kan desværre ikke finde en "mirakel-maskine" til kr. 149,- der kan pudse din proteser hvidere.
Vi er kede af, at du ikke fornemmer, at dine proteser er blevet rene. Måske du skal prøve en ultrasonisk renser. Såfremt du beslutter dette vil vi per kulance fratrække de kr. 149,- ved køb af en sådanne hos MundFrisk.

Største dritt av en nettbutikk jeg har…

Største dritt av en nettbutikk jeg har handlet hos. Kjøper ting som ikke passer. Bestiller retur, la skjema i pakken, sendte på billigste måte til Dk. Pakken kommer i retur. De nekter for å ikke ha hentet, men pakker er merket ikke hentet. Trues med inkasso via Klarna fordi jeg visstnok ikke hadde helt fulgt deres retur policy

23. januar 2025

Hej Jørn,

som i den efterhånd langvarige kommunikation vi har haft, så er der specielle regler ift. levering fra og til Norge, da det ikke er et EU-land.

Det er beskrevet på webshoppen hvad man skal gøre i tilfælde af returnering. Men det valgte du at se stort på, og sendte bare varer afsted for at spare fragt.

Som vi også skrev til dig i af de mange mails, så skal varer fortoldes ifm. handel med Norge. Dette sørger vi for, hvis man følger det vi beskriver. Det kan ikke hjælpe noget, at du for at spare vælger at smide varerne i en kuvert, så vil modtagerne i udlandet få en stor toldregning.

Dette har vi også brugt utallige mails på at forklare dig...

Hej Per
Det er vi rigtig glade for at du synes. Vi bestræber os nemlig på, at et køb her hos os skal være så positiv som muligt for dig som kunde. Herunder bl.a kvalitet, udvalg, nem hjemmeside, hurtig og sikker forsendelse etc.
Vi takker mange gange for de 5 stjerner og ønsker dig en rigtig god weekend 🙂