Munay Ki Anmeldelser

4,7

Ik ben echt onder de indruk van de Rainforest Reset shampoo bar. Het is zo’n product waarvan je na één keer gebruiken al weet: dit blijft in mijn badkamer. Mijn haar krijgt een prachtige glans e... Vis mer

De shampoo en conditioner bar van Munay Ki is fantastisch! Wat een heerlijk product, fantastische geur, en prettig formaat. Wanneer je je haar wast, schuimt het ook erg goed. Dat overtrof mijn verwach... Vis mer

Super fijn product! Ik had de shampoo voor wavy en beschadigd geverfd haar, die ruikt overigens heerlijk en wat een prachtige verpakking. Samen met de conditioner voelde mijn haar zacht en krulde... Vis mer

Ik ben echt verrast! Na één keer wassen met de conditioner zag ik al verschil. Mijn krullen vallen veel mooier, voelen zachter aan en mijn haar zit gewoon meteen beter. Ik had eerlijk gezegd niet verw... Vis mer

1. Kosmetikkbutikk

At Munay-Ki, we believe every shower is an opportunity to consciously reconnect with your body and mind. Our mission is to transform your daily care routine into a meaningful ritual, a moment to cultivate self-love, awareness, and deeper connection. We create premium botanical haircare designed to elevate these everyday moments, combining high-quality natural ingredients with a sensorial experience that nurtures both hair and well-being. When we continue to nourish the love within ourselves, we not only feel it more deeply, but naturally radiate it into the world around us.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

29 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Wat een fijne ontdekking

Wat een fijne ontdekking! De shampoo- en conditioner bars hebben me echt positief verrast. Heerlijke geur, luxe verpakking en een echte wellness-uitstraling. De bars schuimen fijn, maken mijn haar zacht en laten het prachtig glanzen. Aanrader!

22. november 2025

Svar fra Munay Ki

Wat superfijn om te horen! Heel blij dat de bars zo goed bevallen 🥰

I'm definitely sticking with it.

I was a bit skeptical about trying a shampoo bar, but I'm really glad I did. I have long, thick, straight hair and it's always been tough to get it properly clean.
This bar lathers up really well, which honestly surprised me. I wasn't sure a bar would foam like regular shampoo, but it does, and that makes it much easier to wash through all my hair.
The biggest difference I've noticed is how long my hair stays clean, I'm going 5+ days easily without it getting greasy.
I'm definitely sticking with it.

29. september 2025

Svar fra Munay Ki

I’m so glad you’re pleasantly surprised 🙏🏼

Ik gebruik voor mijn krullende haar de…

Ik gebruik voor mijn krullende haar de Canopy Curl van Munay-Ki. Eindelijk een shampoo gevonden met het gewenste effect waardoor mijn haar echt in de krul zit.

3. november 2025

Svar fra Munay Ki

Jaa we krijgen veel blije krullen feedback! Superleuk om te horen dat die van jou er ook zo goed op reageren.

Fijn product

Fijn product, aanrader!

Dankjewel! Blij dat de producten goed bevallen 🙏🏽

Fijne, luxe shampoobar

Fijne, luxe shampoo bar, ligt door de vorm goed in de hand, ruikt heerlijk en gaat door de grootte langer mee dan verwacht.

Dankjewel Anne, daar zijn we blij mee ❤️

Blij verrast

De hele week mooi haar, terwijl ik mijn haar maar 1 keer per week hoef te wassen. Ik kan er dus heel lang mee doen. Zo blij mee.
De verpakking ziet er ook prachtig uit.

Dankjewel Jet! Wat fijn dat de bar zo goed bevalt ✨

Super fijne shampoo bar

Super fijne shampoo bar. Haar voelt zijde zacht.

10. november 2025

Zo leuk om te horen Bo! Dankjewel 🙏🏽