I was driving from Aalborg to Belgium. At once i had some issues and stopped. One of my rear wheels lost all his bolts. The assistance drove me to the nearest Toyota dealer. The shop was open, the a... Vis mer

Vi er desværre 2 gange blevet påkørt i vores Corolla så bilen skulle en tur afsted til Thisted. Dog har begge forløb været smertefrie og nemme, så stor ros skal gives til MTH biler i Thisted, især der... Vis mer

Plejer ellers at være tilfreds hos MTH Biler i Aars, men idag var ikke deres bedste dag på kontoret. Et simpelt dækskifte der normalt tager 45 min tog pludselig 1 time og 25 min!! Jeg skulle selv gøre... Vis mer

Toyota Nykøbing Mors er helt utroligt behageligt bilhus. Helt nede på jorden uden blær og store armbevægelser. Enormt serviceminded og laver præcis hvad der kræves, og til en meget fornuftig pris.... Vis mer

1. Bilforhandler
  2. Bruktbilforhandler

MTH Biler er din Toyota-forhandler i det Nord- og Midtjyske. Vi har din nye bil af mærket Toyota, men søger du en brugt bil, har vi alle mærker, ligesom vores værksteder kan servicere og reparere alle bilmærker. Handler du bil hos os, tilbyder vi finansiering og leasingaftaler igennem Toyota Finans, forsikring igennem Toyota Forsikring og vores egen serviceaftale 'All Inclusive', der giver dig ro i maven, når du kører afsted i din bil. Hos MTH Biler stiler vi efter at håndtere dig som kunde med troværdighed, ærlighed og med respekt. Kig ind til din lokale MTH Biler i Nykøbing M, Thisted, Brovst, Løgstør, Aars, Hadsund, Randers og Grenaa.

3,5

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

God service hos MTH

Jeg har købt tre biler gennem tiden hos Toyota Aars, og hver gang har bare været i orden.
Er man til god service, fair forhandler, indkommende personale og en god bil er Toyota Aars stedet. Der handles hurtigt, og man er slet ikke i tvivl om, at der er styr på sagerne.
Kan kun anbefale stedet.

3. juni 2021

Vi har kørt Toyota i 39 år

Vi har kørt Toyota i 39 år og nu har vi netop købt en corolla hybrid 1,8 hos MTH biler. Det er første gang vi har modtaget en bil med sløjfe på køleren og med Dannebrog på siderne. Vi har mødt en imødekommenhed og vilje til at det skulle være en god oplevelse, og det blev det.

30. mars 2021

Super dygtig bilforhandler.

MTH biler Nykøbing Mors er en super dygtig og troværdig bilforhandler. De lever efter, at en aftale er en aftale og de mere end holder det.
Ny bil til aftalt tid, god overlevering og lidt ekstra oveni.
Kan klart anbefales.

25. mars 2021

MTH biler - Toyota Aars

MTH biler - Toyota Aars
Kan varmest anbefale at handle bil hos MTH Aars.
Vi har fået en udsøgt vejledning og betjening, som endte med en god handel. Vi føler os i den grad tryg ved at handle med Jens Kristian og kører gerne fra Sjælland til Nordjylland for at få foretaget service på bilen og om nogle år at foretage endnu en handel.

1. mars 2021