Mr Beefs kød fra USA er i særklasse. Cote De Boeuf var selvfølgelig fantastisk, men jeg var mest imponeret over hvor mør og velsmagende Flank steak kan være.
Altid pålidelig leverance.Også den 21/22. Decmber, hvor stormen rasede over Danmark og storebælt periodevis var lukket. Ænder og flæsesteg kom alligevel frem før jul.
Der var en stor sene i begge bøffer Der var en stor variation i størrelserne på kyllingbryst
Virkelig god kvalitet til en fornuftig pris. Altid god kundeservice, varmeste anbefalinger her fra
MrBeef.dk er Gourmetkød til rene engros-priser og vi sender til hele Danmark
Thorsvej 11, 6950, Ringkøbing, Danmark
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Svar fra MrBeef.dk
Der var en stor sene i begge bøffer
Der var en stor variation i størrelserne på kyllingbryst
Det fungerede som det skulle og burde. Det kom til tiden, og fint kød (kyllingebryst)
Godt kvalitetskødsordning god service og hurtig levering 🤩😜
Gode bøffer, gode pølser og god broccoli- og coleslaw salat samt god levering til gode peiser!!!
God kvalitet og punktlig levering et firma jeg har tillid til.
Oversiktlig menyvalg Enkelt å hente. veldig bra kjøtt