Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Villig til at holde kommunikation indtil man spørger ind til COA (Certificate of analysis). Nægter at svare, og ghoster fuldstændig, så må det betyde, at han ikke har nogen som helst analyse, der... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ren svindel. Sælger produkter fra Kina. Men han siger han har sit eget “lab” i usa men han har aldrig været i usa. Og når man spørger indtil lab test eller andre kritiske ting blokere han en.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Absolut det bedste og reneste vare fra MPOWERNUTRITION 6 bestilling Ashwagandha+ Lions Mane Mushroom Mix Resveratrol - NAD+ 600mg Testosterone Booster Tongkat Ali+ Top kvalitet Top... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har bestilt og betalt for flere produkter fra Mpower Nutrition (ashwagandha, tongkat ali og creatin), men har aldrig modtaget nogen varer. Sælger lovede gentagne gange, at pakken var sendt... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

3,5

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,5

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Ren svindel

4. september 2026

Ingen COA!!!

Nægter at svare, og ghoster fuldstændig, så må det betyde, at han ikke har nogen som helst analyse, der kan backe hans produkter op.

29. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg fik det jeg bestilte, han sagde de ville ankomme inden for 2-4 hverdage og det gjorde de👍🏽

Tak for god service😁

23. april 2026

Det er SCAM.

Det er SCAM.
Han sender ikke dine varer og når du bliver mistænksom bliver du blokeret.
Har meldt ham til politiet for svindel.

11. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Varer aldrig modtaget / ingen kontakt

Sælger lovede gentagne gange, at pakken var sendt, og at den ville komme “snart”, men intet skete. Efter jeg konfronterede ham med den manglende levering og bad om en løsning, blev jeg blokeret på både telefon og sociale medier, så jeg ikke længere kunne få kontakt.

Jeg har dokumentation for både betaling og al kommunikation.
Min oplevelse er, at man betaler uden at få sine varer, og at man bliver ignoreret, når man stiller spørgsmål.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her!!

19. januar 2026

Mega god service

Mega god service. Altid hjælpsom og god til at forklare tingene så men er sikker hvordan men skal gøre.

Ingen tvivl,vil anbefale til alle!

20. januar 2026

Pas alvorligt på!

Søg på:
“TikTok-profil sælger ulovlige og sundhedsskadelige kosttilskud” hos tv2
Og læs…

8. januar 2026

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse – pas på!
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse. Jeg bestilte en vare og betalte 2.800 kr. over MobilePay. Bryan virkede professionel i starten, men efter betalingen hørte jeg næsten intet. Jeg har nu skrevet til ham i over 4 uger. Han har selv erkendt, at han skylder mig pengene, og at han ville undersøge, hvor varen var blevet af – men der er stadig ikke sket noget, selv efter flere rykkere.
Pengene er i praksis tabt, og jeg kan desværre ikke anbefale at handle her. Det føles som ren svindel. Jeg har det hele på skrift over sms men han er bedøvende ligeglad

4. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig oplevelse – fik ikke varen og fik ikke hele beløbet retur ?

Jeg kontaktede Mpower Nutrition for at købe to testosteron-pakker som indeholder 1 ashwagandha - 1 tongkat Ali - 1 testobooster til 800 kr. stykket (i alt 1600 kr.). Før betalingen blev jeg lovet, at varerne ville blive sendt dagen efter. Jeg overførte beløbet via MobilePay, men dagen efter fik jeg at vide, at produkterne var udsolgt og først ville komme sidst på ugen.

Efter flere beskeder og uoverensstemmelser valgte sælger at tilbyde at tilbagebetale pengene, men senere sagde han, at varerne alligevel var sendt. Jeg modtog dog aldrig nogen DAO-meddelelse om en forsendelse, og pakken kom aldrig frem.

Til sidst blev jeg delvist tilbagebetalt 1550 kr., mens sælger tilbageholdt 50 kr. for fragt – selvom jeg aldrig modtog nogen vare. Dette er desværre ikke første gang, jeg har oplevet problemer med tilbagebetaling af fragtbeløbet fra samme sælger.

Jeg håber, virksomheden vil tage ansvar for sine kunder fremover, men ud fra min oplevelse kan jeg ikke anbefale at handle her?

6. november 2025

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service!
Bryan er din personlige lommeguide, med tips og råd og fantastiske produkter!
Jeg kan helt bestemt mærke en forskel allerede og det er ikke sidste gang jeg køber fra Bryan.
Kæmpe high-five herfra👏🏼

13. oktober 2025

God Service

Rigtig god service, nemt og sikkert. Fik hjælp til alle mine spørgsmål og god professionel rådgivning.

14. oktober 2025

Total god service

Total god service. Kan ikke siger andet. Har godt bestil før og havde samme oplevelse. Lækker service og god kvalitet! Kan stærkt anbefales

10. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv