Se hva andre synes
Vanaf begin januari 2025 een schoen voor mijn kleindochter besteld. Een mail van Monza binnengekregen dat er iets fout is gegaan met mijn gegevens en dat ik een nieuwe bestelling moet plaatsen. Tot... Vis mer
Vrij snelle levering, maar retour zenden is een drama. Heb diverse keren naar een retourformulier/adres gevraagd maar krijg geen antwoord. telefonisch niet te bereiken... Heel slecht voor een verkoop... Vis mer
Zelfde probleem als iedereen hieronder. Probeer al weken iets retour te doen. Vele mailtjes verder en minimaal contact. Twee keer een standaard mail dat ik 20% korting kan krijgen als ik het niet... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
OPLICHTERS
Bestelling gedaan en betaald via Klarna. Bestelling kwam maar niet en werd uiteindelijk door hun zelf geannuleerd onder het mom van technische problemen. Ik zou mijn geld terug krijgen en werd verzocht een nieuwe bestelling te plaatsten met zogenaamd 50 euro extra retour (die ik dan natuurlijk wel even moest afrekenen).
Geen geld retour gekregen en geen reactie meer op mail.
Bovendien zegt KLARNA KOPERSBESCHERMING te bieden wat zij ook niet doen. Daar klacht ingediend over Monza en Klarna handelt de zaak af met dat Monza mijn probleem geweigerd heeft, ik moet maar contact met hun opnemen.
OPLICHTING! Ik ga in ieder geval aangifte doen. Als jullie dit nu allemaal doen, kan gewoon online!
Slechte ervaring
Vanaf begin januari 2025 een schoen voor mijn kleindochter besteld.
Tot de dag van vandaag geen bestelling ,geen geld en ook geen reactie van Monza! Bestel niet bij Monza!!!!!
BESTEL NOOIT IETS HIER
BESTEL NOOIT IETS HIER . OPLICHTERS!! Die alles via aliexpres bestellen en het rechtstreeks naar jou huis katen bezorgen. en het geld stoppen ze in hun zak!!!! Inbesielen. AUB iedereen doe aangifte doen op mozastore zodat ze worden opgepakt
Bestel hier nooit op
Bestel hier nooit op! Levering duurt lang, kwaliteit is teleurstellend en een retouradres dat (na meerdere keren opvragen) gestuurd is, blijkt buiten de EU te zijn. Grote oplichters Moza!
Noooooooooooit wat kopen bij Moza ik…
Noooooooooooit wat kopen bij Moza ik ben sinds januari 2022 bezig. Moza reageert niet op email of de telefoon wordt niet opgenomen. Het is prut spul en kwaliteit, wat een scam!!! Als je je geld kwijt wilt, kan je netzo goed een donatie doen voor het goede doel dan aan deze oplichters!
1 ster is al teveel dit zijn gewoon…
1 ster is al teveel dit zijn gewoon oplichters beste mensen je kan je geld net zo goed in de kliko gooien als je ervan af wil!!!!!
Slecht
Slecht! Heb schoenen besteld en kreeg goedkope snowboots. Heb maat 40 besteld maar kreeg 37. Heb ik contact opgenomen en komt 20% korting krijgen. Daar ben ik niet mee akkoord gegaan en wilde mijn geld terug. Gewoon geen reactie meer gekregen. Nu zit ik met snowboots die ook nog eens niet meer maat zijn terwijl ik schoenen wilde hebben. Superslecht!
Het is dat je één ster moet geven…
Het is dat je één ster moet geven anders waren het er nul. Wat een oplichterij. Goedkope Chinese rommel die niet past en die je vervolgens niet retour kunt sturen. Want er is nergens een retouradres te vinden en de klantenservice reageert niet. Zo 75 euro armen en twee paar schoenen rijker, die nu in de container liggen. BESTEL HIER NIET!!!
Nooit bestellen bij Moza!!!!
Nooit bij bestellen!! Kwaliteit van schoenen zeer slecht. Net zoals staat beschreven in de andere reviews wordt niet gereageerd op mails. Ik moest foto's opsturen en ik heb daarna niks meer vernomen na herhaaldelijk gemaild te hebben. Ontzettend onbetrouwbaar. Ik heb uiteindelijk het bedrag betaald want ik schiet er zelf niks mee op om hier tegen in te gaan. Oplichters!!
Verkeerde levering van winterboots
Verkeerde levering van winterboots. Getracht om een retourlabel te ontvangen door een mail te sturen. Jammer genoeg geen ENKELE reactie vanuit Moza Amsterdam mogen ontvangen.
Dit heb ik nog nooit meegemaakt
Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Ben al ruim 2 maanden bezig met pakketje wat niet volledig was geleverd retour te sturen. Al bijna 10 mails verder waar ze niet op mijn vragen reageren alleen standaard mails terug sturen nog geen stap verder. Ook ik heb gelukkig met klarna alles on hold geplaatst. Maar weet nog niet wat de uitkomst zal zijn. Echt heel vervelend en baal dat ik zo dom ben geweest hier te bestellen.
Niet kopen!
Levering duurt lang, hele slechte kwaliteit. Komt rechtstreeks uit China.
Geen reactie op mail.
Zo dom dat ik geen reviews heb gecheckt. Waardeloze oplichters
Absoluut niets kopen hier!
Oplichters!
Zelfde ervaring als iedereen. Gelukkig via Klarna achteraf betalen.
Ik kreeg ook de mail over het faillissement. Heb aangeboden de laarsjes naar hun op te sturen kunnen ze het zelf op Marktplaats verkopen!
oplichters
oplichters! Reageren niet fatsoenlijk op mails. Lezen uberhaupt niet wat je schrijft en negeren inhoudelijke vragen.
Zeer zeer slecht!
Oplichters
Helaas niet eerst de reviews gelezen en hier besteld☹️Kwaliteit van de geleverde artikelen is echt bagger en als je wil retourneren bieden ze je korting aan. Wil gewoon van de rommel af, gelukkig niet betaald en Klarna stelt een onderzoek in. Deze site zou geblokkeerd moeten worden en zeker niet van de diensten van Klarna gebruik mogen maken.
Oplichters zijn het
NOOIT WAT KOPEN!
NOOIT WAT KOPEN!
Oplichters zijn het.
Retourneren kan niet. Veel mails gestuurd en maar 1x antwoord gekregen en dan ook nog met een antwoord daar niks van klopt.
Laarzen zijn van slechte kwaliteit voor de prijs die je er voor betaald.
IK RAAD HET NIET AAN OM HIER IETS TE KOPEN.
Zojuist ontving ik twee mailberichten…
Zojuist ontving ik twee mailberichten van MOZA: een oplichtersbende, met de volgende tekst:
“Beste ,
Wij hebben onze winkel gesloten sinds deze failliet is gegaan. Alle bestellingen die wij hebben ontvangen zijn naar ons weten door onze leverancier verzonden. Wij vinden het erg vervelend dat het product niet naar wens is.
Mocht u uw artikel willen retourneren dan spijt het ons u te moeten mededelen dat dit niet meer mogelijk is aangezien onze winkel nu gesloten is en wij niet de financiële middelen en het personeel hebben om u hierin te ondersteunen. We begrijpen dat dit voor alle partijen erg vervelend is en bieden u daarom 3 opties aan;
1. U mag het ontvangen product houden of weggeven en wij verzenden u een kortingscode twv 75% van uw aankoop zodat u een ander product voor uwzelf of een ander kan bestellen bij onze webshop.
2. U mag het ontvangen product houden of weggeven en wij betalen u 50% terug van uw aankoopbedrag.
3. U wens het product te retourneren. Dit mag uiteraard. Wij hebben een afspraak gemaakt met onze fabrikant dat zij de producten terugnemen. Wij verzoeken u daarom het product naar onze fabrikant in China te retourneren. Dit dient te gebeuren met een werkende track- en trace code. Zodra het aankomt in de fabriek, zullen wij uw bijdrage terugboeken. In de bijlage treft u het retourformulier aan.
Indien u kiest voor optie 1 of 2, dan verzoeken wij u ons een bewijs te leveren van het intrekken van uw klarna geschil. Na dit bewijs zullen wij uw gedeeltelijke terugboeking uitvoeren of de kortingscode toesturen.
Indien u kiest voor optie 3; dan ontvangen wij graag van u uw bewijs van retourzending inclusief de trackinglink.
Wij hopen hiermee u voldoende opties te hebben aangeboden voor het oplossen van jouw onvrede en hopen dat u voor optie 1 of 2 kiest ivm het beperken onnodige verzending ivm het milie. Daarnaast, de verzendkosten kunnen hoger zijn dan de restitutie die wij u bieden, dus gelieve ons voorstel oprecht te overwegen.
Het spijt ons echt dat we u niet kunnen helpen.
Groetjes,}”
MOZA heeft één oplichtersfout gemaakt, namelijk als je bedrijf failliet is verklaard, is de winkel gesloten en mag niets meer verkocht worden. De gefailleerde MOZA is handelsonbewaam geworden en de curator neemt het over.
Kersiena
Nooit wat kopen!!!
Duurt heel lang voordat je het ontvangt. Als het dan niet blijkt te passen moet je per mail een retourlabel bij ze aanvragen. Deze krijg je dus niet.... ze reageren niet of proberen je met 20% korting af te schepen.
Nergens een adres van ze te vinden. Geen geld terug dus.
Onbetrouwbaar bedrijf
Ik sluit me aan bij alle voorgaande berichten. De tas is een vodje wat geheel niet overeenkomt met de tas die ze promoten in hun filmpjes op insta.
Ik kreeg zowaar na vele vele mailtjes (sinds half december) een keer een reactie dat ik een tegoedbon zou krijgen en de tas mocht houden. Daarop vervolgens nooit meer iets gehoord.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.