1. Kunstgalleri
  2. Interiørbutikk

Moviwall is dé webshop gespecialiseerd in exclusieve muurdecoraties van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze missie is om elke muur tot leven te brengen met prachtige kunst die toegankelijk is voor iedereen. Met een breed assortiment van meer dan 15 unieke collecties, bieden we voor iedere smaak en stijl het perfecte kunstwerk. Wat ons onderscheidt, is de kwaliteit en service. Al onze kunstwerken, verkrijgbaar op plexiglas, dibond, en canvas, zijn van museumkwaliteit en zorgen voor een luxe uitstraling in elk interieur. Bovendien bieden we gratis verzending en een snelle levering in zowel Nederland als België."

4,4

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Mooi schilderij

Mooi schilderij, hangt mooi in onze woonkamer. Het was makkelijk op te hangen met het meegeleverde ophangsysteem en de levering was erg snel.

23. mars 2026

Past niet in frame is slechte…

Past niet in frame is slechte kwaliteit. Zal hier nooit meer iets bestellen.

18. desember 2025

Svar fra Moviwall

Dank voor het delen van uw ervaring.

Direct na uw review hebben wij contact met u opgenomen om dit samen op te lossen, maar helaas hebben wij nog geen reactie van u ontvangen.

Belangrijk om te verduidelijken: bij een canvasbestelling leveren wij uitsluitend het canvas schilderij inclusief het standaard ophangsysteem. Wij bieden geen frames/baklijsten aan voor canvas. In uw bestelling is helaas per ongeluk een frame meegestuurd door een interne fout. Dit frame is niet bedoeld voor canvas en staat los van het schilderij dat u heeft besteld en ontvangen.

We helpen u nog steeds graag om dit netjes af te handelen. Neem gerust contact met ons op via e-mail, dan pakken we het direct voor u op.

Team Moviwall

Tevreden!

Onlangs het schilderij “Monopoly Nights” gekocht. Erg tevreden over de kwaliteit en de snelle levering.

Het schilderij hangt intussen mooi in de woonkamer!

25. juli 2025

Erg tevreden met de gehele ervaring

Erg tevreden met de gehele ervaring, mooie designs en makkelijk te monteren met het ophangsysteem.

Verassend snel bezorgd voor zo’n formaat pakket, ik ben al aan het kijken voor een 2de voor in huis.

25. juni 2025

Wij zijn blij!

Wij zijn blij!

Een maand geleden zijn een vriend en ik samen verhuisd naar onze nieuwe woning. Om het huis te decoreren zijn wij uitgekomen bij Moviwall. Veel keus, duidelijke website, goede communicatie, uniek in wat ze doen. Erg tevreden!

26. juni 2025

Goed contact, snel geleverd

Snelle levering, fijne service nadat ik een vraag had over het ophang systeem van mijn bestelling. Optijd kunnen meenemen naar ons vakantiehuis in Spanje.

23. februar 2025

Ruilen geen probleem

We hadden het glasschilderij ‘Caïro’ besteld. We wilde toch een grotere variant hebben en dit was geen probleem! Het ruilen ging gemakkelijk en snel, fijne service!

24. februar 2025

Mooi

Mooie sfeer-maker onder onze overkapping

22. februar 2025

Bedankt!

Goede kwaliteit!

We hebben de plexiglas versie besteld en zijn blij met de kwaliteit van het product. Echt een aanvulling op ons interieur!!

27. desember 2024

Svar fra Moviwall

Goed om te horen dat jullie er blij mee zijn!

Top service

Top service

Erg blij met ons schilderij, de service was goed en de levering was erg snel.

21. november 2024

Svar fra Moviwall

Bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn!