Överlag nöjd med dagen med upplägg och bra val av restauranger. De gjorde ett bra jobb och levererade bra service och god mat. Önskvärt hade varit att allergiinformation kunde ges innan. Vi hade... Vis mer
Se hva andre synes
Kul koncept, men alla restauranger hade inte gått in för det lika mycket (milt uttryckt)… Jobbar Moveat lite på restaurangerna och får dem att förstå att det är gratis marknadsföring kan detta bli rik... Vis mer
Maten var fantastisk överlag och personalen på alla ställen var jättetrevliga. Tycker personligen att det kändes som att portionerna var lite större - åtminstone på vissa ställen, och det uppskattade... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om Moveat
Skrevet av virksomheten
Moveat – A fun and delicious way to hang out
Discover exciting restaurants, wine bars, and cozy hidden gems. Moveat is a unique food experience where you and your company plan your own route and visit handpicked flavor stops in any order and pace you like. All food is included in your ticket – no guides, no stress, just pure food joy.
How does Moveat work?
Buy your ticket on our website and download the Moveat app. In the app, you will find your digital tickets as well as a map of all participating venues, opening hours, and today’s menu. You easily plan your own route directly on your phone.
Our concepts
Moveat Original is available in Sweden and Germany. You can also book the exclusive and unique Moveat Limited or the flexible Moveat Anytime on a day that suits you.
Our classic event held on selected Saturdays, featuring 5–8 flavor stops. A vibrant food festival shared with hundreds of fellow Moveaters, making the city come alive.
Maximum freedom! Our most flexible concept with 4–6 flavor stops. Buy your digital ticket and go on your food walk on whichever day and time suits you best – perfect for a spontaneous treat or a cozy date.
Exclusive special events with 4–8 flavor stops. Unique themes, seasonal ingredients, or a specific beverage focus, usually organized as a one-time experience with a limited number of tickets.
Club Moveat
By collecting points for each Moveat you attend, you'll move towards a new regular level with more and better benefits.
We have already had the privilege of welcoming over 180,000 guests to our food walks across more than 70 cities. Moveat is a continuously growing international concept that currently spreads food joy in Sweden and Germany. Our goal is for every Moveat to deliver wonderful flavors, smooth experiences, and great memories.
Kontaktopplysninger
Östermalmsgatan 26A, 11426, Stockholm, Sverige
- 0735594166
- hello@moveat.co
- moveat.co
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Moveat-Västervik
Mycket trevlig höstdag och för mig första gången i vackert Västervik. Bra och god mat på restauranger med toppen service. Tack alla som tipsade mig och Västervik besöker jag gärna fler gånger för en Moveat runda.
Trevligt bemötande vid start
Trevligt bemötande vid start. Välorganiserat. God mat ocj trevlig personal.
Jättetrevligt!
Vi är jättenöjda. God mat på alla ställenoch trevliga restauranger.😀
Allt var super bra
Trevlig ide och kul att besöka…
Trevlig ide och kul att besöka restauranger som man normalt inte besöker.
Kul koncept
Kul koncept, men alla restauranger hade inte gått in för det lika mycket (milt uttryckt)… Jobbar Moveat lite på restaurangerna och får dem att förstå att det är gratis marknadsföring kan detta bli riktigt bra.
Första gången vi var med men absolut…
Första gången vi var med men absolut inte den sista. Supertrevligt å god mat.
Överlag nöjd med dagen med upplägg och…
Önskvärt hade varit att allergiinformation kunde ges innan. Vi hade en glutenintolerant i sällskapet och restauranger hade önskat att denna info givits tidigare för planering och hantering. Så ett minus på det.
Hoppas den möjligheten finns till framtiden.
alla ställena hade så god mat o det är…
alla ställena hade så god mat o det är ju helt perfekt att kunna ta det i egen takt, ingen stress

Svar fra Moveat
Trevlig personal på alla ställen
Trevlig personal på alla ställen! Roligt med variationen av mat på de olika restaurangerna.

Svar fra Moveat
Superkul upplevelse med massa goda små…
Superkul upplevelse med massa goda små rätter!
Nynäshamn som matstad 😍

Svar fra Moveat
Detta är en så mysig upplevelse
Detta är en så mysig upplevelse! Prova massa god mat, dricka gott och se nya ställen. Rekommenderas starkt!!

Svar fra Moveat
Gott och varierat prova på koncept
Gott och varierat prova på koncept. Men det var förvirrande med öppettiderna. En tid i appen - en annan tid på dörren så det blev lite springande fram och tillbaka.
Annars hade det varit en femma.

Brukar alltid vara 5/5 för oss
Brukar alltid vara 5/5 för oss. Denna runda var vi dock lite besvikna. Maten var bra men inte lika grym som den brukar vara. Fanns såklart guldkorn och var väldigt väldig mysigt. Men sammantagna betyget för denna runda fick bli en 3:a

Alltid trevligt bemötande
Alltid trevligt bemötande. Ni bryr Er om oss gäster/kunder. Oftast bra matstopp. Erat koncept passar oss och våra vänner sååå bra.

Varierad kvalitet på maten
Varierad kvalitet på maten, men förstår att det skall passa många olika smaker..

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.