2,9

Middels

Har nå forsøkt å bestille 3 ganger

Har nå forsøkt å bestille 3 ganger. Etter 1-2 uker har ordren blitt annullert. Har gått med masse tid på å vente på en vare som ikke kommer. 4. gangen prøvde jeg å bestille en annen forpakning, men samme type olje.
Forventet levering er nå over en måned. Helt håpløst! Ingen sporingsnummer uten å ringe.
Eneste som er bra er prisen.

24. juni 2019

gir tre stjerner pga

gir tre stjerner pga. lang leveringstid og ikke mottatt sporingsnr. i Norge, bare fram til avlevering flyplass i Tyskland, purret på sporingsnr. og fikk det da rimelig raskt men dette skulle hvert gjort automatisk.

9. september 2018

Styr unna. Motoroljer benytter PostNord

Motoroljer benytter dessverre PostNord som distributør i Norge. Det medførte for meg at bare halve bestillingen ble levert. Ordrebekreftelsen inneholder ingen sporingsinfo eller hvor mange forsendelser bestillingen er delt opp i. I mitt tifelle 3 pakker hvorav bare 1 er levert. På telefon med kundeservice for jeg opplyst sporingsnumrene hos PostNord, og samtidig forteller han at det er bare rot hos PostNord! Nå her det gått 1 måned siden de 2 siste pakkene kom til Norge hvor pakkene har blitt fraktet mellom 3 forkjellige utkjøringsterminaler, og nå er den ene pakken returnert til avsender. Mitt råd er STYR UNNA NETTBUTIKKER SOM BENYTTER POSTNORD.

18. august 2018

Utrolig gode priser - utrolig håpløs levering

Gode priser veier ikke opp for den håpløse leveringstiden bedriften bruker.
Bestilte 6 liter olje den 13.06.18
14.06.18 er pakken pakket, og sendt videre til Lehrte i Tyskland. Siden da er det ikke blitt oppdatert med noe informasjon om hvor pakken er. Forventet levering var 18.06, skriver anmeldelsen 24.06 fortsatt uten noen pakke.
Dette er fjerde gangen jeg bestiller fra selskapet, og kommer neppe til å handle mer med mindre de tar kritikken serriøst.

Update 26.06.18
Fikk svar på mail fra motoroljer.no at pakken var ankommet det lokale postkontoret. Virker som om pakkene får nytt sporingsnummer når dem ankommer Norge, noe som gjør det umulig for kjøpere å spore pakken.
Pakken hadde ankommet 20.06.18, og hadde sikkert ligget på postkontoret ennå lenger om ikke jeg hadde tatt initiativ til å sjekke selv.
Velger å endre fra 2 stjerner til 3, da Delticom ikke direkte har skyld i hva Postnord gjør med pakken. Alikevel er det rom for forbedring når det kommer til logistikken.

24. juni 2018

Bestilling og betaling er enkelt

Bestilling og betaling er enkelt, har fått bekreftelse på mail med TNT tracking nummer. Når jeg går inn på TNT står det at oljen er levert i Tyskland. Jeg har ikke fått noen varer og tracking nummer eksisterer ikke på Norske sider. Har sent mail til motorolje.no uten å ha fått noe svar. Det er over 3 uker siden jeg fikk bekreftelse om at varene ble sendt.

21. mai 2018

Bra priser og utvalg. Rotete logistikk

Positivt: Rimelige priser på de fleste produktene og svært stort utvalg.
Negativt: Sender hver flaske for seg med DPD/postnord og jeg ble ikke gjort kjent med alle tracking numrene med en gang. Først fikk jeg en tracking kode sendt som brev, bestilte pakkeutkjøring, mottok en flaske. Mottok et brev til, ventet noen dager på at du skulle dukke opp flere brev men det gjorde det ikke så jeg bestilte pakkeutkjøring. Da dukket det opp to små flasker i en kasse. En uke gikk uten at jeg hørte noe og sendte mail til motoroljer.no og fikk etterhvert noen koder til. I morgen får jeg forhåpentligvis siste 5 av de 9 flaskene jeg bestilte.

25. april 2018

Dårligst kundeservice som finnes!

Bestillt motorolje til Volvoen min for 4 uker siden. Fikk aldri bekreftelse på at bestilling min har komt in eller at motorolje har blitt send. Har ringt firmaet 7 ganger på tyske og norske kontaktnr. uten at jeg fikk hjelp eller informasjon om hvor ordren min har blitt av. Skrev flere epost også til Delticom, tysk firma som eier motoroljer.no , uten å få svarre av de. I går , etter 4 uker står da en kasse med motorolje uten noen leveringspapirer foran døren min. Handler aldri mer hoss motoroljer.no eller noen andre sider som Delticom eier !
Oppdatering, har nå bestillt 2. gang og opplevt same dårlige service igjen. Venter nå på olje i 4uker siden og fikk ikke noen hjelp fra supporten heller.
Styr under denne siden, bedre å bestille hoss Eurodel.no.

7. april 2017