1. Klesbutikk

Velkommen til nettbutikken som har klær og tilbehør ikke alle andre har! Vi elsker den bohemske stilen og er veldig glad i farger og mønstre. Klærne vi selger er helt unike og har kunder fra hele Norge og Sverige. Vi har også en fysisk butikk i Sarpsborg.

4,0

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Refusjon frakt ved retur

Etter retur ble jeg belastet for frakt begge veier. Dette er ikke iht angrerettsloven. Gjorde nettbutikken oppmerksom på dette, og fikk raskt refundert frakt fra butikken til meg 👍

18. november 2025

Kundeservice var ikke service

Hadde store forhåpninger etter anbefaling, men har blitt veldig skuffet på flere områder.
Pakken kommer rask så det er bra.

Jeg prøver klærne hvor en jumpsuit Piti Cuiti stopper i skrittet mitt og jeg har ikke fått den opp til skuldrene. Jeg er 164 cm, så det meste passer meg. Bruker str 38/40 så skulle ikke være noe problem.
Jeg tenker at denne må være feilsydd for hvis den ikke kommer over bicepsen min så kan ikke passe mange andre.
Jeg prøvde å ringe over flere dager og etter noen dager tok noen telefonen. Jeg fikk beskjed om å skrive ordrenummer på et papir i pakken å returnere den.
Den ble sendt torsdag, levert til butikk torsdag 4.august.

Jeg hørte ingenting for jeg ønsket gjerne en ny siden jeg antok at denne var feilsydd.
Jeg prøvde å ringe flere ganger om dagen, la igjen beskjed på svareren uten hell. Ingen ringte meg opp og ingen tok telefon.

Jeg har også sendt mange eposter med spm om dette og at jeg gjerne vil ha ny, men uten hell også her.

Etter fire dager går jeg selv inn på Klarna da jeg alltid bruker dette på nett. Jeg rapporterer en retur med fratrekk på plagget og frakt.
Først etter dette mottar jeg en epost men en enkel beskjed "Pakken er mottatt og blir behandlet slik at du får pengene tilbake".
På Klarne endrer de betaling kun på jumpsuiten, ikke på frakt, og ingen beklager på epost og heller ingen forklaring på hvorfor jumpsuiten var som dette. Jeg ville trodd noen prøvde den.
Jeg svarte tilbake på eposten igjen om dette da jeg gjerne ville ha en ny.

Det tok et døgn før jeg fikk svar på denne og da fikk jeg beskjed at jumpsuiter ikke har passform til alle???
Igjen prøver jeg å svare hvor lav jeg er og hvis denne ikke passer meg så kan den ikke passe mange, samt at jeg også vil ha refundert frakt.

Jeg fikk etter hvert refundert frakt, men har fortsatt ikke fått noe tilbakemelding på om de har sjekket ut jumpsuiten.

Jeg tar høyde for at når jeg skriver en epost til en bedrift så kan det ta noen dager.
Her gikk det lang tid og fikk ikke svar på epost først etter jeg endret beløpet på Klarna (noe de skulle gjort raskt eter pakken ble mottatt).

Når jeg etter endring på Klarna fikk svar på epost så tar jeg høyde for at kommunikasjonen går fram og tilbake innen rimelig tid. Det gjorde det ikke her. Flere dager mellom.

Så er veldig skuffet over det meste.
+ at de sendte varene raskt etter bestilling.
Så hvis kundeservice hadde vørt like god som dette.

1. august 2025