Morebox Anmeldelser 6 443

TrustScore 4 av 5

3,8

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg synes det er hadegaver, hellere pengene så kan man selv bestemme hvor man vil spise, her er der kun en enkelt mulighed i div. byer. Jeg ønsker bestemt ikke sådan noget i gave mere

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det hele fungerede så fint. Der var ingen problemer med at bestille nord på den valgte restaurant cafe Mouritz i Middelfart og maden og betjening var i top.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Let at aktivere og ingen problemer med at indløse. Ville være godt, hvis man ikke behøvede at printe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var enkelt og vel forklaret hvordan man skulle aktivere gavekortet, og det gik helt problemfrit.

Informasjon om virksomheten

1. Gavebutikk

Skrevet av virksomheten

Altid 5 års gyldighed, altid fri ombytning, altid tydelig markeret dækning - vi kalder det gavegaranti! Hos Morebox ønsker vi, at du får den bedste oplevelse - derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med en af vores bokse eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 5353 7385 eller via kundeservice@mbxp.dk

Kontaktopplysninger

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

6k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spiste middag på Floras steakhous god…

Spiste middag på Floras steakhous god mad og fin betjening, så det kan anbefales
Henning

18. juli 2022

Hej Henning

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi meget glade for.
Hvor er det godt og hører at I kan anbefale stedet og at der var god mad og fin betjening, sætter man jo pris på.

Christina // Morebox

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er simpelt for bøvlet og for svært…

Det er simpelt for bøvlet og for svært at benytte morebox. Jeg vil derfor anbefale IKKE at bruge morebox, men i stedet at give et beløb via MobilePay. Det er en meget bedre model.

9. mars 2022

Hej Lars

Vi er kede af at høre, at du finder morebox gavekortet besværligt.

Silvia // Morebox

Fungerede helt som forventet

Fungerede helt som forventet - ingen problemer

17. januar 2022

Hej Sus

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

En meget snørklet registrerings process…

En meget snørklet registrerings process - ikke velegnet til pensionister.

1. oktober 2021

Hej Kjell

Jeg er ked af at høre, at du finder det snørklet. Du er altid velkommen til at kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Irriterende at man på forhånd skal…

Irriterende at man på forhånd skal vælge stedet. Og heller ikke smart at man skal printe beviset. Det burde være rigeligt at vise det på mobilen.

17. september 2021

Hej Tanja

Det plejer at være fint, at man bare kan fremvise aktiveringsbeviset fra sin telefon, så længe man har selve gavekortet med sig. Vi er i gang med at finde en smartere løsning, så man ikke behøver at printe aktiveringsbeviset ud.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

der var inge drikke vare med boret…

der var inge drikke vare med boret var meget lille

9. november 2020

Hej Birthe

Jeg er ked af at høre, at der ingen drikkevarer var med, og at bordet var lille. I skulle gerne have fået kaffe eller 1 glas Cava med.

Perfekt

Fungerer perfekt

2. november 2020

Hej Erik

Tak for din tilbagemelding.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Temmeligt bøvlet at aktivere…

Temmeligt bøvlet at aktivere gavekortet. Det må kunne gøres smartere..

16. oktober 2020

Hej Henning

Jeg er ked af at høre, at du synes det er bøvlet at aktivere.

Fungerede fint

3. september 2020

Hej Hansen

Vi er glade for at høre, at det fungerede fint.

Anne // Morebox

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Det er omstændig og besværlig at…

Det er omstændig og besværlig at aktivere morebox det burde være nok at man har gavekortet plus kvittering for at den er betalt.

5. august 2020

Hej Britta

Tak for din tilbagemelding.

Du skal aktivere dit gavekort på Morebox.dk samt kunne fremvis aktiveringsbeviset, hvis leverandøren efterspørger det. Aktiveringsbeviset er nemlig leverandørens garanti på, at gavekortet er aktivt samt på at det kan anvendes som betalingsmiddel.

De fleste indløsningsteder er faktisk helt okay med hvis man blot kan fremvise aktiveringsbeviset via sin smartphone ;)

Vi håber ellers, at du havde en rigtig dejlig oplevelse med dit Morebox gavekort.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Man skal huske det er på computer og…

Man skal huske det er på computer og ikke på tablet man skal frigøre beviset.

23. juli 2020

Hej Jenny

De fleste indløsningsteder er helt okay med hvis man blot kan fremvise aktiveringsbeviset via sin smartphone, når du får det tilsendt på email ;)
Aktiveringsbeviset er nemlig lavet som en lille garanti for spisestedet, så de ved at de kan indløse gavekortet og anvende det som betalingsmiddel.

Godmeget god

God hjemmeside.. trustfull

20. juli 2020

Hej Malou

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du synes at vores hjemmeside er god.

Vi håber du har haft en god oplevelse med dit gavekort!

Nicklas // Morebox

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv