1. Teleselskap
  2. Mobilnettleverandør
  3. Programvareselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

YouSee is the largest quadruple play service provider in Denmark, and is a subsidiary of TDC Group, the largest telecommunications company in Denmark.

2,8

Middels

5G router

5G router
i told yousee that i need 5G router just for 1 or 2 month, i was moving to new adress, in May i just call them to stop the subscription and the guy said ok so i returne the router. in June i got new faktura and in July also, they still send faktura for everymonth.
kvittering for returneringen, som har fået sagsnummer: 470324442.

21. juni 2024

Jeg træder glad og fro ind i YouSee's…

Jeg træder glad og fro ind i YouSee's forretning i Lyngby med henblik på køb af en Iphone15.
klokken er ca. 10.10, den 1/3-24.
Der er ekspeditioner i gang. Der sidder en ansat og læser på sin telefon. Han kigger op på mig og ignorerer mig.
En ung mand henvender sig til mig, og han virker uinteresseret.
Da jeg har til sinde at købe en Iphone 15, men skal have svar på en del spørgsmål så er hans attitude ikke ligefrem noget der fremmer min beslutning.
Jeg skal jo bl.a. være helt sikker på, at jeg får hjælp til, at få kopieret alt (bla. Mitid) på min nuværende iphone over på den nye.
Jeg er en moden kvinde på 70 år og har brug for hjælp til det tekniske førend jeg køber en ny IPhone.
En lang historie kort: Jeres medarbejdere påskønner tilsyneladende ikke kunder, så jeg (efter at have fået "elevator blikket") går ud af forretningen uden køb.

Da jeg forlader jeres forretning ser jeg, at manden der var så optaget af sin egen telefon, da jeg trådte ind i butikken, nu endelig er blevet færdig med vigtigere ting end sit job og nu er i gang med ekspeditionen af en kunde.
Vi har i husstanden You See som privatudbyder og grundet min ovenstående oplevelse, er vi nu begyndt at tvivle på jeres kundeservice og om vores fremtidige samarbejde.

1. mars 2024

Var i butikken i Lyngby ville købe en…

Var i butikken i Lyngby ville købe en telefon, men kunne ikke få hjælp til at overføre mine telefonkontakter fra min gamle telefon. Gik uden at købe telefon. Jeg er 80 år. Følte mig dårligt behandlet.

20. september 2018

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis