Top!
Ik bestel vaker bij dit bedrijf, fantastisch!
Mooi ingepakt, leuke attentie en een handgeschreven kaartje erbij.
Fijne produkten, blijft heel lang erg mooi.
Ik zeg aanrader!!!
Bij MOOI! Jewels vind je de leukste sieraden en specials. De fijne sieraden van MOOI! Jewels worden met de hand en in beperkte oplage gemaakt, zodat elk sieraad uniek blijft! Er wordt gebruik gemaakt van halfedelstenen, Miyuki kraaltjes, Swarovski en facetgeslepen kraaltjes. De goudkleurige onderdelen zijn van DQ metaal; Designer Quality. Snuffel lekker rond en hopelijk zit er iets leuks voor jou bij! Liefs Mayke
Deelvoort 9, 5421 RZ, Gemert, Nederland
Ik bestel vaker bij dit bedrijf, fantastisch!
Mooi ingepakt, leuke attentie en een handgeschreven kaartje erbij.
Fijne produkten, blijft heel lang erg mooi.
Ik zeg aanrader!!!
Excuus! Ik heb een vergissing gemaakt. Het was voor een ander bedrijf bestemd.

Svar fra Mooi! Jewels
Goede service en super leuk ingepakt!
Ik zal hier zeker nog eens bestellen
Mooie armbandjes en maakt het naar wens
Super fijn
Snelle bezorging! Mooi verpakt en helemaal naar wens van onze schoondochter! Ze was er heel blij mee!
Altijd een "persoonlijke touch" bij aflevering. Leuke armbandjes ook om cadeau te geven. Goede kwaliteit. Al meerdere keren besteld en altijd prima in orde!
Mooie armbandjes. Fijn en elegant.
Het enige dat ik nog leuker zou gevonden hebben is dat de slotjes/kettingen bv ook in rose kleurig zou beschikbaar zijn.
Maar voor de rest aanraders, heel mooi te combineren.
Heel leuk gepersonaliseerd armbandje ontvangen! Mooi ingepakt.
Hele leuke armbandjes. Kwalitatief goed. Snelle reactie en ook snel klaar.
Leuk ingepakt en met een klein presentje erbij.
Vriendelijke verkoopsters, de items worden altijd erg mooi ingepakt en alles wordt altijd snel verzonden🤩 ik heb al een paar keer besteld en ben erg tevreden.
Heel vriendelijke service! Iedere keer een kleinigheidje bij mijn bestelling.