Jeg har bestilt og betalt varer fra firmaet. Varene ble forsinket pga covid, ( begynner å bli veldig lenge siden... ) Har etterlyst ordren flere ganger i kontaktskjemaet på nettsiden, men de respo... Vis mer

Skapet var akkurat det jeg drømte om i min nyervervede enebolig, som er i en gammel stall(!) Det tok tid men det var Moodings tydelige på. Så de holdt avtalen og skapet på 100 kg ble levert på døren... Vis mer

God kvalitet på varer, gode og hjelpsomme svar når du stiller spørsmål (også raske svar), tracking på sending. Fikk varene sent (tomt fra leverandør), men dette stod tydelig på varen, så det ble ingen... Vis mer

Hei. Har ventet lenge på min aviskurv, men alltid fått hyggelige tilbakemeldinger. Også fått mulighet til å avslutte handelen, noe jeg satte pris på, men valgt å ikke gjøre. Super kundeservice.... Vis mer

1. Interiørarkitekt

Ethvert hjem har sit eget udtryk, sine egne beboere og dermed sin egen hverdag og historie - og det er netop her, at identiteten og charmen i det enkelte hjem ligger. Hos Moodings elsker vi det personlige hjem, hvor praktiske funktioner, stemninger, æstetik og sanseindtryk forenes og skaber de smukkeste og bedste rammer for den enkeltes liv.

3,3

Middels

5k anmeldelser

Jeg har bestilt og betalt varer fra…

Jeg har bestilt og betalt varer fra firmaet.
Varene ble forsinket pga covid,
( begynner å bli veldig lenge siden... )
Har etterlyst ordren flere ganger i kontaktskjemaet på nettsiden, men de responderer ikke..
Har lagt igjen både tlfnr og epost

14. desember 2022

Har bestilt og betalt en sengegavl i…

Har bestilt og betalt en sengegavl i februar, de sluttet å svare på henvendelsene mine om hvor den blir av i mars - ikke hørt noe som helst etter det (sendt ca 10 mail, pluss dm på instagram). Dette er svindel..

25. mai 2022

Bestilte og betalt for en vare i…

Bestilte og betalte for en vare i november 2021, har enda ikke mottatt denne i mai 2022. Moodings svarer ikke på mail og telefonen deres fungerer ikke, så får ikke kontakt med kundeservice for å vite status på leveranse av varen/evt retur av beløpet.

23. mai 2022

Varen kommer ikke, og ikke svar på henvendelse

Kjøpte fire spisestoler for snart fire måneder siden. Skulle i utgangspunktet komme etter maks 2 måneder. Mine to siste e-poster, hvor jeg spør etter status påvaren, har ikke blitt besvart.

Virker som forretningsmodellen er å selge varer de ikke har, og heller la kunden sitte å vente.

1. mai 2022

Ikke mottatt lampe som ble bestilt og betalt for 6 mnd siden

Bestilte og betalte for en dyr designlampe i november 2021. Mottok lampen (veldig forsinket) i februar i år, men det viste seg å være feil lampe, ikke den vi hadde bestilt. Fikk tilslutt hjelp til å returnere lampen og beskjed om at en ny var bestilt til oss, men at de ikke kunne gi oss noen leveringstid. Dette er nå over 2 måneder siden. Har etterspurt en oppdatering på forventet levering flere ganger, men får ikke lenger svar på mine elektroniske henvendelser (siste for mer enn 2 uker siden og fortsatt ingen svar). Har prøvd å ringe, men telefonen er stengt pga. «tekniske problemer». Vi mangler både pengene våre og lampe og vet ikke når/om vi får lampen vi bestilte for 6 mnd. siden. Anbefaler ingen å bestille noe herifra, det er ikke engang mulig å komme i kontakt med kundeservice.

26. april 2022

Bestilte i september, ikke levert i mars

Bestilte en stol i september, den har fortsatt ikke kommet i slutten av mars. Ingen informasjon på nettsiden da jeg bestilte om at stolen ikke var på lager, da hadde jeg bestilt et annet sted. Har purret flere ganger, siste purring har jeg ikke en gang fått svar på. Styr unna!

24. mars 2022

Hej Silje

Vi kan kun beklage for den lange ventetid du har oplevet. Desværre har stolen været forsinket flere gange fra leverandøren, grundet råvaremangel. Det er vi selvfølgelig super kede af!

Der er netop blevet sendt en opdatering til dig angående levering.

Dbh
Moodings

Fikk ikke alle delene som tilhørte…

Fikk ikke alle delene som tilhørte varen som jeg bestilte. Tok kontakt noen dager siden å har enda ikke fått svar på hvordan de skal løse problemet. Siden gir seg også ut for å være norsk, men vær ops på at man må betale moms i tillegg fordi det er den ikke.

8. januar 2022

Kære Daniel

Vi er kede af at hører du ikke syntes produktet levede op til den forventede, der medfølger som oplyst ikke skruer med til ophængsdelen, da det vil variere afhængig af hvilken væg den skal monteres på.

Vi udgiver os ikke for at være andet et Dansk Firma men vi har et Norsk site og du bør ikke skulle betale yderligere tillæg da prisen for produktet er medregnet i prisen i Norske Kroner.

Du må meget gerne kontakte os omkring ovenstående og hvis du har skulle betale tillæg for udlevering af dit køb, for dette er bestemt ikke noget du bør.

Dbh Moodings

Moodings er et firma som lurer sine…

Moodings er et firma som lurer sine kunder ved å selge ting som de ikke har inne på lager. Jeg kjøpte en vare som skulle ha blitt levert senest 6 uker etter bestillingen ble betalt - fikk den etter 3 måneder! Jeg måtte selv kontakte Moodings jevnlig for å høre om status. Moodings kontaktet meg ikke selv for å varsle om forsinkelsen. Jeg fikk heller ikke penger tilbake for rentene for det gratis lånet som jeg har sponset Moodings med.
Jeg anbefaler ingen å handle hos Moodings

3. januar 2022

Kære Charlotte,

Tak for din besked.

Vi vil naturligvis gerne starte ud med at beklage for den heftigt forsinkede ordre.

Størstedelen af de varer, vi sælger, er bestillingsvarer, hvorfor vi ikke har dem på lager. De skal derfor bestilles hjem fra leverandøren først.

Dog var din ordre desværre på en vare, som har været i restordre hos leverandøren, som de har haft svært ved at få på lager igen. Dette er naturligvis ikke en undskyldning for de manglende opdateringer, og for dette, vil vi meget gerne undskylde.

Det er naturligvis ikke din pligt at tjekke op på din ordre, og vi beklager, at det er blevet gjort til det.

Vi håber naturligvis, at du er blevet glad for produktet alligevel, og at du vil give os muligheden for at rette op på det.

Dbh Moodings

Venter fortsatt på varen som ble…

Venter fortsatt på varen som ble bestilt 5. des. Skulle vært en julegave men den har ikke kommet.

28. desember 2021

Kære Britt

Beklager den lange leveringstid og den manglende julegave. Det er naturligvis aldrig rart at stå uden en julegave til juleaften.

Leverandøren har desværre haft nogle forsinkelser grundet travlhed, hvorfor de har måtte udskyde en del af vores ordrer- heriblandt din.

Vi arbejder naturligvis på at få den hjem så hurtigt som muligt, og du må undskylde ventetiden.