Tak for god service.
Tak for god service.
Skulle have installeret en opvaskemaskine på 1. sal.
Dennis kom, og der var problemer med ballofex, Dennis sagde, få den skiftet, så kommer jeg og fortsætter med at skifte din opvaskemaskine. Alt fungerede bare, han ringede tilbage og kom til tiden.
Han er en meget rar person, og jeg kan kun anbefale at i beder om hans hjælp, i vil ikke blive skuffet. Han er ud over det normale.
Kom som aftalt og montere vaskemaskine og tørretumbler helt perfekt. Alt godt
Har nu haft besøg af montagehuset 2 gange, i forbindelse med at skulle have monteret en opvaskemaskine igennem Elgiganten.
Første montør ødelagde både vores bordplade og de 2 skabe på hver side (i vores nye køkken!)
Dette vil montagehuset ikke dække.
Nu skulle den nye(defekte) opvaskemaskine erstattes af en ny, og en anden montør fra montagehuset kom ud til os.
Den er monteret skævt, så vores låge slet ikke sidder lige med de andre låger og den lukker skævt.
Har aldrig oplevet noget så ukompetent arbejde, fra et firma der proklamerer at de kan montere ting!
Lad være med at bestille montering igennem elgiganten.
Det er blevet en meget dyr omgang for os!
PÅ strækningen Gislev -mod Ryslinge bliver jeg d.7.5. presset af en varevogn fra Montagehuset, jeg tager farten af min bil der jeg skal dreje til venstre, men Montagehusets varevogn overhaler dobbelt spærreflader med meget høj fart så bilen slingre - i øvrigt tæt på vejarbejde.
En komplet vanvittig kørsel med livsfare for andre bilister.
Kan læse historik omkring montagehuset, at det firmaet er komplet ligeglad og ikke sørger for at ansætte personer med evne til at tage hensyn til andre - og tænke på hvor dårlig reklame det er.
Sindssyg chauffør der skal fjernes fra vejene!!
Er lige blevet overhalet på Mullerupvej, Sydfyn kl.18.45 d.10-4-2024 af en varevogn fra Montagehuset. Varevognen overhalede med en uforskammet høj fart der var til fare for alle de bilister den overhalede. Her var tale om vanvidskørsel!
Tænk hvis der var cyklister, barnevogne, gående, dyr og andre ved kørebanen der var blevet ramt. 😱
Det er virkelig dumt at køre sådan når man har logo på bilen. Ikke lige god reklame for firmaet.
Med venlig reminder om adfærdsændring fra jeres side.
Helene Michelsen
Bo Jacobsen fra Montagehuset (vogn 470) gjorde et godt stykke arbejde med installation af en vaskemaskine som viste sig at være meget drilsk. Super venlig og professionel fyr, som har styr på hans fag. Kan klart anbefales!
Har haft montør ude to gange for at montere en opvaskemaskine.
Første montør glemte en drypbakke der stod lige ved siden af og fik også ødelagt gevindet så benene ikke kunne justeres. Mester foreslog at save benene af en helt ny maskine. Jeg afslog og insisterede på en ny maskine.
Det gik Elgiganten med til, men sendte også Montagehuset ud anden gang med den nye maskine - og denne gang fik de ikke monteret den ordentligt med det resultat at jeg står med en mindre vandskade.
Montagehuset reagerede overhovedet ikke på henvendelsen fra Elgiganten og virker helt ligeglade. Har nu fået en anden ud og ordne det.
Mere ringe arbejde skal man lede længe efter. Brug dem ALDRIG!!