Hold jer væk… Jeg købte en Berlin hjørne lampe. Det fremgår på hjemmesiden at den er af sort aluminium. Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste p... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg købte 2 hjørnelamper ved moniqs.dk De blev leveret hurtigt til ønskede pakkeshop. Da jeg havde brug for kundeservice, fik jeg hurtigt svar tilbage på mail, selvom jeg kontaktede dem relativt sent... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastisk service! Vi havde købt 2 stk. Berlin hjørne lamper. Men fandt ud af at vi ikke havde plads til dem der hvor vi havde tænkt os at de skulle stå. Lamperne fejlede absolut ingenting.... Vis mer
Selskapet har svart
Det kom hurtigt efter jeg havde bestilt. Perfekt service.
Moniqs er en dansk virksomhed, der forhandler lamper i markedets højeste kvalitet, bedste designs og største pålidelighed. Helt konkret specialiserer vi os i at finde super lækre og spændende lamper. Vi sælger dem til en fantastisk pris og en god service.
Ingrid Marievej 7, 2500, Valby, Danmark
Det kom hurtigt efter jeg havde bestilt. Perfekt service.
Hold jer væk…
Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste plastik rør.. jeg kan også se på billederne på hjemmesiden, at det ikke passer med den lampe jeg har modtaget..
Jeg skriver til kundeservice, som ikke vil tage den retur på deres regning.. med begrundelsen, at det ikke er fejl på lampen.
De informerer om at alle materialer ikke fremgår af beskrivelsen på hjemmesiden. De mener at det mest betydningsfulde fremgår. Jeg er meget uforstående overfor, hvorfor at man synes foden på en gulvlampe er det mest betydningsfulde på en lampe??
Derudover er ledningen hvid, så det ser virkelig fjollet ud.

Svar fra Moniqs
Fin Berlin hjørnelampe, træls ledningen er hvid når de på alle billeder er sorte…
lyn hurtig forsendelse, fantastiske lamper, til meget rimelige priser, go for it.....
Var ikke opmærksom på, at stængerne på lampen ikke er ens. Da jeg samler den rigtigt, vipper den ikke mere😊
Overskuelig webshop. Hurtig levering og produktet godt, svarer til pris og billeder. Kan kun anbefale at handle der.
Bestilte lamper som kom til tiden, og produktet lever til fulde op til det lovede.
Hurtig levering, god kundeservice og lever op til forventninger. Jeg anbefaler ihverfald den her hjemmeside👍🏽
Super service. Meget hurtig levering og fri fragt. Kan klart anbefales

Svar fra Moniqs
Fri fragt og meget hurtig levering. God anbefaling herfra.

Svar fra Moniqs
Den lampe, som jeg købte svarede helt til det, som fremgik på hjemmesiden - og der var hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.

Varen kom hurtigt👍
Og da jeg returnerede varen da stagerne var for store,
fik jeg hurtigt mine penge retur👍

Svar fra Moniqs
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.