Hold jer væk… Jeg købte en Berlin hjørne lampe. Det fremgår på hjemmesiden at den er af sort aluminium. Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste p... Vis mer

Jeg købte 2 hjørnelamper ved moniqs.dk De blev leveret hurtigt til ønskede pakkeshop. Da jeg havde brug for kundeservice, fik jeg hurtigt svar tilbage på mail, selvom jeg kontaktede dem relativt sent... Vis mer

Fantastisk service! Vi havde købt 2 stk. Berlin hjørne lamper. Men fandt ud af at vi ikke havde plads til dem der hvor vi havde tænkt os at de skulle stå. Lamperne fejlede absolut ingenting.... Vis mer

1. Lampeforretning

Moniqs er en dansk virksomhed, der forhandler lamper i markedets højeste kvalitet, bedste designs og største pålidelighed. Helt konkret specialiserer vi os i at finde super lækre og spændende lamper. Vi sælger dem til en fantastisk pris og en god service.

4,4

Enestående

Hold jer væk…

Hold jer væk…
Da jeg modtager lampen er det kun foden, som er aluminium selve lampen er det grimmeste plastik rør.. jeg kan også se på billederne på hjemmesiden, at det ikke passer med den lampe jeg har modtaget..
Jeg skriver til kundeservice, som ikke vil tage den retur på deres regning.. med begrundelsen, at det ikke er fejl på lampen.
De informerer om at alle materialer ikke fremgår af beskrivelsen på hjemmesiden. De mener at det mest betydningsfulde fremgår. Jeg er meget uforstående overfor, hvorfor at man synes foden på en gulvlampe er det mest betydningsfulde på en lampe??
Derudover er ledningen hvid, så det ser virkelig fjollet ud.

24. august 2024

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse og feedback. 💛

Vi er kede af at høre, at lampen lever op til dine forventninger.

Som det fremgår på vores hjemmeside og handelsbetingelser dækker vi ikke returomkostninger med mindre der er fejl på produktet, hvilket vi synes er meget fair når vi yder gratis fragt på alle ordrer. Man er dog altid velkommen til at returnere sin ordre inden for 30 dage efter købet.

Selve lampens base er lavet af metal og lyskilden er lavet af hårdt sort plastik, vi skriver dog ikke i vores specifikationer at alle komponenter i lampen er af sort aluminium.

Vi håber at vi kan betjene dem igen en anden gang og levere en 5 stjernet oplevelse 🤞🧡

Bjarke fra Moniqs

Super service og hurtig levering

Super service. Meget hurtig levering og fri fragt. Kan klart anbefales

13. april 2024

Tusind tak for din ordre og dine fem flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er skønt at læse om din oplevelse og tilfredshed med købet.

Vi håber på at betjene dig igen på shoppen og give dig endnu en 5-stjernet oplevelse! 💡🤞🤞

Bjarke fra Moniqs💛💡

Fri fragt og meget hurtig levering

Fri fragt og meget hurtig levering. God anbefaling herfra.

3. april 2024

Hej Tanja

Tusind tak for din ordre og dine fem flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er skønt at læse om din oplevelse og tilfredshed med vores fragt muligheder. 🚚

Køb af lampe

Den lampe, som jeg købte svarede helt til det, som fremgik på hjemmesiden - og der var hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.

30. mars 2024

Hej Pia

Tusind tak for din ordre og dine fem flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er skønt at læse om din oplevelse og tilfredshed med købet.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

11. mars 2024

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse! 🙌

Vi har et stort fokus på at få sendt alle ordre afsted så hurtigt som overhovedet muligt og opnår derfor at få sendt vores pakker afsted i gennemsnit 8,5 time fra køb til pakkestationen, derfor er det fornøjelse at læse det bliver bemærket.🙏💡

Vi håber på at betjene dem igen en anden gang og få oplevelsen op på 5 stjerner🤞💛

Bjarke fra Moniqs 😊

Varen kom hurtigt👍

Varen kom hurtigt👍
Og da jeg returnerede varen da stagerne var for store,
fik jeg hurtigt mine penge retur👍

26. februar 2024

Svar fra Moniqs

Hej Anne. Tusind tak for din anmeldelse og belønning med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ flotte stjerner.

Det er alletiders at høre, at du har haft en god oplevelse 🤩💡

Vi er stolte over at tilbyde en forlænget returret på 30 dage, hvorfor det er en fornøjelse at det bliver bemærket.