Mom Journey via google gevonden, altijd spannend om zoiets persoonlijks uit handen te geven. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het proces en was binnen de opgegeven tijd geleverd. Ontzettend mo... Vis mer
Selskapet har svart
Een webshop met voldoende keuzes om een mooi sieraad uit te zoeken dat mede gemaakt wordt met eigen moedermelk. Voor ieder wat wils. Op de website wordt duidelijk vermeld hoe het maken van het s... Vis mer
Selskapet har svart
Nicole had zeer veel begrip voor mijn situatie. Ik vond het spannend mijn moedermelk te ‘geven’. Ze heeft me gerust kunnen stellen door me te betrekken in het proces en hield me op de hoogte. Ze heeft... Vis mer
Selskapet har svart
Ontzettend blij met mijn moedermelk hangertje. Ik draag het nu al bijna een jaar elke dag en is me heel dierbaar. Goed communicatie, absoluut betrouwbaar.
Selskapet har svart
Moederschap is een reis vol liefde, toewijding en zorgzaamheid. Met een moedermelk sieraad draag je de herinnering aan de meest intieme momenten met je kleintje voor altijd bij je. Bekijk al onze gouden en zilveren moedermelk sieraden op www.momjourney.nl. Van moedermelk ketting tot moedermelk ring, hét unieke en persoonlijke mama juweel voor elke moeder!
Beatrixlaan 2, 1815 JN, Alkmaar, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Van de beschikbare moedermelk sierraden vind ik deze de allermooiste. Heb de druppelvormige hanger waar de moedermelk prachtig ingelegd is, en met ketting die mooi hoog in de hals hangt!

Svar fra MOM JOURNEY
Super mooi sieraad ontvangen en de communicatie was ook erg prettig, ik werd ook netjes op de hoogte gehouden dat mijn moedermelk goed was ontvangen

Svar fra MOM JOURNEY
Snelle service, goeie communicatie via de mail. Mooie herinnering voor altijd.
Lang heb ik de link van de ketting bewaard en ik heb zojuist mijn ketting mogen ontvangen. Tranen in mijn ogen, mooi verpakt, mooi tasje erbij. Het haarlokje als mooi maantje verwerkt, het overtreft al mijn verwachtingen.

Svar fra MOM JOURNEY
Erg blij met mijn moedermelk sieraad. Een mooi aandenken aan deze periode.

Svar fra MOM JOURNEY
Goede communicatie en een prachtig sierraad van mijn moedermelk ontvangen. Heel blij mee!!!

Svar fra MOM JOURNEY
Hele fijne service en heel fijn proces, van aanleveren van de melk tot het eindproduct. Je wordt goed op de hoogte gehouden en in mijn geval was er een klein foutje in het product. Dat werd meteen goed opgepikt en gecorrigeerd. Ik ben superblij met het eindresultaat en draag mijn sieraad met veel plezier. Aanrader!

Svar fra MOM JOURNEY
Ik ben heel blij met de moeder melk hanger. Een prachtig mooi gemaakt product. Levering aangetekend en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Momjourney is een aanrader!

Svar fra MOM JOURNEY
De communicatie omtrent mijn aankoop was heel fijn. Ook de communicatie vooraf, snelle reactie op vragen maakte dat het goed voelde om hier mijn sieraad te bestellen.
Ik ben heel erg blij met mijn mooie ketting en hoop er lang van te kunnen genieten en later aan mijn dochter te kunnen geven :) Heel erg bedankt!

Svar fra MOM JOURNEY
De hanger is echt heel mooi geworden en was vrij snel geleverd! Doe hem iedere dag om en maakt me dan direct zo blij!

Svar fra MOM JOURNEY
Het is een super mooi sieraad geworden, bedankt!

Svar fra MOM JOURNEY
Een prachtige moedermelkhanger binnen gekregen. Je moet een paar weekjes wachten maar het is het 100% waard.
Echt een aanrader als je een mooie herinnering wilt hebben aan deze bijzondere tijd.
Heel erg blij met mijn moedermelk sieraad! De ring is heel fijntjes en mooi afgewerkt met het haarlokje van mijn kind. Daarnaast werd ik ook netjes op de hoogte gehouden van het proces.

Svar fra MOM JOURNEY
Ik ben heel erg blij met het moedermelk hangertje samen met ketting die ik besteld heb. Het is voor mij een symbool van een bijzondere tijd tussen mij en mijn kindje. Vastgelegd in iets tastbaars.
Het is een mooie, verfijnde ketting geworden die ik met trots zal dragen ❤

Svar fra MOM JOURNEY
Hele mooie hanger ontvangen.
Communicatie super fijn en snel.
Je wordt bij het hele proces betrokken.
Nogmaals dank je wel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.