Momentshare Anmeldelser

4,8

Wat een fantastische manier om alle leuke momenten van onze bruiloft vast te leggen. We lieten alle foto's gelijk weergeven op een groot scherm, wat de gasten heel leuk vonden. Het pakket is b... Vis mer

Es ist eine gute Plattform, alles funktioniert super Easy, habe den Link in unserer Whatsappgruppe gepostet und jeder konnte hochladen, vor allem Videos in Original großer Datenmenge. Dass Videos, a... Vis mer

1. Billedservice

Gather all your photos and videos in one place & never miss a moment again! The platform to collect and share photos and videos! Safe, simple and quick via a QR code!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Superleuke oplossing!

Het pakket is bijzonder gebruiksvriendelijk en je kunt binnen 5 minuten er al mee aan de slag.

We liepen tegen een klein probleempje met de software aan, maar dat werd fantastisch opgelost. Binnen 5 minuten kregen we reactie op onze mails (op zaterdag en zondag!) en we werden op een zeer vriendelijke en effective manier geholpen. Door een update konden we gelijk aan de slag met software en werkte alles goed. De beste klantenservice ooit!

Alle lof voor dit zeer goede bedrijf en de fantastische software!

11. september 2026

Wat een prachtig concept

Wat een prachtig concept. Natuurlijk zijn er meer aanbieders maar deze stond toch bovenaan met goede reviews. Gebruikt voor onze bruiloft (geweldig) We hadden een vraag en deze verstuurd via WhatsApp en heel snel kregen we antwoord terug en waren ze zéér behulpzaam. Bij dit bedrijf hoef je niet te twijfelen en het is ook nog een prachtig programma waarmee je kunt werken. Zeer positieve ervaring en ook van onze gasten.

2. september 2026

Gave ervaring

Gave ervaring. Iedereen deed mee en uploade de foto's tijdens de bruiloft. Ik had een scherm staan en het zien van de foto's motiveerde de mensen om nog meer foto's te maken. Ook dat je de link kon personaliseren maakte het compleet.

25. august 2026

Leuk concept

Leuk concept. Werkt super vlot.
Gebruikt tijdens een avondfeest.
Via een projector ook live de foto's laten verschijnen.
Goede commentaar gekregen van de gasten.

4. juli 2026

Es ist eine gute Plattform

Dass Videos, auch kürzere, aber gut funktionieren, braucht man schon die 50 Euro Lösung.
Somit ist diese Plattform gut, aber zu teuer. Leute, die sich besser auskennen als ich, finden sicher gratis oder billigere Plattformen.

13. mai 2026

Voor onze bruiloft hebben wij gebruik…

Voor onze bruiloft hebben wij gebruik gemaakt van MomentShare. Alle gasten konden daarna eigen gemaakte video’s en foto’s uploaden en wij weer downloaden.

Zeker een aanrader
Ik was te laat om alle foto’s er af te halen. Ik ben zeer vriendelijk geholpen

18. juli 2025

Trouwerij

Ik had MomentShare gebruikt voor mijn trouwfeest om alle foto’s en video’s van gasten te verzamelen. Het evenement zelf was al afgelopen en ik was helaas vergeten om alles op tijd naar mijn laptop te downloaden.

Ik heb toen een bericht gestuurd naar de support om te vragen of er misschien nog iets mogelijk was. Gelukkig hadden ze nog een backupbestand van mijn evenement! Zonder gedoe hebben ze dit meteen naar mij opgestuurd.

Echt super service, snel, vriendelijk en meedenkend. Dankzij hen heb ik alsnog alle mooie herinneringen van onze trouwdag terug. Absoluut een aanrader!

22. august 2025

Waardevolle herinnering

We hebben veel leuke foto’s en filmpjes van ons bruiloftsfeest in de app staan. De meesten zijn geüpload na afloop van de bruiloft, wat het telkens weer leuk maakt om in Momentshare te kijken.

12. desember 2025

35 year anniversary Duikverenigingleeuwarden

What made your experience great ? The simplicity and easyness to use Momentshare, no complicated app to download, quick up and download, directly upload of the pictures or video's, we celebrated the 35 years anniversary of our divingclub, we made more memories for the next 35 years to come :)
Thank you team Momentshare, for your help and professionality !

24. august 2025