Veldig bra bestilling side, veldig enkel innsjekk, veldig enkel ombord kjøring, med lys signal. Moderne flott båt. Vi bestilte frokost bufet som var meget velsmakende. Det kunne vært reservet bord ,... Vis mer

Det er ikke i orden at skulle betale ekstra for at få en ID Buzz der ikke er højere end 194 cm høj. Det er slet ikke i orden at skulle betale mere end en bil med tagboks.

Enkel booking, enkel og god app og automatiseringen på havnen var bare strålende. Som håpet og forventet.

1. Fergeselskap

MOLSLINJEN A/S er et dansk rederi, der med Kattegat-ruterne Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft sikrer en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem Sjælland og Jylland. MOLSLINJEN driver også ruterne ALSLINJEN, FANØLINJEN, SAMSØLINJEN, LANGELANDSLINJEN og BORNHOLMSLINJEN. På Kattegatruterne møder du tre af verdens største hurtigfærger: Express 2, Express 3 og det nyeste skud på stammen, Express 4. Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på én overfart. Overfarten mellem Ebeltoft og Odden varer 60 minutter og 80 minutter mellem Aarhus og Odden. Med den nye motortrafikvej mellem Vig og Holbæk kan rejsen fra Aarhus til Storkøbenhavn gøres på lidt mere end to timer. Kombardo

4,1

Bra

3k anmeldelser

Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Skal være der 10 min før adgang

Skal være der 10 min før adgang, var der 9 min. Måtte ikke komme med.
Super dårlig skiltning, når man skal med some gående.

31. januar 2026
Logoen til Molslinjen

Svar fra Molslinjen

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi beklager virkelig, at du ikke nåede med afgangen. Vi forstår, at det kan være frustrerende, især når informationen ikke var tydelig nok.

Vi tager din feedback om skiltningen for gående til os og vil se på, hvordan vi kan gøre den tydeligere for at gøre det nemmere for vores passagerer.

Dårligt og dyrt

Dårlig service og uhøflige ansatte. Toiletterne på havnen og på båden er ulækre og lugter grimt. Generelt en dårlig oplevelse. Internettet svigter og priserne dyre.

26. desember 2025
Logoen til Molslinjen

Svar fra Molslinjen

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi beklager virkelig, at servicen, toiletterne og internetforbindelsen ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede personalet som ubehøvlet. Vi tager din feedback meget alvorligt og arbejder kontinuerligt på at forbedre både vores faciliteter og kundeservice.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen under bedre forhold.

Jul og dejlig sø

Odden-Aarhus d. 5/12-26.

Med så god en buffet, gjorde det såmænd ikke noget, hvis skibet gik neden om og hjem.

Spøg til side... buffet'en skulle selvfølgelig med i redningsbåden.

Hvor var det godt!!! Tak skal i ha'. Send endelig videre til kabyspersonalet 😁

5. desember 2025

Et veldig godt alternativ, til å kjøre rundt over Storebældt.

Moderne flott båt. Vi bestilte frokost bufet som var meget velsmakende. Det kunne vært reservet bord , når du bestiller mat, var veldig kaos for å finne bord, det var mange som ikke spiste som brukte samme bordene ☹️ Dårlig renhold på toalettene.

27. juli 2024

Enkel booking

Som håpet og forventet.

6. juli 2024

Kom 2 min for sent til fastlane og…

Kom 2 min for sent til fastlane og skulle helt til Stockholm men Line fra kundeservice var både sød forstående og effektiv hun ombookede mig på stedet og reddede min og min families weekend stort tak til Line dagens helt ❤️❤️

31. mai 2024

Molslinien sænker farten på afgang i…

Molslinien sænker farten på afgang i dag 12.05 fordi de er foran tidsplan - hvilket resulterer i at de ankommer 5 minutter for sent og ikke kan nå vores afgang med Hundested rørvig færgen
Øv - træls en ekstra times ventetid

16. desember 2023