Imødekommende og meget kompetent…
Imødekommende og meget kompetent rådgivning i forhold valg af brillestel og glas!
Jeg fik god hjælp til at finde den rette brille og farve. Det var en rigtig god oplevelse af købe ny brille her.
Hos Møller & Sandahl er en moderne optikerforretning centralt placeret i Århus. Her møder du passionerede medarbejdere med mange års samlet erfaring. Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en service udover det sædvanlige.
Skt. Clemens Stræde 7, 8000, Aarhus C, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg har altid købt mine briller hos Møller & Sandahl. Hvorfor? Her bliver man altid mødt med smil, varme og følelsen af, at man som kunde er i centrum.
Butikken har er stort udvalg af cool designerbriller, som er personligt udvalgt på messer i bl.a. Italien, så leder du efter en brille med stil og kant, er det her du skal handle.
Fra man sætter sig i stolen til synsprøve, til man står med sin nye brille i hånden, føler man virkelig, man får en fantastisk behandling. Særligt må jeg fremhæve Gitte der, når det kommer til netop stil, altid har blik for, hvad det er jeg går efter.
Altid fået den bedste service

Svar fra Møller & Sandahl Optics
Klasse oplevelse. Rolig, informativ, ærlig, personlig og professionel betjening. Kan kun anbefales.

Svar fra Møller & Sandahl Optics
Altid bliver man mødt varmt og med god vejledning i at vælge den rette brille. Der er tid og plads til at blive udfordret i sin brillestil. Det føles trygt og rart. Der er god stemning. Den gode kundeservice gør, at jeg kontinuerligt vender tilbage. TAK.

Svar fra Møller & Sandahl Optics
Igen god vejledning. Godt udvalg af stel. Ærlig rådgivning. Også denne gang ramte de plet på den glidende overgang. Tak

Svar fra Møller & Sandahl Optics
Super service and great people 👍

Svar fra Møller & Sandahl Optics
Møller & Sandahl er i en liga for sig.
De er de dygtigste, sødeste og mest kompetente mennesker indenfor deres felt.
Lige fra første gang man træder ind i den lækre, æstetiske og moderne butik, bliver man mødt med et smil og i øjenhøjde med os kunder.
Deres optikere er skarpe på den gode måde, man spørger aldrig forgæves indenfor deres felt.
Nina- min optiker har lavet de perfekte briller med prismer i til mig efter en hjernerystelse - og senfølger. De har hjulpet mig så meget i min hverdag.
Nina er det sødeste menneske.
For ikke at snakke om de to mænd- Torben og Thomas.
Og sidst men ikke mindst Gitte, som tager sig tiden til den ærlige rådgivning omkring, hvilke briller der klæder mig ( og alle andre kunder)
Hun finder det, som passer til mit ansigt og stil. Man mærker hendes ekspertise og hendes dejlige humør, hver gang man besøger butikken.
Jeg vil sige, at den service de yder for deres kunder har jeg aldrig oplevet andre steder. Og her mener jeg ikke kun i brillebutikker.
I Møller& Sandahl er jeg ikke “kun” kunde- men nærmest en del af noget større.
Jeg elsker den butik, og at stå derinde og betragte deres forhold til kunderne. Det er en fryd i hjertet.
Man smiler altid når man går ud- med de fedeste briller og solbriller.
Kan kun sige, brug dem. Det har jeg gjort i over 20 år.
Du vil ikke fortryde det.

Svar fra Møller & Sandahl Optics
Jeg vil egentlig bare sige, at jeg har købt mine (utallige) briller hos Møller og Sandahl siden 2012 - altså i tolv år.
Ved hvert eneste besøg føler jeg mig som en særlig kunde uanset om det drejer sig om en synsprøve eller om at finde et nyt brillestel. Jeg får altid god rådgivning, og hver gang jeg har skulle ‘opdatere’ mine briller, har de hjulpet mig med at finde det perfekte brillestel, der passer til tiden, mit ansigt - og min ‘stil’ i øvrigt (eller mangel på stil😂). Kort sagt: Jrg er kun tilfreds, og jeg kommer aldrig til at købe briller andre steder end hos Møller og Sandahl.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.