Mojocards.nl Anmeldelser

4,5

-Uitstekende servies -snelle verzending van je producten ( Bijv. Dinsdag voor 15:00 besteld Woensdag rond 2 a 3 uur binnen als PostNL snel is ) - Via Instagram en/of Tiktok nuttige Informatie van p... Vis mer

Onze kleinzoon was dolblij met zijn twee pakjes Pokemon kaarten, vooral met Pickacu. Hij stond te dansen van plezier. De eerste zending was door een verkeerde postcode niet op tijd aangekomen, maar M... Vis mer

Assortiment online komt niet overeen met wat ze aanbieden. Veel overweer moeten mailen voor een andere invulling van m’n bestelling. Om vervolgens items te missen bij binnenkomst. Wel gewoon oké opgel... Vis mer

Altijd leuk om een bezoekje te brengen aan de winkel. Veel variatie aan Pokemon producten. Van losse Pokemon kaarten, booster packs, booster boxen en ga zo maar door, er is zoveel keus! Zeker een... Vis mer

1. Lekegruppe

Mojocards.nl is een Nederlandstalige webshop dat echte Pokémon en Yu-Gi-Oh! trading cards biedt. Snelle levering en klantenservice.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De ultimate god pack

De ultimate god pack besteld, snap best dat ze winst willen maken maar om er maar omgerekend 10€ aan kaarten in te doen en dan voor 30€ te verkopen is iets te veel van het goede. Had er meer van verwacht helaas.

15. mars 2023

Superwinkel voor je Pokemon kaarten!

Ik heb altijd goede ervaringen met Mojocards gehad. Ze zijn klantvriendelijk en maken graag een praatje. Ik haal vanaf nu altijd mijn bestellingen af. Het ligt altijd zo snel mogelijk klaar als het op voorraad is.

20. januar 2023

Mojocards reageert snel bij vragen…

Mojocards reageert snel bij vragen omtrent bestellingen,misverstanden en retouneren. Hiervoor verdienen zijn wat mij betreft een goede recensie. Leuke kleine ondernemer die er bovenop zit ;)

22. desember 2022

Betrouwbaar bedrijf

Het is een betrouwbaar bedrijf. De kaarten zijn niet geresealed, daar zijn we erg blij mee. Hier hebben we helaas wel vervelende ervaringen mee gehad bij andere bedrijven. De levering was correct en snel. De bevestigingsmail bevatte echter aardig wat taalfouten. Maar dat is natuurlijk niet essentieel :)

21. november 2022