Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. Posiłki są smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdę czuć, że zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych fizycznie. Duży plus za wysoką ja... Vis mer
Se hva andre synes
Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogę stwierdzić , że Mój catering jest najlepszą dietą jaką miałam , różnorodność dań , smak , wygląd , wszystko jest na wysokim pozio... Vis mer
Polecam z całego serca! Posiłki są smaczne i każdego dnia czekają pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie życia nie mogłabym wyobrazić sobie lepszego rozwiązania. Całe dnie spędzam w pra... Vis mer
Konsumuje równy miesiąc. Dania duże i syte Dużo białeczka co idzie w parze z nie podjadaniem. Zrezygnowalem ze slodyczy i slonych przekasek Jedzenie bardzo urozmaicone -6kg na taryfikatorz... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Catering
- Leverandør av mat og drikke til catering
- Matproduksjonsutstyr
- Matproduksjon
- Leverandør av restaurantforsyninger
Skrevet av virksomheten
Zależy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie były nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmą, która pracuje na surowcach najwyższej jakości. Każdy etap realizacji zamówienia jest pieczołowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujący. Nasze produkty istnieją na rynku gastronomicznym od sześciu lat, dzięki czemu masz pewność, że Twoim jedzeniem zajmuje się marka z doświadczeniem. Korzystamy z usług najskuteczniejszej i największej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciąg chłodniczy produktów. Szukasz Jakości? My tą Jakość GWARANTUJEMY.
Kontaktopplysninger
Pisłudskiego 5, 05-270, Marki, Polen
- 799 397 768
- kontakt@mojcatering.com.pl
- mojcatering.com.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Szczerze
Szczerze, krótko i na temat. Naprawdę nie ma lepszego jedzenia w dostawie pod drzwi. Zawsze świeżo, smacznie i dobrze. Składniki przygotowywane w taki sposób, że nie tracą swoich walorów, a wręcz zyskują genialny smak. Wiele już różnych firm sprawdziłem. Jestem z nimi 3 miesiąc i zostanę zdecydowanie jeszcze dłużej. Pozdrowienia dla całego teamu, który też zawsze miło i sympatycznie rozwiązuje najmniejszy problem.

Najlepszy catering z
Najlepszy catering z, którego do dzisiaj skorzystałem. Wszystko na czas, świeże a co najważniejsze z dobrej jakości produktów.
Polecam.

Bardzo smaczne jedzenie
Bardzo smaczne jedzenie. Menu urozmaicone. Dostawy zawsze terminowe, paczki zabezpieczone i w odpowiedniej temperaturze. Polecam w 100%

Svar fra 🍓Mój Catering
Jestem pod wielkim wrażeniem wysokiej…
Jestem pod wielkim wrażeniem wysokiej jakości składników, różnorodności potraw. Posiłki bardzo dobre, aż trudno uwierzyć, że to dieta.

Svar fra 🍓Mój Catering
Bardzo mi przykro ale nie mogę wystawić…
Bardzo mi przykro ale nie mogę wystawić pozytywnej opinii firmie Mój Catering. Zamówienie złożyłam przez stronę . Po upewnieniu się (wbiciu kodu miejscowości) , że " dostarczamy do ciebie " zamówiłam na próbę dwa komplety, pieniążki oczywiście wpłaciłam przy zamówieniu ( i to jest oczywiste). Niestety catering nie dotarł. Po mojej interwencji okazało się że nie jest to ich teren dostaw, gdzie jak wyżej pisałam - przy składaniu zamówienia był. Mało tego , to musiałam napisać prośbę o odstąpieniu od umowy i poprosić o zwrot pieniędzy, po dwóch dniach musiałam zaakceptować korektę faktury i miałam otrzymać zwrot. Od tygodnia czekam i nic. Dziś dowiedziałam się że zwroty są do 14 dni. To tak ku przestrodze.

BARDZO POLECAM MÓJ CATERING
BARDZO POLECAM MÓJ CATERING. JEDZENIE SMACZNE, ZAWSZE CO INNEGO, CODZIENNIE GRATIS- NAPÓJ RUMIANEK/SZAWLIA. POLECAM !!!

Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa, smaczne, urozmaicone i zbilansowane posiłki, przygotowane z bardzo dobrych składników.
Konkurencyjna cena.
Pierwsze doświadczenie z cateringiem „pudełkowym” przerosło moje oczekiwania.

system fakturowania fatalny
system fakturowania fatalny. najpierw nie wysyłacie faktur. teraz przychodzą osobne do kliku zamówień. Trzeba potem wszystko spisywać w księgowości. Druga rzecz to dostawy. Raz kurier nie mógł wejść do klatki(jego zdaniem nie dało się otworzyć). Zostawił na zewnątrz i jedzenie zostało ukradzione. Żadnej rekompensaty. Jedzenie często przychodzi w opłakanym stanie. zgniecione i pęknięte pojemniki. Na plus jakość samego jedzenia.

OK ale.........
Jestem zniesmaczona!Dzisiejszy sok pomarańczowy z kartonu przyprawił mnie o mdłosci!Sałata a raczej szczątki tzn sam głąb bez liści, bułka z Biedronki!?

Svar fra 🍓Mój Catering
Jestem po 1 tygodniu diety i jak na tą…
Jestem po 1 tygodniu diety i jak na tą chwile codziennie czekają na mnie pyszne niespodzianki :)

Dieta
Dostawa , jedzenie jak najbardziej na plus. Do przesady używany batat w menu. Mam wstręt do niego na dlugi czas..

Svar fra 🍓Mój Catering
Niektóre Dania były zbyt słone ale…
Niektóre Dania były zbyt słone ale ogólnie smacznie :) pozdrawiam

Svar fra 🍓Mój Catering
Jedzenie jest świeże i smaczne
Jedzenie jest świeże i smaczne , po przerwie świątecznej na pewno będę znowu korzystać Danuta

POLECAM!!!
Jakość posiłków, możliwość wyboru... Wszystko na najwyższym poziomie! Korzystam drugi miesiąc i będę korzystał jeszcze bardzo długi czas :) polecam!!!

Svar fra 🍓Mój Catering
Niestety Dania bardzo słone i nudne
Niestety Dania bardzo słone i nudne. Nie polecam

Polecam!
Bardzo smaczne posiłki, dobrze doprawione. Porcje adekwatne do kaloryczności. Bardzo polecam!

Svar fra 🍓Mój Catering
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.