1. Møbelbutikk

Kig ind i vores 1200m2 butik, hvor du både finder nye og brugte velholdte kvalitetsmøbler. Vi køber restpartier direkte fra producenterne – du sparer helt op til 70%. Betal over 10 eller 20 måneder – helt uden renter..... og du kan klare det hele hjemmefra. Følg vejledningen på vores hjemmeside www.møbelringen.dk Vi leverer i hele Danmark - på nær ikke brofaste øer. Husk at vi altid er friske på en byttehandel – vi tager dine gamle møbler i bytte og modregner dem i prisen. Nemmere, hurtigere og billigere får du ikke ny stue. Åbningstider: Torsdag og fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 Møbelringen * Hovedgaden 2 * 4261 Dalmose Følg os på Facebook ''Møbelringen''.

4,9

Enestående

Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Super god service & levering til tiden…

Super god service & levering til tiden 🤩

Vil klart anbefale dette firma til alle 🤩

24. oktober 2023
Logoen til Møbelringen

Svar fra Møbelringen

Hej Britt
Dejligt at høre - tak for handlen og den fine anmeldelse:)
Mvh Tom

Tip top service

Tip top service, både i forretningen og ved leveringen. Kan kun anbefales.

22. september 2023
Logoen til Møbelringen

Svar fra Møbelringen

Hej Marianne

Tak for handlen og den fine anmeldelse:)
Mvh Tom

Møbelringen Rjukan

Møbelringen Rjukan. Besøk 12.08.22. Ville gjerne kjøpe en putekasse nå på slutten av sesongen. To stykker utstilt i butikk, den ene var for stor men den andre passet til vårt bruk. Butikken hadde en igjen, en metallkasse til ca 2400.-, som dessverre hadde stygge ripeskader på lokket, altså en kasse som måtte lakkeres av kjøper. Denne kunne selges med Max 15% avslag, ikke noe mer rabatt. Da ble den heller kastet!! sa den butikkansatte. Utrolig - det er butikken sin med «grønt perspektiv» og gjenbruk det !! Beklager Møbelringen Rjukan, her mistet dere ihvertfall en kunde - og denne kunden forteller dette videre…..

12. august 2022

Tak for en god service

Vi fik en god rådgivning i butikken, og sofaen kom til tiden, som det var aftalt. Og dem der kom for at montere sofaen, de var meget professionelle. Alt i alt er vi meget tilfreds.

11. juni 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (671 anmeldelser)