Jydsk Møbelværk & Ryesberg Møbelfabrik Anmeldelser 16

Informasjon om virksomheten

1. Sofabutikk
  2. Leverandør av spesialtilpassede møbler

Skrevet av virksomheten

KVALITETS MØBLER EFTER DINE MÅL Jydsk Møbelværk & Ryesberg Møbelfabrik kernekompetencer er eksperter i at producere specialtilpasset kvalitets møbler efter dine ønsker og mål. I mere end 60 år har vi forenet nordisk design, funktionelle løsninger og æstetik i et prisvenligt møbel. Vores store erfaring gør, at vores møbelsnedkere ved præcis hvordan møblet skal sammensættes, så møbeldesign, sæde- højde & dybde passer efter dine unikke behov.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Kvalitetslænestol med høj komfort

Vi har for nylig købt en læderlænestol fra Jydsk Møbelværk, og vi er virkelig glade for den. Man kan med det samme mærke, at det er god kvalitet både i læderet og i selve stolen.

Den er rigtig behagelig at sidde i, også når man sidder der i længere tid, og det var det vigtigste for os. Den føles solid og godt lavet uden at være stiv.

Vi er meget tilfredse med købet og glade for, at vi valgte den. Møblerne herfra kan varmt anbefales.

1. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har købt 2 sofaer samt stol og…

Jeg har købt 2 sofaer samt stol og fodskammel. Mogens gav en fantastisk vejledning både med materiale valg og pleje af møblerne. Alt var perfekt, finish og levering til aftalt tid. Kan varmt anbefale denne forretning, og handler gerne der igen. Hilsen Erik

12. januar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Købte for to år siden et sofaset 3-2-1…

Købte for to år siden et sofaset 3-2-1 Hos Ryesberg i Aabyhøj til 47,000 kr.
Sættet skulle leveres i lys grå Semianalin læder og fra start så det godt ud.
Nu er læderet begyndt at blive gult hvor vi sidder og det kan ikke fjernes med lærerens eller anden ældrepleje.
Vi henvendte os hos forretningen i Aabyhøj men ejeren var fuldstændig afvisende på vores klage.
Ifølge ham kommer farven udefra og det er vi enige i, men vi tvivler på at vi har fået den læder kvalitet som vi har betalt for.
Vi fik en ubehagelig afvisning på vores klage og kommer aldrig til at handle der igen.
Nu må vi leve med et sæt møbler som bliver grimmere med årene i stedet for at få en lækker patinering.
Meget dårlig service. Hold jer væk.
Deres priser er ikke billigere end andre møbelhuse.
Brabrand DK
Efter vores anmeldelse er Ryesberg Møbler vendt tilbage med et tilbud om at hjælpe os med møblerne.
De tilbud at tage en hynde med til Brønderslev og prøve at rense den gule farve af.
Det lykkedes over alt forventning og nu har vi fået instruktion i hvordan vi selv kan rense resten.
Vi fik væske og plejesæt med uden beregning og vi er nu igen glade for vores møbler.
Ejeren og os gik lidt forkerte af hinanden ved første henvendelse, men nu er den gode stemning genoprettet.
Vi giver vores opbakning til Ryesberg og god weekend.
Mvh leoknudsen

12. mars 2026

Hej Ernst

Tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at læderet på jeres sofa ikke har udviklet sig, som I havde forventet. Læder er et naturmateriale, og især semianilinlæder vil over tid reagere på brug, lys, varme og påvirkninger fra omgivelserne, hvilket kan give farveændringer, særligt på lyse nuancer og i de områder, hvor man sidder mest.

Når det er sagt, forstår vi godt jeres frustration. Vi anvender udelukkende materialer af høj kvalitet, og vi står inde for de produkter, vi leverer. Derfor har vi også forsøgt at hjælpe ved at rense møblerne for jer, selvom det desværre ikke gav det ønskede resultat.

Vi beklager, hvis dialogen i forløbet er blevet opfattet som afvisende, det har bestemt ikke været vores hensigt.

Hvis I har lyst, er I meget velkomne til at tage fat i os igen, så vi kan se, om der findes yderligere muligheder eller løsninger, vi kan hjælpe med.

Fremragende service

Fremragende service – varmt anbefalet!
Møblerne er lækre, holdbare og leveres med en virkelig god kundebetjening

23. mai 2025

Tusind tak for din anmeldelse Mette. Den sætter vi stor pris på 🙏😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dansk møbelhåndværk når det er bedst.

Vi har købt en stof sofa. Fantastisk siddekomfort.
Hynderne bevarer deres bæreevne, hvilket gør at stoffer sidder pænt.
Kan kun anbefale dette firma. Alt bliver lavet på egen fabrik.

21. mai 2025

Hej Svend Aage

Tusind tak for dine pæne ord – det luner helt ind i snedkerværkstedet 🔨😊

Vi er glade for, at sofaen lever op til forventningerne – det er netop meningen, at både komfort og kvalitet skal holde i mange år 👌

Tak for anbefalingen – du er altid velkommen forbi butikken, hvis du skal forkæle stuen igen 😊

Bedste hilsner

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Find et andet sted at handle...

Vi har fået ompolstret 3 sofaer hos firmaet. For at starte positivt så er polstringen pænt udført. Men efter vi fik sofaerne tilbage er de begyndt at knage meget. Vi kontaktede Mogens i Århus og de blev sendt tilbage og forsøgt udbedret. Det hjalp i et par uger men så begyndte knageriet igen. Vi kontaktede Mogens igen og fik at vide at de ville skam gerne prøve igen men det blev på vores egen regning. Det sagde vi nej til så nu har vi pæne sofaer som knager helt utroligt meget og vi er blevet lettet for 35.000 kr. Jeg føler mig på ingen måder ordentligt behandlet og kan kun anbefale at finde et andet sted at få tingene lavet på trods af det pæne arbejde.

Opdatering:

Nu et år efter blev det for meget med knageriet og sofaen som knagede mest blev skilt ad. Det viste sig at ved adskillelsen inden polstringen har de ødelagt den bærende ramme i sofaen og i stedet for at skifte træet har man fyldt det ødelagte med lim og klammer for at få det til at sidde fast. Magen til klamp og fusk skal man lede længe efter. Desværre kan man ikke lægge billeder op på Trustpilot. Kopi af skrivelse til firmaet herunder. Jeg opdaterer hvis jeg mod forventning skulle høre fra dem.

Hej Mogens, Vores sofa knagede mere og mere som du ved og til sidst var jeg nødt til at få set på det da der ikke var noget hjælp at hente fra jer. Jeg tænker dog at du bør kende kvaliteten af det i leverer og åbenbart er tilfredse med. Værkstedet har rykket spånpladen som bærer armlænet i stykker da de skilte sofaen ad og i stedet for at reparere det ordentligt har de sat det nødtørftigt sammen med clips og lim. Det kunne naturligvis ikke holde og derfor gik sofaen mere og mere fra hinanden og knagede uafbrudt. Se billeder. Jeg er naturligvis på ingen måder tilfreds hverken med det i leverede eller servicen bagefter og jeg føler mig ærgerligt talt taget ved næsen. Hvis der skulle være en smule samvittighed og faglig stolthed i firmaet kommer der vel en form for afslutning på forløbet fra jer. Mvh Henrik Rønde

Svar 18/3 2026, altså knapt 2 år efter første henvendelse i sagen.

Hej Mogens, Det er naturligvis rart at høre fra jer omend det klinger lidt hult. Jeg HAR kontaktet jer direkte da jeg sendte billeder og dokumentation både af den skade i har påført sofaen og hvordan den efterfølgende blev repareret både på mail og på mms direkte til dig, det gjorde jeg faktisk inden jeg skrev på Trustpilot, men hørte intet fra jer før nu så jeg tænker at bolden ligger hos jer. Jeg har stadig billederne og de afsendte mails og beskeder fra dengang hvis de skulle være blevet væk.

1. mai 2024

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis glade for, at du er tilfreds med selve polstringsarbejdet – men samtidig meget ærgerlige over at høre om de udfordringer, du har oplevet med knagen efterfølgende.

Som du selv nævner, forsøgte vi at afhjælpe problemet, da du første gang kontaktede os. Når der er tale om ældre møbler, kan der desværre opstå udfordringer i den underliggende konstruktion, som ikke nødvendigvis er synlige ved første gennemgang, og som i nogle tilfælde kan udvikle sig over tid.

Vi tager dog din oplevelse og dine efterfølgende bemærkninger meget alvorligt – også i forhold til det, du beskriver omkring sofaens ramme.

Vi vil meget gerne have mulighed for at kigge nærmere på sagen igen og få en ordentlig dialog om, hvad der konkret er sket, og om der kan findes en løsning, vi begge kan være tilfredse med. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte.

Hold Jer langt væk

Hold Jer langt væk. Fik min designerstol kørt direkte til jysk møbelværk, da Jesper i telefonen oplyste pris kr.15.000,- for ombetrækning med læder. Ved besøg en masse snak og nu var prisen steget til kr.25.000,- Inden jeg havde fået tænkt mig om et par dage ringede Jesper, nu havde de flået betrækket af - og prisen ville stige yderligere. Det tog så flere telefonsamtaler hvor han talte of talte og til sidst måtte jeg bede om kontakt kun på sms. Det var umuligt at få lov at komme og hente stolen, da Jesper ikke lige var der den dag ved tre forskellige forslag. Jeg kunne dog få lov at overføre kr.3.500,- for det udførte arbejde - før jeg kunne få stolen udleveret. Led og ked af det hele fik jeg så endelig lovning på at få min ramponerede stol leveret - dog ville chaufføren (som var flink nok) ikke udlevere den før jeg havde betalt kr.3.500,- . Det blev enden på den historie - afpresning og dårlig forretningsmoral.

25. februar 2025

Hej Tina

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit forløb hos os – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

I forhold til pris og proces vil vi gerne understrege, at der i mange tilfælde gives en indledende prisvurdering baseret på de oplysninger, vi har på forhånd. Når vi efterfølgende ser møblet fysisk og går i gang med arbejdet, kan der vise sig forhold i konstruktionen og det eksisterende materiale, som gør opgaven mere omfattende end først vurderet. I sådanne tilfælde tager vi dialogen med kunden, inden arbejdet fortsættes.

Vi beklager, hvis kommunikationen i forløbet har været uklar eller utilfredsstillende – det tager vi med os. Det er naturligvis heller ikke hensigten, at afhentning eller aflevering skal opleves besværlig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har fået ompolstret to tremmesofaer…

Vi har fået ompolstret to tremmesofaer og en tremmestol. Ryesberg har udført et flot arbejde og en rigtig fin service, hvor alle aftaler er blevet overholdt. Derfor anbefaler vi dem gerne til andre der gerne vil bevare deres “gamle”,møbler
De gamle i Malling

7. november 2024

Hej med jer i Malling 😊

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os, at de gamle tremmer har fået nyt liv – og at vi kunne hjælpe med at bevare de gode minder 👌

Tak fordi I anbefaler os videre 🙏

De varmeste hilsner

Kunne ikke gøres bedre.

Jeg har fået syet nye betræk i læder til et over 30 år gammelt sofasæt. Det var mange penge at ofre på så gamle møbler, men det er bare blevet så flot, så 5 stjerner fra mig. Mvh Kirsten Lehd

21. oktober 2024

Hej Kirsten

Hvor er det dejligt at høre – og ja, nogle gange betaler det sig at satse på de gamle dyder og møbler 👌😊

Vi elsker, når vi kan give nyt liv til noget, der allerede har masser af historie i sig.

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner - dem sætter vi pris på 🙏

Mange hilsner

En varm anbefaling

Kan kun give mine bedste anbefalinger. Både kvaliteten og servicen er 1. klasse.

1. april 2024

Hej Christian

Tak for de flotte ord – både om kvalitet og service 🙏

Vi gør os umage med begge dele – og så hjælper det nok lidt, at vi stadig laver møblerne selv her på fabrikken 👌😊

Du er altid velkommen igen.

De bedste hilsner

Fantastisk sofa

Vi fik designet en hjørnesofa, helt som vi gerne ville have den. Da stoffet skulle bestilles hos leverandøren, fik vi tilsendt en stofprøve til godkendelse, da den nye rulle stof varierede en anelse. Vi var ikke helt tilfredse med den nye farve, og fik derefter tilsendt flere prøver, indtil vi fandt et stykke stof, som var lige efter vores smag. Dette stof var imidlertid dyrere, end det vi havde valgt, men merudgiften blev delt mellem leverandøren og Ryesberg, hvorfor vi fik sofaen til den aftalte pris. Alt forløb efter planen og vi er meget tilfredse med vores smukke sofa. Servicen har været helt i top. (Og naturligvis betalte vi et depositum, inden produktionen gik i gang).

14. juni 2023

Hej Lisbeth

Det var en fornøjelse at hjælpe jer med jeres sofa – og tak for tålmodigheden undervejs i jagten på det rette stof 🙏

Vi synes også, at kompromiser skal tages med respekt – og nogle gange må vi selv spæde lidt til, for at få det hele til at gå op 😊

Dejligt at høre, I er glade for resultatet.

Bedste hilsner

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det kan da godt være I syntes Jesper er…

Det kan da godt være I syntes Jesper er ok 😎da vi så på stole og bestemte os for at det var dem vi vil have ,sagde han lige pludseligt at vi skulle betale en depositum det syntes vi ikke er uorden ,så kunne han have sagt det noget før Vi er ikke tilfreds

17. juni 2023

Hej Else

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne – særligt i forhold til informationen om depositum.

Depositum kan indgå som en del af bestillingsprocessen, og vi kan godt se, at det burde have været tydeliggjort tidligere i forløbet, så der ikke opstår tvivl eller frustration.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger

Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til Jesper og hans folk (Pia) vi fik sidste efterår lavet hynder til vores sofa. Det skulle vise sig, at stoffet ikke artede sig som det skulle. Men der var absolut ingen problemer med, at få nyt stof og uden omkostninger for os. En helt igennem professionel service, den skal man lede længe efter.

8. august 2022

Hej Janni

Tusind tak for din varme anbefaling – og hvor er det dejligt at høre, at vi fandt en løsning, da stoffet drillede.

Vi prøver altid at gøre det nemt at være kunde hos os – også når tingene ikke går helt som planlagt 😊

Venlige hilsner

Mangel på polstring 🧠

Jeg kontaktede dem med et ønske om at få en pris på om polstring af to stole. På deres hjemmeside brander de sig som at være en forretning der tilbyder standardt opgaver af forskellig slags møble opgaver.
Men også spicel opgaver, man skriver blot
hvad ønskes.. og ud fra det finder en mulig løsning.
Det eneste svar man få tilbage er blot..."desværre 🤷♂️" og ikke andet... Virkelig en skuffelse, ikke noget med at tilbyde en, hvad der så kunne lade sig gøre

27. september 2021

Hej Michael

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, den sætter vi pris på.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os har været skuffende – særligt i forhold til den tilbagemelding, du har modtaget.

Vi bestræber os altid på at give en grundig og hjælpsom vurdering af de opgaver, vi får henvendelser på. I nogle tilfælde må vi desværre takke nej, hvis vi vurderer, at opgaven ikke kan udføres tilfredsstillende inden for de rammer, vi kan stå inde for.

Når det er sagt, kan vi godt se, at vores svar burde have været mere uddybende og imødekommende – det beklager vi.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det. Det tager vi med os fremadrettet.

Fantastisk sofa!

Jeg købte i foråret en ny, specialdesignet sofa, tilpasset til netop mine behov.

Sofaen er i exceptionel kvalitet og med siddekomfort i særklasse. Jeg kan på det kraftigste anbefale, at du springer mellemledet over og handler direkte med moebelfabrik.dk. Så sparer du på pengene, men ikke kvaliteten.

24. august 2017

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse – den sætter vi rigtig stor pris på 🙏😊

Vi elsker at lave specialdesignede løsninger, der passer perfekt – og når vi så samtidig kan skære mellemleddet fra og stadig levere topkvalitet, så er vi også glade 😊

Tak fordi du anbefaler os – og god fornøjelse med sofaen.

De bedste hilsner
Mogens

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv