En meget ubehagelig butiksejer
Jeg prøvede et par bukser i Modström i Aarhus, som jeg desværre ikke nåede at købe på dagen. Jeg skrev derfor til Modström, om de kunne sende bukserne, hvis jeg overførte penge. Jeg fik bukserne kort tid efter, men det sad overhovedet ikke, som de gjorde, da jeg prøvede dem i prøverummet.
Jeg skulle til Aarhus en uge efter, hvor jeg kom forbi butikken, og fandt et par bukser magen til i samme størrelse, som derimod sad godt, og jeg ville - i min bedste tro - bare have dem byttet. Ekspedienten var lidt usikker på, hvordan hun kunne hjælpe. Hun hentede derfor butiksejeren, som bare kom ned og kiggede underligt på os uden at sige noget. Og så siger hun efter et stykke tid, “Dem kan jeg ikke tage imod”, vi forklarer, at de virkelig ikke sidder, som dem jeg prøvede, hvortil hun svarede “Men jeg kan jo se, at de er blevet lagt op”, hvilket de bestemt ikke er! Dette forklarede vi hende - uden held, hun mente nemlig, at det ikke kunne passe, når hun selv havde taget dem oppe på hylden. Hvordan kan hun tro, at de er lagt op? - Hvorfor skulle man dog bruge penge og tid på at få lagt et par bukser op, når de sidder så forfærdeligt?
Under hele samtalen talte hun ned til os, og gjorde enhver pinligt berørt.
Det var virkeligt den DÅRLIGSTE service, som jeg nogensinde har oplevet! - føler mig så urimeligt behandlet.
Jeg kommer aldrig til at handle i butikken igen, selvom det inden denne oplevelse var en af mine ynglingsbutikker. Og jeg vil bestemt ikke anbefale nogen at handle i Modström i Aarhus!
8. mars 2024