Selskapet har svart
Jag älskar deras naglar! De har bättre passform för mina naglar än andra pressons jag har provat. Älskar deras färger och jag behövde inte sätta om en enda nagel på två veckor💅 Det som behöver förbät... Vis mer
Selskapet har svart
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag måste säga att min upplevelse av Modinails varit helt annorlunda. Naglarna kommer alltid i fina förpackningar, storlekarna har passat bra och glue stickers har funkat smidigt för m... Vis mer
Selskapet har svart
Nej det här håller helt enkelt inte måttet. Naglarna kommer i oordning, naglar med samma nummer kan vara olika stora, gluetabsen är svåra att jobba med. Jag skulle säga att kvalitén är ungefär samma... Vis mer
Selskapet har svart
✨ Vackra naglar, enkelt och smidigt! ✨ Med ModiNails fixar du snygga, salongsliknande naglar på bara några minuter – utan stress eller kladd. Håller snyggt, känns naturligt och är lätt att byta efter humör. Perfekt för dig som vill ha fina naglar utan att spendera timmar på salong! 💅💕
Sverige
Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastisk kundservice 🫶
Jättefint utbud, bra pris och otroligt serviceinriktad kundtjänst som bemötte mina funderingar professionellt då jag upplevt problem med att några naglar lossnade. Har tidigare använt ett annat märke men kommer att övergå till detta.
Rekommenderas varmt 🌸⭐️

Svar fra MODINAILS
Jätte fina naglar som sitter kvar! Har haft min på I 5 dagar idag och dom har inte lossat alls!

Svar fra MODINAILS
Fina naglar men hade många av samma storlek samt bara tre stora för tummen så alla var lite stora där, fick fila sidorna. Fanns flera av 6, 7 och 8, vilket säkert är bra om man behöver ha samma storlek på flera naglar. Tappade första nageln efter ett dygn men är ändå lätt att ta på igen. Köpte tre paket och nästa paket med ovala såg ut att passa mig bättre storleksmässigt.

Svar fra MODINAILS
Roligt med lite olika färger. Snygga naglar men fästdynorna kunde vara bättre. Hade de varit det skulle betyget bli 5

Svar fra MODINAILS
Jätte fina och bra kvalité är imponerad kommer köpa mer

Svar fra MODINAILS
Bra utbud i både färger och modeller. Bra kvalite till ok priser.

Svar fra MODINAILS
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.