Never received my cashmere Pullover
Never received my cashmere Pullover, never got my payment back. Ugly company be carefull
Har ikke svart på negative anmeldelser
Io vivo in Italy.Questo negozio online mi anno TRUFFATO!!!Non mi arrivato ne pacco,ne rimborso fino oggi!!!Ho perso 113 euro!!!EVITATE DI FARE AQUISTI ONLINE SU MODEVANONS...PALESEMENTE SONO LADRI E TRUFFATTORI!!!DA DENUNCIA!!!CHE QUALCUNO DI COMPETENZA FACCIA QUALCOSA!!!SEGNALERÒ ALLE AUTORITA COMPETENTI!!!NON POSIAMO PERMETTERE DI QUSTI LADRI DERUBARE AGLI EUROPEI!!!!
Herkenbaar wat hieronder staat aan reviews:
- te late levering
- product niet van heel goede kwaliteit
- klantenservice neemt nooit op
- retourformulier meermaals aangevraagd; één keer een reactie daarop gehad met voorstel 20% retour van aankoopbedrag; dacht het niet!
Toen dacht ik, wat moet ik nou? Ik wil gewoon retourneren. En op hun website staat hoe dat moet. Maar je kan hun route niet volgen, als zij het benodigde retourformulier niet verstrekken. Na wat speurwerk via consumentenbond,
(consumentenbond online-kopen retourneren) gevonden dat je dan een ingebrekestelling kunt sturen. Dat heb ik opgepakt. Daarin moet je dan aangeven wat er niet klopt, hoe het opgelost kan worden en binnen welke termijn.
Voorbeeld van een ingebrekestelling vindt je hier: (juridischloket voorbeeldbrieven voorbeeldbrief-ingebrekestelling)
Ik heb zowel per mail als per aangetekende post gedaan. Dat kostte me €10. En de mail moet dan met leesbevestiging, anders is het niet geldig. Ik heb beiden gedaan, om de ernst ervan door te laten dringen bij hen.
Ik kreeg zowat binnen enkele minuten nadat zij de mail hadden gelezen, een reactie: 'dat ik deze brief had hoeven sturen, maar natuurlijk mijn geld terugkrijg'. Aardig, maar had ik feitelijk niet om gevraagd; ik vroeg om een retourformulier. Maar goed, het geld zou binnen 5 werkdagen op mijn rekening staan. En waarlijk, na 2 dagen stond het erop! En ik heb mijn producten nog trouwens... Daar vroegen ze niet eens naar. Raar toch?!
Advies aan een ieder: niks bestellen daar!
Toch gedaan? En geen mogelijkheid tot retourneren? : stuur een aangetekende brief.
Tip: Wees evenwel bereid trouwens om aanvullende stappen te zetten, wanneer zij niet binnen de gestelde termijn in jouw brief reageren. Vervolg is namelijk een incasso activeren. Dat kost geld, dat zij moeten vergoeden. En dan moet je dus eerst een zaak met bewijslast hebben gebouwd, zoals je ingebrekestelling. (das ondernemer conflict-met-klant klant-betaalt-niet incasso buitengerechtelijke-incassokosten)
Nou succes met de terugvorderingen!
En ik hoop dat dit bedrijf zijn malefide praktijken gaat stoppen. Dat ze maar onrustig mogen worden van alle aangetekende brieven.
Rotzooi kwaliteit, en terugsturen reageren ze niet op.
Product was niet goed, dus ik wilde het retourneren, maar dit bedrijf reageert nergens op. Meerdere mails gestuurd voor een retourformulier, maar geen reactie gehad... Nu een maand verder en nog steeds geen reactie.
Dit zijn ook weer oplichters, we hebben iets besteld en op de foto zag het er goed uit maar het is waardeloze troep ook de maat klopt niet en je kan aan de verzendingslijst zien dat het rechtstreeks uit China komt.
Dan wil je het artikel retourneren en je stuurt een mailtje en je probeert te bellen(voicemail en wordt niet teruggebeld) op de mail wordt een keer gereageerd dat hij in de spammap is gekomen maar daarna op weer een aanvraag voor een retourformulier komt weer geen reactie.
Ben er klaar mee ga het melden bij de ACM en politie dit zijn weer eens oplichters.