Attendo con pazienza la risoluzione al mio problema come riferitomi dall' assistente Zoe.
Am comandat un laptop hp de pe Facebook, trimis de emag,am completat un formular am pus datele pt.un laptop, am pus adresa, si am ajuns la plata ,si când sa procesez plata către emag, am fost facturat... Vis mer
This website is linked to deceptive offers, non-fulfillment after payment, or data collection under false pretenses. What users usually see: copied branding, fake trust badges, edited reviews, and... Vis mer
Inwas on Facebook and saw a promotions to buy a Jetblue kit and filled out the proper form and don’t know how i was charged for buying supposed credits on your page
Har ikke svart på negative anmeldelser
شكرا فريق الدعم على التواصل
Thank you Prenda Escalation Team Lead…
Thank you Prenda Escalation Team Lead for helping me solve my problem with cancel my subscription and refund my payment
Very helpful
Very helpful, quick response. And everything sorted on time
Ma demande a été vite traité
Ma demande a été vite traité
Il team mi sta aiutando ed è reattivo
هذه الشركة احتيالية تقوم على أساس ارسال…
هذه الشركة احتيالية تقوم على أساس ارسال اعلانات في السناب بشركات وهمية ومنتجات رخيصة جدا وعند الطلب يشركوك في متجرهم وبعد فترة يسحبون المال مرة أخرى حتى لو لم تكن ترغب بالمشاركة لا يرجعون المال لديك وياخذون حق الغير لقد طلبوا مني التقييم جيدا حتى يعيدوا المال ولكنهم لم يعيدوا أموالي
شكرا لفريق التصعيد
Équipe très réactive
👍😘Foarte bine
O experiență foarte bună. Mulțumesc
Gracias muy satisfecha
Gracias muy satisfecha. Gracias Kevin x arreglar mi problema se le agradese
Alero mi pomohl vyřešit problém který…
Alero mi pomohl vyřešit problém který nastal díky nedorozumění.
Jeremy este de ajutor
Claire a fost foarte promptă …
Claire a fost foarte promptă ,mulțumesc pt rapiditate aștept confirmarea pozitiva a cererii
Des voleurs
Sans mon consentement, j’ai été prélevé d’un montant de 37 €.
C’est du vol et c’est inadmissible.
Et lorsque je demande à être remboursée, on me dit que cela est impossible, car le montant a été convertis en crédit.
Eskalační tým reaguje velmi rychle
Eskalační tým reaguje velmi rychle. Claire problém řeší.
Diamond m’aide à résoudre le problème
Diamond m’aide à résoudre le problème
Stella is good person and helpfull
Stella is good person and helpfull! she did resolve my problem in 2 minutes! thank you Stella
Ordine articolo
Buongiorno,
Ho avuto un problema con l’ordine di un articolo. Successivamente grazie all’intervento dell’assistenza sono riuscito a risolvere la questione positivamente.
Ils m’ont bien aider
Ils m’ont bien aider. Rapode rt efficace merci.