Modehuis Nederland Anmeldelser 87

2,5

De blouse valt mooi en plakt niet op rare plekken. Ik voelde me eigenlijk best zelfverzekerd toen ik hem droeg wat niet altijd gebeurt bij online aankopen.

ALERT: GROTE OPLICHTING! Wijze les geleerd, voortaan altijd vooraf de reviews checken. Dit bedrijf verzendt goedkope, defecte rotzooi uit China waar je 3 weken op moet wachten, retourneren kan al... Vis mer

Inderdaad rechtstreeks rommel door hun in China besteld. Levertijd veel langer dan gezegd. Daarna maar halve bestelling geleverd. Geen enkele mogelijkheid om contact te krijgen voor retour. Meerdere o... Vis mer

Oplichters. Laarzen besteld, waren niet zoals op de foto. Werden ook in plastickzak geleverd. Nooit reacties gehad op e-mails. Retouradres zou ergens in Frankrijk zijn. Desalniettemin retour gestuurd... Vis mer

2,5

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Duurde 2 maanden voordat ik mijn…

Duurde 2 maanden voordat ik mijn bestelling in huis had.
Mailen en bellen heeft geen zin, je krijgt geen contact.
Slechte kwaliteit die uit China komt.
Modehuis Nederland zet je op het verkeerde been.

Ik bestel nooit meer bij Modehuis Nederland

3. april 2026

Na 3,5 week i.d.d

Na 3,5 week i.d.d. de bestelde schoenen ontvangen.
Ik ben erin getrapt, de beschrijving van de schoenen klopt niet. zeer slechte kwaliteit, het is geen Europese maat, plastic zouden veiligheid schoenen zijn. zwaar teleurgesteld. ik hoop dat ze een biertje van die 60euro drinken. weer een wijze les om reviews te kijken.

2. april 2026

Deze rok is precies het soort…

Deze rok is precies het soort kledingstuk waar ik naar grijp als ik niet te lang wil nadenken over een outfit. Hij ziet er netjes uit zonder moeite te doen. Ook de taille zit comfortabel, niet strak zoals bij sommige rokken.

14. mars 2026

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. 1 maand moeten wachten op een huispak van €59,95. Eindelijk na 1 maand komt het binnen maar tot mijn grote schrik is de kwaliteit zo ontzettend slecht. Alles komt uit china van modehuis Nederland. Te laat de reviews gelezen. M’n eigen schuld. Maar wees gewaarschuwd. Bestel hier nooit iets.

11. mars 2026

Mega slecht!

Mega slecht!
Ten eerste staat er op de website dat je pakketje tussen de 3-5 werkdagen bezorgd wordt. Dit is absoluut niet het geval, ik heb bijna een maand moeten wachten op mijn pakketje...
Ten tweede, er is met geen mogelijkheid contact met het bedrijf te krijgen. Ze reageren nergens op.
En ten derde, het pakketje komt uit China en ziet er heel anders uit dan op de site . Ik wil hem retour sturen maar krijg natuurlijk geen reactie.

Niet op deze site bestellen!!!

1. mars 2026