Modebyjoy Anmeldelser

4,2

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben. Jedoch funktionierte bei bei meiner ersten Bestellung weder PayPal noch Kreditkarte. Ich habe dann Klarna versucht und das hat funktioniert.

Eerst bij Trustpilot gekeken en met een gerust hart geshopt bij MBJ. Leuke kleding, goede communicatie als je hebt besteld en er wordt vrij snel geleverd. En ook niet onbelangrijk, ik vind het ook... Vis mer

Een jurk en een beige top (sale) besteld.Snelle levering, dat wel. Jurk was prima, top bleek groenig te zijn ipv beige. Op de website staat dat sale artikelen niet geretourneerd mogen worden. Omdat... Vis mer

Super fijn dat er duidelijke beschrijving van de kleding te vinden is. Daar wordt tijd en energie in gestoken! De meeste winkels zetten het online en klaar. Deze webshop neemt de moeite om alle... Vis mer

1. Dameklesbutikk

Mode met een glimlach: Ontdek jouw unieke stijl bij Mode by Joy Bij Mode by Joy geloven we dat mode een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om jou te laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy outfit, bij ons vind je kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en kwaliteit biedt. Met passie voor mode en oog voor detail staan we klaar om je te helpen jouw perfecte look te vinden. Stap binnen in de wereld van Mode by Joy, waar elke dag een modieuze verrassing wacht!

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 11 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

60 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Erg onprofessioneel bedrijf

Erg onprofessioneel bedrijf. Gaan ontzettend slordig om met bestellingen. Verkeerde product geleverd, levering pas na een week. Producten van erg slechte Chinese polyester kwaliteit. Weigeren om geld terug te storten. Als je daar via de mail naar vraagt wordt je vervolgens zeer agressief opgebeld met een scheldende man op de achtergrond.Ze proberen je te intimideren zodat je het maar laat rusten. 1 ster is nog teveel.

1. februar 2026

Enorm slechte ervaring met dit bedrijf

Enorm slechte ervaring met dit bedrijf. Beschadigde riemen ontvangen en moest zelf de verzendkosten en retourkosten betalen. Tevens is de persoon die ik telefonisch heb gesproken zeer klantonvriendelijk. Voor mij dus de eerste en laatste keer dat ik hier een aankoop heb gedaan!

3. februar 2026

Broek zit perfect.

Broek besteld. Ze hadden mijn maat niet. Ze hebben meteen contact opgenomen, en in overleg een andere maat gestuurd. Broek zit perfect. Broek crème met gekleurde knoopjes. Veel stretch dus maat 36 ipv maat 38.

3. februar 2026

Aankoop gedaan beige legging met…

Aankoop gedaan beige legging met kortingscode, GEEN SALE product !
Veel te kort met mijn lengte maat 34.
Netjes foto gemaakt en retour gestuurd.
Moest dit maar met een laarsje dragen, waar deze nog te kort voor was!
Belachelijke kleding advies!
Zou mijn geld niet terug krijgen, omdat ik dit in de sale zou hebben gekocht, wat niet waar is!
Na veel mailtjes van mij en BOZE onprofessionele mails terug alleen mijn artikel aankoop terug gekregen en niet mijn verzendkosten.
Heb het dus niet over retour kosten.
Dit behoort wel te worden gedaan volgens de wet, ook al zou ik het wel in de sale hebben gekocht!
Daar dit geen visuele aankoop is maar van afstand !
Mevrouw Joyce wil wel de lusten, maar niet de lasten!
Ze is een beetje dom, want zal hier nooit meer iets bestellen.

1. desember 2025
Logoen til Modebyjoy

Svar fra Modebyjoy

Dank voor uw review. Jammer dat uw ervaring niet positief is verlopen.

Het betreffende artikel is door u gekocht als sale-/kortingsartikel. Binnen Mode by Joy geldt het beleid dat sale- en kortingsartikelen niet geruild of herhaald worden, zoals duidelijk vermeld staat in onze voorwaarden. Dit beleid hanteren wij consequent voor alle klanten.

Conform de wet bij online aankopen hebben wij na ontvangst van de retour het aankoopbedrag van het artikel correct teruggestort. De verzendkosten worden hierbij niet vergoed, wat eveneens vooraf is gecommuniceerd.

Dat de pasvorm of lengte niet naar wens was, vinden wij uiteraard vervelend. Pasvorm blijft echter persoonlijk en advies is altijd vrijblijvend.

Dank voor uw feedback.

Met vriendelijke groet,