Om du funderar på att köpa något från…
Om du funderar på att köpa något från moddify, gör det inte!
Skräp kundservice och skräp klockor!
Om du funderar på att köpa något från moddify, gör det inte!
Skräp kundservice och skräp klockor!
Riktigt dåligt. Har inte fått min klocka som jag beställde på början av året. Nu har dom slutat att svara på mina mejl. Rekommenderar inte.
Beställde för en månad sen och har efter många många mail äntligen fått ett spårningsnummer. Efter lite sökande så visar det sig att klockan är skickad ifrån China så det är bara en stor lögn att dom själva modifierar dom. Nu återstår bara att se om den dyker upp över huvud taget.
Jag fick ingen vara och de ansvariga på Moddify slutade svara på mina mail. Tack och lov att jag tog faktura på klarna så de kunde stryka min faktura.
Jag beställde klockan den 3e december och dom skickade inte klockan förrän sen 21a januari och dom har inte svarat på något mail jag har skickat till dom.
Bedrägeri så långt ögat når. De levererar inte och ljuger vid kontakt. Till sist slutar de svara på mail.
Tack och lov hjälpte banken mig att få tillbaka pengarna.
Sämsta företaget jag varit med om. Beställde en klocka via dom, ångrade mitt köp direkt när jag fått klockan och ville därför returnera den. Enl deras hemsida har man 10 dagars retur rätt så det borde ju inte vara några problem. Jag returnerade klockan samma dag som jag fått den, jag fick dessutom betala returen helt själv. Jag använde mig av DHL express och klockan levererades 1-2 dagar efteråt. Nu har det gått 2 månader sedan jag returnerade klockan och dom har fortfarande inte bekräftat returen så jag kan få tillbaka mina pengar, trots att jag skickat bild på kvittot på att returen levererats och signerat av företaget. och till och med en GPS bild på vilken adress som returen levererades till. Det är med andra ord omöjligt att dom inte tagit emot returen.
Jag har skrivit till dom varje vecka sedan jag returnerade den och jag får bara samma svar varje gång: ”vi ska ta tag i detta så fort som möjligt”.
Rekommenderar dom verkligen inte, otroligt missnöjd kund.
Skrev en recension för ca en månad sedan. Lägger upp en ny nu då klockan faktiskt har kommit. Nöjd med kvalitén än sålänge och den är riktigt snygg.. får se hur länge den håller. Ville ge grabbarna bakom Moddify lite upprättelse i och med denna recension. Total katastrofal köpupplevelse med uteblivna svar, kass kommunikation och löften som inte hölls. Skulle få en 300kr refund men det har inte kommit. Aja nu har jag klockan iallafall (15 jan 2025, beställd 21 nov 2024) men tveksamt om man kommer handla från dem igen. Riktigt snygg klocka iallafall och känns dyrare än vad den är (Seiko oyster datejust olive). Kommer nog inte rekommendera någon av mina vänner att handla from Moddify iom den dåliga kommunikationen och utebliven rabatt. Hade de sagt från början att det kommer ta 2 månader så vet man.
Luras! Akta er…
Inte sett skymten av min klocka, svarar inte längre.
Beställde för över 20.000kr för att ge som lite roliga gåvor kring jul. Detta var i Oktober.
Felaktiga leveranstider, dåliga ursäkter, bristande kommunikation där dem slutar svara. Vart ovetande i 3 månader för att först idag helt plötsligt få en spårningslänk. Värsta tänkbara köpupplevelse, så nu hoppas jag bara paketet innehåller det som utlovats
Uppdatering:
Jag har idag fått paketet och det innehöll inte hela min order
Ren bluff! Beställ inte!!!
Säger att det är 4-9 dagars leverans tid enligt hemsidan men kommer ingen klocka. Dom svarar heller inte på mejl när man försöker få kontakt med dom.
Klarna hjälpte mig iallafall att få köpet återbetalat.
Ren och skär bluff. Beställde för snart två månader sen, inte sett skymten av en klocka trots "3-5 dagars leverans". Blåser folk på sina pengar. När man hotar med anmälan så skickar dom en falsk länk för att följa paketet (det "skickades" för över två veckor sen men har inte kommit fram. Enligt dom själva skickas det från Sverige, men även det är en lögn. )
Akta er! Polisanmälan kommer
Jävlla shit !!! Beställde en klockan 4 veckor sen.. fick inte den !!
Beställde en klocka men insåg ganska snabbt att något inte stämde. Hörde av mig till dom och ville avbryta min beställning vilket dom själva hänvisar till att du kan göra inom 24 timmar efter att du lagt en order. Fick där efter svar att det ej va möjligt att häva köpet trots att det bara hade gått 12 timmar efter att jag la ordern. Fortsätter konversationen med dom via deras chatt funktion där svaren jag fick var alla väldigt oseriösa. Det har nu gått över 2 veckor och jag har fortfarande inte fått häva mitt köp eller någon klocka, och en klocka lär jag förmodligen inte få heller. Är dessa omdömen inte övertygande nog för dig som läser detta kan jag rekommendera att du läser omdömen från våra grann länder. Där dom alla beskriver likande upplevelser, dom går att hitta här på trustpilot. Gör inte som jag och köp något på denna webbsida. Deras 5 stjärniga omdömen som dom själva visar stämmer inte och dom går inte att hitta någon annanstans förutom på deras egna webbsida.
Dålig support, svarar inte när man ringer, tar upp till 24h att svara i chatten samt instagram. Bryter mot sina egna krav när det gäller leverans samt att tar över en månad till att få klockan levererad, under tiden har dem massa ursäkter (deras gamla profil heter Binbond numera)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.