Jeg venter fortsatt på en TV-benk som aldri dukker opp, og jeg begynner ærlig talt å angre på at jeg i det hele tatt bestilte herfra. Det er umulig å få tak i kundeservice, Jeg har sendt to e-poster... Vis mer

Ikke verdt en eneste stjerne! Anbefaler å styre unna dette firmaet!! Avbestilte en kommode da de ikke holdt leveringstid, men sjåfør kom på døren med kommoden. Etter en sur samtale med en kvinnelig... Vis mer

Har kjøpt skapseng. Litt lang leveringstid. itt dårlig bruksanvisning. Mye skruing, men alle deler fulgte med, Sengen ble fin og virker solid når den er ferdigskrudd. Hyggelig sjåfør, som ga beskje... Vis mer

Det vakreste konsollbord 🥰 er endelig ankommet, og jeg er meget fornøyd💯👌💕 Dessverre var ventetiden svært lang, men fordi deres ualminnelig dyktige og vennlige kundekonsulent Alicja Przybylska... Vis mer

1. Møbelbutikk

Hei! Vi er veldig glade for at du kom hit, du vil bruke tiden og lære mer om oss. I flere år har vi endret interiøret i mange hus, og levert møbler som dekker alle behov. Når det gjelder hjemmet ditt, tror vi at du kan få alt: tidløst design, god kvalitet, alt til en overkommelig pris. Du har sikkert lagt merke til du kan kjøpe ulike typer av møbler hos oss. Vårt mål er din tilfredshet og tid besparelse. Det er grunnen til at hvert produkt som er tilgjengelig i vårt tilbud er gjennomtenkt og prøver å tilsvare på kundenes aktuelle behov. Vi vil at du skal finne alt du trenger for å dekorere hjemmet ditt. En seng, en madrass, en garderobe, en kommode, eller kanskje et TV-bord? Alt dette finner du hos Møbler24 uten å forlate hjemmet ditt. Vi har fokus på mangfoldighet. Du kan finne produkter som tilpasser dine behov, stil og til en pris som er skreddersydd for din lommebok. Vi jobber hele tiden med at handel i butikken vår blir en hyggelig opplevelse for deg. Teamet vårt forbedrer sine ferdigheter for å møte kravene til hver enkelt kunde. 90 % av varene leveres med egen transport, takket være at vi har kontroll over effektiv levering av pakker uten skader. Vi organiserer trygg transport for deg, gir monteringstips og råd om vedlikehold og rengjøring av møbler. Du kan ordne ethvert interiør med oss!

2,7

Under middels

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Fantastisk service og flott kommode

Jeg ble litt usikker på når den ble levert osv, men servicen på mail var upåklagelig! Raskt svar, sjekket opp i mine spørsmål, fikk melding om når den ble levert, sjåføren ga beskjed i god tid, og alt i alt god service!
Møbelet var som på bildet og var svært solid. Passet godt inn på soverommet!

27. mars 2023

Svar fra Mobler24

Fantastisk at du er fornøyd med nytt møbel og vår servicen. Vi gleder oss veldig da. Velkommen igjen!

Veldig god støtte og profesjonell…

Veldig god støtte og profesjonell service!
Veldig effektiv kundeservice !
Tusen takk!😀

3. april 2023

Svar fra Mobler24

Takk for snille ord. Vi setter pris på det. Håper at møbler skal passe perfekt til interiøret ditt!

Meget fornøyde med Tv benken fra dere…

Meget fornøyde med Tv benken fra dere 👍

Presis levering 👍

God kommunikasjon med med hyggelige,imøtekommende Alicja 🤗💫

1. april 2023

Svar fra Mobler24

Takk for din tilbakemelding. Det er bra å høre så snille ord. Anbefaler andre møbler fra samme kolleksjonen som Tv benk. Kontakt oss og få en ekstra rabatt på neste kjøp!

Kjempe Fornøyd!

Hei! Jeg bestilte altså en "mørkegrønn"dobbeltseng som var veldig fin på bildet, og jeg må nok si at fargen på den grønne sengen min ser mørkere ut i virkeligheten enn den gjorde på bildet. MEN hvis jeg lyser med telefonen min mot sengen så ser jeg at det er den "riktige" grønnfargen, nemlig mer lys og fin slik som jeg fikk inntrykk av, så kan jo egentlig ikke klage på det da. Var nesten så dette ble 4 stjerner istedet for 5 da jeg oppdaget 2 hull på siden av sengen etter at pakken var åpnet, men de spiller ærlig talt ingen rolle da de var på et sted som aldri blir sett igjen uansett nå etter at sengen ble fullstending satt sammen. Sjåføren var også veldig sterk og hjelpsom med den tunge sengen! Veldig trivelig person! Men jeg er litt fysisk svak da, så jeg anbefaler at det er 3 personer om du bestiller dobbelt seng da vi ikke hadde greid å bære den inn uten hjelp fra kjæresten min i tillegg. Slapp jo å skru sammen noenting også da de 2 - 3 store delene var enkelt å sette sammen. Sjåføren var også veldig hjelpson med innbæring, noe så utrolig snilt! Jeg er veldig fornøyd! Ble ærlig talt redd da jeg leste anmeldeser om "Selly Home" etter at jeg hadde bestilt, men de må da virkelig ha tatt seg opp i denne nye butikken! Gi dem en ekte sjanse! Jeg fikk jo varen etter 5 uker, (de skrev 3 - 6), så ikke bekymre deg for mye om det! Vær tålmodig. Synes også det var en SUPER pris med tanke på at det var en dobbeltseng som hadde en utrolig god og behagelig liten madrass med på kjøpet + SENGEGAVL! Skulle jeg kjøpt en slik dobbeltseng i Norge med madrass og sengegavl i tillegg så hadde det blitt en hel formue ekstra... Jeg elsker denne sengen, så mange tusen takk for en herlig fin kjøpsopplevelse med mobler24! :)

6. mars 2023

Svar fra Mobler24

Tusen hjertelig takk for din flott tilbakemelding! Kjempe bra at du er fornøyd både med møbel og services vår. Vi gjør best mulig for våre kunder og forbedrer hele tida i flere aspekter, fra gos kvalitet vare , til bra kundeservice til sikker levering. Velkommen til oss igjen, vi tilpasser noe vakkert for deg sikkert!

Det vakreste konsollbord 🥰

Det vakreste konsollbord 🥰
er endelig ankommet, og jeg er meget fornøyd💯👌💕
Dessverre var ventetiden svært lang, men fordi deres ualminnelig dyktige og vennlige kundekonsulent Alicja Przybylska hele tiden holdt meg oppdatert og hurtig svarte på mine henvendelser, så ble all frustrasjon fort glemt.
Mvh
Eli Kvassheim

2. november 2022

Svar fra Mobler24

Vi gleder oss at du liker produktet du har kjøpt hos oss. Takk for hyggelig ord og velkommen igjen! :)

Jeg har kjøpt både sofabord og…

Jeg har kjøpt både sofabord og konsollbord. Jeg elsker begge både designer og Kvaliteter.
I tillegg har veldig snill, høflig og flinke kundeservice som var tilgjengelig heletiden.
Jeg takker fra Kundeservise
Alicja Przybylska for veldig fin gave som sendte til meg .
Anbefales

10. september 2022

Svar fra Mobler24

Tusen takk for så positiv tilbakemelding til butikken vår. Det er veldig hyggelig at du satte pris på både produktene og servicen vår. Vi inviterer deg til å handle hos oss igjen!

Vis anmeldelser på alle språk. (34 anmeldelser)