De 1ste keer hier besteld en was in het begin eerlijk gezegd wat wantrouwig (bestelde altijd bij een concurrent). Toestel (Refurbished Iphone 14) redelijk snel ontvangen en in zeer goede conditie... Vis mer

Snel verzonden en goede service. Ik had een telefoonhoesje erbij besteld en de sluiting was al snel lam. Kreeg alsnog een nieuwe opgestuurd! Top! De telefoon was boven verwachting qua uitstraling!

Mijn eerste bestelling bij Mobisite! De levering was snel en de unboxing voelde alsof ik een gloednieuwe iPhone opende. Het toestel zelf is zo goed als nieuw, inclusief screenprotector, hoesje en opl... Vis mer

Op zoek naar een nieuwe refurbished I-Phone 15 kwam ik na een intensieve selectie ronde uit bij Mobisite. Zij waren op één na de goedkoopste en kwamen heel betrouwbaar over. Een heldere site, overzich... Vis mer

1. Mobiltelefonforhandler

Mobisite is gespecialiseerd in hoogwaardige refurbished iPhones, iPads en accessoires. Wij geloven dat kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Alle toestellen worden zorgvuldig getest op meer dan 50 punten, professioneel gereinigd en voorzien van 2 jaar garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel betere prijs. Daarnaast bieden wij gratis verzending in Nederland & België, een 30 dagen bedenktijd en persoonlijke klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen. Bij Mobisite kies je niet alleen voor een smartphone, maar ook voor een duurzamere toekomst en de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

4,7

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Ik heb een telefoon besteld

Ik heb een telefoon besteld. En kreeg geen bevestiging per mail.
Met een ander mailadres contact gezocht met de helpdesk.
Op dit adres ontving ik de link van de vervoerder met de vermelding hoe laat de telefoon gebracht zou worden.
De vervoerder zou een 3 cijferige code doorsturen. Maar ook deze kwam niet aan ‘s morgens gebeld(meerdere keren) de tel werd niet opgenomen.
Nogmaals gemaild met de helpdesk van te voren omdat ik bang was dat het anders mis zou gaan.
Lang verhaal kort: de vervoerder stond hier voor de deur en moest het pakket weer meenemen, omdat ik geen code had.
Slechte ondersteuning!

18. april 2026

Perfect

Ik heb een IPhone 14 gekocht in de staat ‘goed.’ Niks aan op te merken zelfs geen deukjes. Netjes optijd binnen gekomen.

17. april 2026

Tevreden!

Telefoon zag er helemaal als nieuw uit, het enige waaraan je merkt dat het refurbished is was de batterijcapaciteit van 96% maar daar teken je natuurlijk ook voor :)

19. mars 2026

Snel verzonden en goede service

16. mars 2026

Ze leveren binnen 24 uur

Ze leveren binnen 24 uur .
Had een iPhone 14 besteld kreeg een iPhone 13 .
Verschil in prijs kreeg ik na reclamatie binnen drie dagen op mijn rekening retour . Top !

20. mars 2026