1. Programvareforhandler
  2. Automasjonsselskap
  3. IT-konsulent

Mobilplan er skabt for at skabe overblik og lette planlægningen for håndværkere, entreprenører og mange andre.

4,1

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Kun positivt

Vi har brugt mobilplan i over et år nu. Der har selvfølgelig været små udfordringer undervejs. Det er et nyt system som, ligesom alt andet, har en indkøringsperiode. Men hver gang vi har haft en udfordring står de klar til og hjælpe. Jeg kan kun varmt anbefale mobilplan til små og mellemstore virksomheder. Vi er en virksomhed med ti mand, hvor vi kører ud med lastbiler og servicere kunder på forskellige opgaver.

Ps. Vi bruger e-conomic og proløn. Integrationen til fakturering og timeregistrering til løn fungerer rigtig godt.

26. mars 2026

Positiv oplevelse efter et par års brug

Vi har brugt Mobilplan i et par år nu til tidsregistrering, og det har gjort tingene meget lettere for os. Vi har et rigtig godt samarbejde med vores tilknyttede konsulent, som er meget kompetent og tager feedback og evt fejlmeldinger seriøst. Vi får også hurtigt svar, når vi har brug for hjælp. Det betyder meget for os. Så stor ros her fra.

31. mars 2026

Kunde igennem mange år.

Vi har igennem en årrække været kunde hos Mobilplan, og er meget tilfredse. Brugerfladen enkel og forståelig, men som det vigtigste tillader den alligevel de enkelte brugere en fleksibilitet i deres måde at bruge systemet på, dette er for os utrolig værdifuldt. Vores oplevelse er at andre lignende leverandører ikke tilbyder nær de samme muligheder for custom løsninger som mobilplan, - hvilket er et enormt + i en travl hverdag.

De bedste anbefalinger herfra

Michael.

30. mars 2026

Hurtigt...

Har brugt Mobilplan de sidste 7-8 år, har været glad og tilfreds med deres service. Senest i dag, hvor jeg lavede en fejl der fra mit sted ikke kunne genoprettes. Heldigvis fik jeg fat i en dygtig og meget kompetent medarbejder derinde, der i løbet af ganske få minutter fik genoprettet, så alt kørte som i olie. Tusind tak.

26. mars 2026

Jeg har endelig været fuld tilfreds men…

Jeg har endelig været fuld tilfreds men jeg har for spurt om vi kunne få billeder med på en sag når de er lagt ind ude i marken men jeg skal sende dem manuelt (hvilket er total hul i hovedet) jeg har forespurgt om de ikke kunne ændre dette så de blev sendt automatisk
Men så har jeg ikke den rigtige pakke og hvis jeg skifter pakke så koster det 12-18000 for at få indført dette hvilket ikke er hvad de lovet da jeg startet hos dem der var armbevægelserne store og systemet blev lavet som vi ville have det lige ind til at de skal lave noget så koster det
Det giver jo ingen mening at man skal sende billeder som dokumentation manuelt det er da ikke en nem arbejdsgang

2. desember 2025

bliver solgt rigtig godt

bliver solgt rigtig godt, store armbevægelser og det er skam også en simpel app på dansk og det fungere ganske fint.

indtil du så har betalt , og skal bruge deres hjælp. så der ingen som svare tilbage. hellere ikke når man skal klage. selvom sælgeren lovede højt og helligt man kunne kontakte ham dag og nat.

i selve setup ugerne får man en total ukompetent ung it supporter tøs, som ingen kunde erfaring har.
på som afsætter 1 time til hvert af de møder for de forskellige opsætninger.

vi er ikke så IT kyndige som en IT supporter er, så vi kunne ikke få teams mødeportal til at fungere helt på trods af vi sad klar ved computeren til tiden. kl 09.50 og vi havde tid kl 10.00 så fik man bare en flabet mail kl 10.07 at vi var udeblevet fra mødet og der måtte findes en ny tid!??

hvad med at ringe og spørge om vi har problemer med mail,koder evt.. men vi fik en ny tid og måtte tage fri for egen regning endnu engang. så kom vi på og mødet to 23 min og vi havde slet ikke behøvet være der...? de skulle ikke bruge os til en dyt. OG hvorfor kunne vi så ikke have taget mødet første gang, hvor der var sat 1 time af kl 10.07?? i min verden have vi booket fra 10-11 og hvad så om vi havde start problemer... ring og hjælp os vi sad jo klar.

nå trods et par møder ,som vi fandt utrolig irrelevant og spild af et firma´s dyre tid. finder man jo ud af at det er en stille og rolig app til okay pris. som overholder den nye lovpligtige regl fra staten angående personale. og længere er den ikke.

vi skulle integreres til dataløn som denne smarte app kan. nemmere for os osv..

Nej var den så ikke, de kan ikke give dig en total sum på hver enkelt medarbejder. selvom du kan vælge en start dato og slut dato.

den kan tælle fra uge for uge? jeg spurgte den unge IT supporter, og nej kan den ikke..
og du skal klikke ind og bruge tid på at udtrække csv fil som så skal sendes manuelt til dataløn.. efter du selv har talt sammen, godt nok uger og ikke dage

vi udtrykte vores skuffelse, da det jo ikke hjælper dem på kontoret med løn, tvært imod er det faktisk hurtigere at tælle sammen som før, ringe det ind med tast selv kode som før.

vi er glade for vores app , men firmaet bag tja..
bedøm selv og læs vedhæftet svar på løn integrationen.

"Hej Rikke,

Det er i hvert fald en manuel proces at trække csv-filen ud og importere den ind i DataLøn – så ja der er mere arbejde i det, end hvis i blot ringer timerne ind nu.

Vil i stadig gerne have opsat integrationen på fredag?

16. desember 2024

Elendig app

Elendig app, man skal ind 3 steder for at registrere en enkel dag.... magen til jungle findes ikke engang i regnskoven! Få nu optimeret jeres oldtids app

19. mars 2024

Stor hjælp til digitalisering af virksomheden

Vi har været vildt glade for mobilplan som tidsregistrering, da det har gjort processerne omkring projektstyring, løn og fakturering meget hurtigere og nemmere.
Samtidig har det hjulpet os til at blive mere digitale, og sænke mængden af papirer på kontoret.

Mobilplan har derudover hele tiden været meget lydhør overfor vores ideer og rettelser, og har hele tiden hjulpet os med at få det bedste produkt til præcis vores virksomhed.
Nicklas, Skanda A/S

27. februar 2024

Gør hverdagen nemmere

Med Mobilplan har vi fået en nem måde at registrere alle timer ude i markenpå, hurtig styring af projekter og masser af special lavet løsninger der passer helt perfekt til os.
Skulle der opstå problemer er Mobilplans kunde service meget hjælpsomme og effektive. En løsning der bare blive ved med at give, da de konstant udvikler nye tiltag.
Chris Randa, BG Anlægsteknik ApS.

18. januar 2023

Ekstremt fleksibel løsning

Ekstremt fleksibel løsning, som kan bygges efter specielle behov. Langt bedre end den større, men ufleksible løsning vi havde tidligere.
Kurt, CM Iso A/S

16. januar 2024

Mobilplan er uundværeligt

Mobilplan er et super nemt og uundværligt dag til dag software.

Med Mobilplan er det ligetil at registrere timer og materialer på en sag og økonomien på de enkelte sager kan let overskues og vurderes. Selv om vi er 40 personer i marken har vi konstant overblik over alle ressourcer.

Alt i alt synes jeg Mobilplan er et rigtig stærkt og billigt produkt holdt om imod værdien.

2. september 2022

Troværdig og meget nemt at bruge deres…

Troværdig og meget nemt at bruge deres software. Alt hvad deres konsulenter og sælgere lover, er det som de leverer.

Det er rart ikke bare at være et nummer i køen.

Ikke det billigste system, som gjorde vi lige overvejede ekstra. Men det er klart de ekstra penge værd.

1. oktober 2022

Det bedste vi nogensinde har gjort

Det bedste vi nogensinde har gjort! Har skiftet fra en anden leverandør, og er ovenud begejstrede for Mobilplan og dens funktionalitet. Og så er det jo bare endnu mere fantastisk at Mobilplan (Torben) lytter til vores ønsker om nye funktioner, og tilpasning af eksisterende funktioner. Kan varmt anbefales her fra (ide-huse ® med 30+ håndværkere i marken)

12. januar 2022