Geholpen door Moniquek Blind, wat een fijne en kundige verkoopster.Met het uitzoeken van onze meubels.
Se hva andre synes
Positief: 1. Prachtige collectie 2. Vriendelijk en deskundig personeel, denken echt mee. Echt top! 3. Zorgvuldige bezorging Negatief: Informatie over de status order/afleveringsdatum laat... Vis mer
Selskapet har svart
Kort geleden waren wij bij Mobi living in Alkmaar, omdat we op zoek waren naar een eettafel met eetkamerstoelen. Wij zijn op een zeer prettige, professionele manier geadviseerd door Leanne Schotten. T... Vis mer
Selskapet har svart
We waren op zoek naar een nieuwe tafel en nieuwe stoelen. We zijn goed voorgelicht en ze gaven nog wat extra tips voor een langere levensduur. Toen ons huis een half jaar later dan gepland werd opgele... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een dagje woonwinkelen, bij Mobi Living kan het! Met maar liefst 2500 m2 vol meubels en stijlvolle accessoires kun je met elke woonwens bij ons terecht. Bij Mobi Living vind je meubels uit de collecties van Henders & Hazel, Xooon en onze Mobi Living Huiscollectie. Bij ons is het mogelijk om designmeubelen te kopen, alles voor een prettige prijs! Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van interieuradvies en voor het beantwoorden van al je vragen op interieurgebied. Kom langs bij Mobi Living en laat je inspireren!
Kontaktopplysninger
Huiswaarderplein 5A, 1823 CP, Alkmaar, Nederland
- 072 511 96 91
- info@mobi.nl
- mobi.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top verkoopster.
Klantonvriendelijk en foutief advies
Onze ervaring met Van Til is helaas zeer teleurstellend geweest. Na het aanleveren van een plattegrond van onze woning en het duidelijk communiceren van onze wensen, hebben wij slecht advies ontvangen over de maat van de bank. De gekozen bank bleek uiteindelijk niet goed passend te zijn voor onze ruimte.
Daarnaast hebben wij de verkoopster als opdringerig ervaren. We werden meerdere keren gebeld met het verzoek om het koopcontract zo snel mogelijk te ondertekenen, wat als onprettig werd ervaren.
Toen wij onze zorgen kenbaar maakten, bleek er geen enkele bereidheid tot tegemoetkoming vanuit Van Til. Klanttevredenheid lijkt ondergeschikt aan financieel gewin, en het gesprek ontaardde in een vervelend welles-nietesspelletje.
Voor ons geen toekomstige aankopen meer bij Van Til.
We zijn tevreden over de service en het…
We zijn tevreden over de service en het geleverde product
Goed geholpen ,bank kon ik zelf…
Goed geholpen ,bank kon ik zelf ontwerpen .
Heel blij mee .vorige bank ook bij mobi gekocht ,
Meer als 25 jaar gehad wasniet doorgezakt ,
Maar was aan wat nieuws toe.
Fouloze bezorging
We zijn in de winkel goed geholpen
We zijn in de winkel goed geholpen. Ook de bezorging was top. Vaak kom je leuke spullen tegen. En de gratis bezorging boven de 500 euro is een mooie extra service.
Zeer plezierig contact met…
Zeer plezierig contact met medewerkster, prettig, eerlijke informatie, denkt mee, maar niet opdringerig; heel spontaan.
Ik slaag altijd bij Mobi
Ik slaag altijd bij Mobi, want ze hebben de styling van meubels die ik graag heb staan. Relaxen, kwaliteit en de juiste style.
Mooie tv-kast gekocht
Mooie tv-kast gekocht en ook nog korting gekregen. We zijn netjes met aandacht te woord gestaan. De bezorging was na de afgesproken weken en de heren die dat hebben gedaan waren zeer zorgvuldig.
Helemaal blij mee
Mooi op tijd zoals aangegeven en rustig…
Mooi op tijd zoals aangegeven en rustig en netjes uitgepakt en in elkaar gezet, al het verpakkingsmateriaal meegenomen. In een woord; keurig
Goede reviewwerden goed geïnformeerd men nam…
We werden goed geïnformeerd men nam alle tijd.
Vriendelijk en kundig personeel.
Heel fijn personeel, goede kwaliteit meubels
Heel fijn personeel, geen moeite te veel om mee te denken over hoe iets zou kunnen zodat je tevreden bent met het resultaat van je bestelling.
En dat het dan ook nog 8 weken eerder geleverd wordt is natuurlijk helemaal fijn.
Ook de bezorgmedewerkers een pluim voor het neerzetten van de bestelde meubels.
Mooie kwaliteit bank en een goede nette…
Mooie kwaliteit bank en een goede nette bezorging
Op zich goede service
Op zich goede service, maar ik moest wel aandringen om dit voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk goed afgehandeld. 1 keer schade bij een geleverd product, 1 keer verkeerde maat besteld. Dit is dus opgelost op een nette manier, maar kostte veel vertraging
Snel geleverd en vanuit service in de…
Snel geleverd en vanuit service in de kamer geplaatst
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.