Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Producten kwamen overeen met omschrijving. Levering op door ons gewenst moment, en tot binnen afgeleverd. Een klein probleem met de sloten dat we na de levering ontdekten, werd keurig en supersnel afg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

ik kreeg gewoon waar voor me geld zeer tevreden mee binnen kort denk ik nog een kast bestellen en werd keurig op zijn plaats gezet ,de chauffeur was zeer correct en keurig op tijd voor mijn gewoon ee... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av kontormøbler
  2. Forhandler av kontorutstyr

Skrevet av virksomheten

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de in- en verkoop van tweedehands en nieuw kantoormeubilair. Kom langs in onze showroom in Nijkerk of bezoek onze webshop: www.mnkantoormeubelen.nl. Van enkele werkplekken tot een grote kantoorinrichting.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Prettige ervaring

We kwamen in de showroom een bureaustoel kopen. Er werden verschillende modellen getoond waar degene die er op moest werken kon gaan zitten om te bepalen welke het best zat. Ook werd de stoel aan een bureau gezet om te kijken hoe dat ging. Zo konden we een goede keus maken. We werden prettig te woord gestaan.

17. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nadat ik vragen had gesteld welke stoel…

Nadat ik vragen had gesteld welke stoel ik voor mijn lengte 1.95 cm het beste was. Kreeg ik snel antwoord.
Heb stoel besteld en binnen 10 dagen netjes geleverd.
Daar werd ik ook weer van op de hoogte gehouden.
En de stoel zit geweldig en is helemaal instelbaar.

8. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Producten kwamen overeen met omschrijving. Levering op door ons gewenst moment, en tot binnen afgeleverd. Een klein probleem met de sloten dat we na de levering ontdekten, werd keurig en supersnel afgehandeld.

7. april 2026

Goed service en correct

ik kreeg gewoon waar voor me geld zeer tevreden mee binnen kort denk ik nog een kast bestellen en werd keurig op zijn plaats gezet ,de chauffeur was zeer correct en keurig op tijd voor mijn gewoon een 10

7. april 2026

Keurig geleverd behulpzame chauffeur

Duidelijke website.
Eerlijk, staat al aangegeven levering tussen 2 en 10 dagen.
Toen de eerste levering niet uitkwam, is er netjes een nieuwe afspraak gemaakt. Chauffeur heeft heel netjes geholpen het bureau op zijn plaats te zetten. Bureau ziet er netjes uit!

16. februar 2026

Goede prijs/kwaliteit

Prettig bedrijf en goede service. Groot aanbod aan spullen die makkelijk een tweede leven kunnen krijgen. Zeker als je geen perfecte staat en de volgende dag levering verwacht is de prijs/kwaliteit zeer goed.

Ik had een hoekbureau besteld, waarvan er twee online stonden met elk hun eigen aandachtspunten. Bij levering bleek het verkeerde bureau geleverd. Ik vond het zonde om dit om te laten wisselen dus het andere bureau geaccepteerd. Het verschilbedrag heb ik netjes teruggekregen.

Vriendelijke mensen, goede service. Kom hier zeker terug als ik nog eens iets nodig heb!

2. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv